Dodaj do ulubionych

idealna kobieta-pytanie do

26.08.08, 23:00
lesbijek i bisexualistek-jaka powinna byc?
Obserwuj wątek
    • tupp Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:09
      taka, że jak ją zobaczę to nie będę mogła od niej wzroku oderwać. Taka energia i
      sex appeal. Powinna dobrze "czuć się w swoim ciele, sama ze sobą". Nie jestem
      lesbijką, ale zwracam uwagę na kobiety i zdarza się tak, że nie mogę przestać
      się gapić:)
      • wiarusik Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:12
        chodzilo mi o cos konkretniejszego
        • dita.von.teese Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:17
          nie wiem, nie powiedzialabym ze to ideal(nie ma takich)ale dla mnie kwintesencja
          kobiecosci to Kate Bush(nie chodzi tylko o muzyke), a jej sie nie da opisac slowami
          • wiarusik Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:20
            to jeszcze podaj nick pod kturym zazwyczaj pisujesz ditA
            • dita.von.teese Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:21
              no, ona tez:)), ale to troche inna bajka
              • wiarusik Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:26
                opowiedz,chetnie poslucham przy cieplym kakauku
    • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:23
      heteroseksualna i bi:
      gruba
      brzydka
      wredna

taka,zebym tylko ja byla najlepsza...zeby faceci tylko mnie chcieli...

zatwardziale lesbijki moja byc srednie...byle faceci nie zalowali,ze sa
      lesbijkami ;]
      • wiarusik Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:26
        O_o
      • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:27
        tygrysio_misio napisała:

> byle faceci nie zalowali,ze sa lesbijkami ;]

Hmmmmm. Tygrys, znów zadam Ci to pytanie: co piłaś i dlaczego się nie podzieliłaś?
        • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:35
          nie pilam..ale mam glupawke...a nikt na Protescie FK nie zauwazyl posta numer
          20tys..i sie zbiorowo podniecamy ;]
          • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:36
            Aha. No to współczuję :D
            • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:37
              źiuuuuuu

ja tez nie zauwazylam posta numer 20000 i napisze o nim 10tys postow....po to
              powstalo tamto forum
              • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:38
                heh, za to forum to... życie :D
                • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:39
                  zabrakło mi jednego 'to' ;P
                  wstaw se
                  • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:41
                    sama se wstaw ;D

a ja kocham sie z kanabicostam
                    • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:45
                      a ja sie kocham w 6,6,9-Trimethyl-3-pentyl-6H-dibenzo[b,d]pyran-1-ol

i źiuuuuuuuuuuuuuu
                    • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:50
                      tygrysio_misio napisała:

> sama se wstaw ;D

usz! łał! inna jakoś życia normalnie :D

> a ja kocham sie z kanabicostam

oddychaj głęboko ;D
                      • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:50
                        oddycham...........ale on poszedl spaćććććććććććććććććccccccccc

łaaaaaaaaaaaaaaa
                        • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:00
                          fspułczóję ;PPP
                          • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:02
                            ale on fajny jest..tylko jak mu sie fora pomysla i mysli,ze nadal jest na forum
                            wiadomosci to krzyczy na Ciebie.... ;]
                            • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:05
                              no widzę, że fajny :) jesteś jego jedyną przyjaciółką :D:D:D
                              • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:08
                                bo on niedawno sie zalogowal...

a ja mam bloga...

a ja mam fiziumiziu...

a ja chce do mojego 6,6,9-Trimethyl-3-pentyl-6H-dibenzo[b,d]pyran-1-ol ;(
                                • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:10
                                  boszsz...
                                  załamujesz mię!
                                  • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:11
                                    nie kazdy moze byc madry!!!
                                    • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:12
                                      no wiem, wiem...
                                      muszę się nauczyć nie oceniać ludzi przez własny pryzmat

<rotfl>
                                      • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:14
                                        przygarnij kropka

<tuli sie krolicek mały>
                                        • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:15
                                          "Monty Python i Święty Graal" widziała?
                                          tam taż był taki mały królicek... :F
                                          • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:17
                                            widziala;] to byl krolicek trojanski...i on mial sie otworzyc i
                                            uwewnetrznic..ale pozostawil wnetrznosci na zewnetrz...by bylo zle....
                                            • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:19
                                              bo on był bestią :)
                                              • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:21
                                                krwiozerczy królicek morderca...

nakrecilam ostatnio serie takich horrorow z kanabinolem czy jak mu tam...eee
                                                moja miloscia
                                                • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:22
                                                  a on wie, że jest Twoją miłością??
                                                  • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:26
                                                    wie..i to od dawna...ale od niedawna mnie chce...a wczesniej tez niby chcial a
                                                    nie chcial

i on ma takie fajne cycki
                                                  • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:28
                                                    Tygrys, jesteś niemożliwa albo ktoś Ci zrobił włam na konto :D

Moscatel mi wyszedł. Chyba czas spać...
                                                  • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:29
                                                    nikt mi nie wszedl..jestem zbyt niebezpieczna zeby ktos probowal

a ja bym Ci opisala jego cialo..i mialabys o czym snic;]

a jak nie chcesz to idz sobie...sama bede snic
                                                  • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:30
                                                    Nie kuś, demonie! :)
                                                  • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:36
                                                    on ma bardzo fajna skore...gladka choc troche jak kurczaczek wyglada

ale gladki jest jak cholera....i choc narzeka na to,ze za maly jest (ze nie
                                                    klocek i za malo masy miesniowej) to mnie sie podoba takie to smukle i twarde i
                                                    fajne ma miesnie na ramieniu

i ma takie fajny brzydki tylek..taki jakie lubie najbardziej

i ma bardzie fajna klatke piersiowa...

i uwielbiam calowac i przytulac mu sie do brzyucha...

mam duze dlonie (jak to facet) a ponadto gladkie takie...i bardzo lubi sie bawic
                                                    dlonmi samiczymi

i ma takie cos,ze jest bardzo uroczy w swoim nieunormowanym zachowaniu...takich
                                                    spontanicznych ruchach

i jest swietny w lozku...bo slucha i chce sie uczyc...az dosc mam tego starania
                                                    sie zeby mi bylo dobrze..niech da mi spokoj czasem zeby bylo mi gorzej!!

brzydki jest jak jest wstretny i krzyczy na mnie..ale ja wtedy tez na niego
                                                    krzycze...ale za to potem jak sie przytuli na pogodzenie to az mam ochte znow
                                                    sie poklocic zeby miec okazje do przytulenia sie

i jeszcze ostatnio jak zobaczy mala dziewczynke to ciagle mowi mi,ze chcialby
                                                    taka ze mna miec...
                                                  • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:40
                                                    tygrysio_misio napisała:

> on ma bardzo fajna skore...gladka choc troche jak kurczaczek
                                                    > wyglada

I tu już padłam
                                                    Co to znaczy, że wygląda jak kurczaczek?? Wirusowe zapalenie wątroby?
                                                  • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:45
                                                    nie...widzialas kiedys jak wyglada skora oskubanego kuraka? takiego jeszcze
                                                    przed kotowaniem/pieczeniem??

to jego jest taka...hmmm..nie tak bardzo...ale jak mu zimno czy cos to zamiast
                                                    normalnie mu sie nastroszyc to mu sie takie kropeczki robiai to wyglada jak udko
                                                    z kurczaka..ale tylko powyzej jajców tak ma...ponizej jest normalny

ale on ma taka gladka skore...zazdroszcze mu
                                                  • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:47
                                                    i na tej pomiętej klacie też tak ma?
                                                  • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:51
                                                    troche mniej....ale wiesz jak to fajnie wyglada...az chce sie macac
                                                  • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:53
                                                    mam zamrożonego kurczaka w lodówce
                                                    idę se pomacać
                                                  • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:53
                                                    eee...moja milosc jest cieply ;]
                                                  • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:57
                                                    i jak i jak?
                                                  • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:59
                                                    czy ja wiem? siakoś bez emocji
                                                    pomacam jeszcze raz jutro - jak się ociepli w piekarniku
                                                  • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 01:01
                                                    no...i tak fajnie sie opala ten moj kanacostam
                                                  • i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 01:04
                                                    w piekarniku?
                                                  • tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 01:07
                                                    wystarczy mu,ze na chwile sie odroci plecami do okna;]

i naprawde ma fajna skore i cialo...ja takich ludzie...swietnie mi sie komponuje
                                                    miedzy udami i miedzy ramionami..idealny jest pode mnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka