bura.kocica 24.09.08, 22:24 De mode czy fajny? Zastanawiam się nad takim małym, malusieńkim.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bura.kocica Re: Kolczyk w nosie 24.09.08, 22:28 A mi właśnie u innych sie podobają:) i sama chcę mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Kolczyk w nosie 24.09.08, 22:33 hm, to ten wątek jest chyba bezcelowy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Kolczyk w nosie 24.09.08, 22:44 chcę; jeszcze się nie zdecydowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Kolczyk w nosie 24.09.08, 22:46 Jak dla mnie to zbyt bolesna sprawa :) Panicznie boje sie igiel. Odpowiedz Link Zgłoś
jaka.to.melodiaa Re: Kolczyk w nosie 24.09.08, 23:24 a ja juz sie zastanowilam, i to nad duzym. mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
emma.gee Re: Kolczyk w nosie 24.09.08, 23:36 też o tym myślałam. tylko zastanawiam się czy po wyjęciu kolczyka dziurka bardzo rzuca się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
amoitalia Re: Kolczyk w nosie 25.09.08, 23:36 Po wyjęciu kolczyka dziurka po nim zarasta wciągu dwóch miesięcy, przynajmniej u mnie tak było. Nie ma po niej śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
dubzilla Re: Kolczyk w nosie 25.09.08, 23:41 Przecież to aż tak nie boli. Nos przebijałam dwa razy i to naprawdę jest tyci ból. Tyle, że potem przeszkadza np. w smarkaniu... :) Polecam w brodzie albo w brwi... choć to już bardziej boli. Odpowiedz Link Zgłoś
emma.gee Re: Kolczyk w nosie 26.09.08, 00:06 okej, chodzi mi raczej o to, że jak będę chciała iść do cioci na imieniny to czy dziurkę będzie bardzo widać. jak już sobie przekłuję to nie chcę żeby zarastała... Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Już mam:) 26.09.08, 00:20 Dziś to zrobiłam; mam kolczyk w nosie, z lewej strony, tytanowy z jakims błyszczącym oczkiem, miałam wczesniej kupiony złoty, ale Pani powiedziała, że ona używa tylko swoich, sterylnych:) Bolało bardzo, z całego piercingu podobno nos boli najbardziej, na szczęscie nie jest spuchnięty, tylko lekko zaczerwieniony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 krowy.... 26.09.08, 08:45 też mają w nosie taki kolczyk aby je możny było łatwiej do postronka przyczepić Odpowiedz Link Zgłoś
jano0244 Re: krowy.... 26.09.08, 13:50 Z moich wakacyjno-dziecięcych wspomnień spędzanych na wsi wakacji pamiętam, że kółka w nosie zakładało się byczkom,żeby je można było prowadzić a metalowy skobelek wbijało się w nos świnkom, żeby nie orały wszystkiego dookoła. Kolczyki w nosie z tym mi się kojarzą. I takie mam o tym zdanie. Więc jak ktoś chce się do tych zwierzątek upodobnić, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
emma.gee Re: krowy.... 26.09.08, 14:13 na prowincji to może się i ze świnką kojarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
jaka.to.melodiaa Re: krowy.... 26.09.08, 23:01 w uszach tez miewaja. i co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Jestem na NIE 26.09.08, 09:45 zupełnie na NIE parę lat temu to było ok a teraz brrrr :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bratek-24 Re: Kolczyk w nosie 26.09.08, 10:10 Mi osobiscie sie nie podoba...ale to juz kwestia co kto lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
paralamentarzysta Re: Kolczyk w nosie 26.09.08, 16:58 bura.kocica napisała: > De mode czy fajny? Zastanawiam się nad takim małym, malusieńkim.. na sutku se zaczep, ze nie powiem gdzie, nosz coza .. Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Kolczyk w nosie 26.09.08, 20:41 paralamentarzysta napisał: > bura.kocica napisała: > > > na sutku se zaczep, ze nie powiem gdzie, > nosz coza .. zboczeniec Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Kolczyk w nosie 26.09.08, 20:42 moj sliczny:) ale jestem zadowolona, ze sie zdecydowalam! Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Kolczyk w nosie 27.09.08, 14:13 Jestem na nie, jeśli chodzi o kolczyki poza uszami. Nie wyobrażam sobie, jak można z miłą chęcią robić sobie krzywdę, a do tego oszpecić się. Te wszystkie kolczyki w brwiach i brodach, nosach, wyglądają, jak zwykłe syfy. Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Kolczyk w nosie 28.09.08, 17:07 jesli od zelastwa az kipi, to wtedy owszem troche to kiepsko wyglada. poza tym owo zelastwo najczesciej musi pasowac do reszty, np. dziewcze a la barbi dziwnie wygladaloby z obwieszona brwia. z kolei babeczka prosto z castle party (impreza gothic) wydaje sie, ze calkiem naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Kolczyk w nosie 27.09.08, 15:06 nie rób... Mi się kojarzy z brudasami. Damy nie noszą kolczyków w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
mia.walles Re: Kolczyk w nosie 27.09.08, 21:04 No to niezłe macie skojarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: Kolczyk w nosie 27.09.08, 21:53 Jesli chcesz, masz potrzebe, podoba Ci sie, chcesz cokolwiek nim wyrazic, uwazasz ze fajnie wyglada - fajny. Jesli chcesz miec bo kolezanki maja, daruj sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: Kolczyk w nosie 27.09.08, 23:35 Nie wiem czy modne czy demodne, mnie się podobają, o ile nie wyglądają jak pryszcze. Ale sama zbyt wielki tchórz jestem i nigdy się nie zdecydowałam :). Odpowiedz Link Zgłoś
gad.forumowy Re: Kolczyk w nosie 28.09.08, 02:57 Kółko w nosie - to jest cool. I to takie na środku, czyli w przegrodzie nosowej. Odpowiedz Link Zgłoś
wioladama Re: Kolczyk w nosie 30.09.08, 15:32 czesc.chcialam ci powiedziec abys niesluchala osob o zlym nastawieniu na ten temat,bo kazdy robi ze swoim cialem co chce a ty tylko pytasz o opinie.widze ze niektorzy juz porownali do krowy.jest to nie fer bo to ze ktos sobie zrobil kolczyk w nosie to nieznaczy ze jest teraz kims innym,czy gorszym,a moze na ulicy spotykajac bura kocice stwierdzilibyscie ze jest bardzo sympatyczna osoba.pozdrawiam kocice Odpowiedz Link Zgłoś