grassant 17.10.08, 13:12 oszczędzilibyśby sobie niepotrzebnych rozczarowań, chybionych wydatków itd. Jest na to metoda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oposka Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 13:14 taaa wstąp do zakonu tam poznasz tylko kleryków Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 13:17 oposka napisała: > taaa > wstąp do zakonu > tam poznasz tylko kleryków a problem pozostanie... czemu oziębłe kobiety nie deklarują tego na wstępie, jeżeli jest to trudno rozpoznawalne? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 13:27 widocznie Ty sam masz z tym rozpoznawaniem ... problem (?) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 13:28 Trudno powiedzieć. Pierwsze wrażanie często jest mylne. Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 13:26 grassant napisał: > Jest na to metoda? taaaaaaaaaak. chodzi ubrana cały czas w ciepłą kurtkę lub drogie futro ( w zależności od tego jak gorący jest mężulo). ps. noś ze sobą termos z gorącą kawą. będzie ci łatwiej ją rozpalić. Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 13:38 Cechy charakterystyczne dla kobiet oziębłych - lubi kupować środki czystości -nie lubi matematyki -nie potrafi zrobić świecy -ma jasnoniebieskie oczy -włosy krótko obcięte -nie pije kawy, woli czaj -śpi w pościeli z kory -często myje wannę -ciasta kupuje w cukierni -ma tipsy -jest spod znaku Wagi -w jej mieszkaniu nie ma nastrojowych lampek sa tylko zyrandole -na grobach stawia tylko białe znicze -mieszka w wieżowcach na piętrach pow 8 Im więcej dziewczyna ma tych cech tym większe prawdopodobieństwo ze jest oziębła. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 14:04 Boskie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
uv0 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 14:35 moze dodam coś , bo mozna ulec złudzeniu i strzeżcie się jak jej: -kawa podnosi cisnienie, jest pobudona, ale bez kawy ziewa i jak ma ochote to na jeden raz; -czasem ma napady podniecenia widząc zakochane pary, ale jak przychodzi co do czego to boi sie zrobić chociaz troche szpagatu; -niby zacałowała by do znudzenia jakby robiła to z kimś sławnym, a i tak woli nosic przeważnie spodnie jakby ciągle była na jakimś planie filmowym; -jak myśli o seksie to tylko jak to robią inni..w łózku jest wygodnicką marzycielką , potem już tylko krętaczy, -kiedy rozmawiasz z nią w nocy jest tak fajnie że chcecie sie kochac, że juz wyobrażasz sobie ja miło byłoby jakby rozpieła rozporek Tobie - Zacznij ZAPOMNINAć o tym Ale i odwrotnie kiedy wreszcie stwierdzisz , że jest zimna jak skała proboujesz rozglądnąć się za inną, nagle przyłazi odnowiona Ciebie i daje z siebie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
madanga Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 15:06 O ŻESZ ! ale jak to, co to? no co prawda nie mam krótkich włosów z niebieskim okiem, ale jak najbardziej uwielbiam kupować środki czystości, nie znoszę matematyki, świecę to potrafiłam zrobić do 4 klasy podstawówki, nie piję kawy i zdecydowanie wolę czaj, pościeli z kory nie lubię (uff), wannę myję wręcz szaleńczo często, ciasta kupuję bo mi zawsze wychodzi zakalec, tipsów dzięki bogu nie mam, wagą nie jestem, nastrojowe lampki są, na grobach stawiam białe znicze bo są eleganckie i nostalgiczne, mieszkam w wieżowcu powyżej 8 piętra bo lubię mieć widok panoramiczny. 8/14. Ojej. Muszę jeszcze raz przemyśleć siebie. Cholera, a to jest podparte jakimiś badaniami? :D Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 22:17 No to nie możesz obciąć włosów. albo jak już obetniesz to przestań myć wannę i zacznij stawiać na grobach fioletowe znicze żeby była przeciwwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
dottka_wrocek Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 05.11.08, 08:10 To są jakieś brednie =) Cechy charakterystyczne dla kobiet oziębłych 1) lubi kupować środki czystości (lubię mieć czysto w domu) 2) nie lubi matematyki (oj baaardzo nie lubię) 3) nie potrafi zrobić świecy (chodzi o pełną świece czy pół świece ? ;) obie i tak dalej potrafię zrobić) 4) ma jasnoniebieskie oczy (ciemno niebieskie ufff) 5) włosy krótko obcięte (do ramion) 6) nie pije kawy, woli czaj (lubię kawę ale tylko ze śmietanką) 7) śpi w pościeli z kory (a zdarza się, zdarza pościel zmieniam średnio raz w miesiącu) 8) często myje wannę (uff mam prysznic, ale zawsze po kąpieli go myje) 9) ciasta kupuje w cukierni (bo nie lubię w kuchni siedzieć) 10) ma tipsy (nie, ale mam własne długie pazurki) 11) jest spod znaku Wagi (Tak, 100%Waga ) 12) w jej mieszkaniu nie ma nastrojowych lampek sa tylko zyrandole (lubię dobrze oświetlone pomieszczenie a nie półmrok) 13) na grobach stawia tylko białe znicze (nie lubię koloru czerwonego, a białe jest eleganckie) 14) mieszka w wieżowcach na piętrach pow 8 (na szczęście na 1p, mam lęk wysokości) Mam naciągane 8/14 Ale nie jestem kobietą oziębłą :) Mój drogi, kobiet nie da się uogólniać, generalizować i przypisywać do jakiś stereotypów!! Każda jest inna, lubi co innego, a kolor oczu, długość włosów czy znak zodiaku nie ma wpływu czy któraś jest oziębła czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 14:10 Echo ci bardzo wachowo wyjasniła ale większość z tych rzeczy nie sprawdzisz na ulicy, tylko po dłuższym czasie dopiero. Ja więc proponuje metodę do natychmiastowego zastosowania: widzisz piękną kobietę, podchodzisz i pytasz wprost: "Czy zrobisz mi...(co tam lubisz)". Teraz uwaga, bo to ważne: są trzy typy odpowiedzi. 1. "Za stówę." lub "Co mi za to dasz?" - to gorące ale jednak materialistki. 2. Walnięcie w twarz lub kopnięcie w krocze zamiast odpowiedzi - to te oziębłe. 3. "No pewnie", "Kiedy?", "Gdzie?" - to te kobiety, których szukasz!!! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
madox38 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 14:15 Buahahahahahahha, żartujesz chyba, mam mieć naklejone na czole, jestem oziębła??? Odpowiedz Link Zgłoś
autume Ma spuchnięty nos... 17.10.08, 14:15 grassant napisał: > oszczędzilibyśby sobie niepotrzebnych rozczarowań, chybionych > wydatków itd. > Jest na to metoda? ... katar, chodzi w szaliku (nawet latem), w torebce nosi aspirynę ! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ma spuchnięty nos... 17.10.08, 14:25 autume napisał: > grassant napisał: > > > oszczędzilibyśby sobie niepotrzebnych rozczarowań, chybionych > > wydatków itd. > > Jest na to metoda? > ... katar, chodzi w szaliku (nawet latem), w torebce nosi aspirynę ! Brawo, brawo!!! Jeśli ktoś wątpił, to Autume potwierdza tym opisem: jestem gorąca. :PPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: Ma spuchnięty nos... 17.10.08, 14:34 menk.a napisała: Jeśli ktoś wątpił, to Autume potwierdza tym opisem: > jestem gorąca. :PPPPPPPPPP Hmm, gorąca to chyba ta, która, jak czytam powyżej, przy propozycji kopie w krocze (sprawdza wytrzymałość klejnotów) :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ma spuchnięty nos... 17.10.08, 14:46 autume napisał: > menk.a napisała: > > Jeśli ktoś wątpił, to Autume potwierdza tym opisem: > > jestem gorąca. :PPPPPPPPPP > Hmm, gorąca to chyba ta, która, jak czytam powyżej, przy propozycji > kopie w krocze (sprawdza wytrzymałość klejnotów) :) Taka to narwana. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 14:20 wiem , wiem ja wiem i na bank sie sprawdza mają duze niebieskie oczy i własnie na te oczy wabia swoja przyszłą ofiarę więc jak widzisz dziewczynę o takich oczach to ... wiej gdzie pieprz rosnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 14:23 grassant napisał: > oszczędzilibyśby sobie niepotrzebnych rozczarowań, chybionych > wydatków itd. > Jest na to metoda? To odwrotność tej gorącej. Zatem wiedząc jak poznać, iż któraś jest gorąca, łatwo rozpoznasz tę oziębłą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
autume Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 14:29 menk.a napisała: >>Elokwencja u kobiety to rozwiązłość umysłu. Rozwiązły umysł prowadzi do rozwiązłości ciała... a rozwiązłość ciała prowadzi do r o z w i ą z a n i a << Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 14:49 autume napisał: > menk.a napisała: > > >>Elokwencja u kobiety to rozwiązłość umysłu. Rozwiązły umysł > prowadzi > do rozwiązłości ciała... a rozwiązłość ciała prowadzi do r o z w i ą z a n i a << Mój minimalny poziom elokwencji skutkuje rozwiązłością ciała. Rozwiązania innego nie znajduję. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 14:57 Cos ci sie pomylilo, to nie byly ozieble kobiety tylko takie ktore nie chcialy sie z toba przespac... __________________________________________ moja ostatnia muzyczna fascynacja www.youtube.com/watch?v=XGV8xCkpXjE Odpowiedz Link Zgłoś
elizja Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 15:54 No właśnie, a co to znaczy oziębła? Nie chce uprawiać seksu, czy upawia, ale biernie? Czy z seksem wszystko dobrze, tylko nie chce podać barszczyku na katarek i ogólnie twoje problemy jej nie interesują? Odpowiedz Link Zgłoś
elizja Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 16:01 Przemyślałam i wiem już jak to sprawdzić na ulicy. Podejdź i po krótkiej rozmowie po prostu ją zapytaj. Jeśli się zawaha lub oburzy - to jest oziębła, a jeśli da ci buziaka z języczkiem - nie musisz się obawiać, gorąca jak wulkan :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 17.10.08, 16:07 Ale oziębłą w łóżku czy tak po prostu taką zimną, nieprzyjemną? ;D Chyba można po uśmiechu jeśli już. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Mają opóźnione reakcje 17.10.08, 16:08 Wiesz, ty nadskakujesz jej, starasz się spełniać jej zachcianki, podrywasz, etc, a ona nic. W dotyku zimna i sztywna. W kontaktach chłodna i nieobecna. Aczkolwiek uważa się za bardzo wrażliwą osobę, bo płakała na Bambi i Titanicu. Ponadto, uważa, że jest bardzo aktywna w seksie, bo rozebrała się i leży jak kłoda z rozwartymi nogami, a to ty jesteś fajtłapa i ciamajda, bo nie potrafisz rozgrzać kobiety. I nawet nie zauważyła twojej gry wstępnej. Leżąc na niej nabawisz się odcisków i odmrożeń. Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: Mają opóźnione reakcje 22.10.08, 16:20 cos mi tu nie pasuje, skoro na podryw nie reaguje to jak dochodzi do seksu? jak kobieta jest pijana do nieprzytomnosci trudno chyba oczekiwac od niej invencji seksualnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kibitzer Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 22.10.08, 15:38 napisano wiele i fajny temat Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 22.10.08, 16:16 nie bardzo rozumiem o co chodzi z ta oziebloscia - podejrzewam ze chodzi o te wszystkie dziewczyny ktore nie chca sie z toba umowic. utrzymywanie pewnych standardow to nie ozieblosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek-k-eram Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 22.10.08, 16:23 mysle ze chodzi z trzydniowem zarostem i rzuje zapałke Odpowiedz Link Zgłoś
your_valerie Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 22.10.08, 16:31 nie ma oziębłych kobiet, są tylko faceci, którzy nie potrafią ich rozgrzać Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 22.10.08, 21:53 Tak, ale nieprzyjemna. Należy sprawdzać jej podpaski (wyrzucone do kosza w damskiej toalecie). Jeśli leżąc w koszu rozmrażają się powoli - oziębła. Czasem też rodzi w dni płodne małe bałwanki ze śniegu. O Boże, cóż za durny wątek. ps. Kobieta, która cię nie chciała, niekoniecznie jest oziębła. Może po prostu chciała innego. Odpowiedz Link Zgłoś
outre33 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 23.10.08, 13:04 Pani rzutuje tu swoj cien damy goracej z innym zyjac dlugo i szczesliwie. Ale wedlug mnie nie chodzi o kobiety nie wydymyki tylko przypadek kobiety strikte ozieblej, a wiec zimnej w trakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 23.10.08, 14:01 kochanica-francuza napisała: > ps. Kobieta, która cię nie chciała,... Nie spotkałem takiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
efekt_publicznosci Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 23.10.08, 13:15 > oszczędzilibyśby sobie niepotrzebnych rozczarowań, chybionych > wydatków itd. > Jest na to metoda? zdefiniuj oziębłość to Ci odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 23.10.08, 14:00 efekt_publicznosci napisała: > zdefiniuj oziębłość > to Ci odpowiem df. mała ekspresyjność i potrzeby seksualne Odpowiedz Link Zgłoś
efekt_publicznosci Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 23.10.08, 16:02 > df. mała ekspresyjność i potrzeby seksualne to ma być definicja? hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka6 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 24.10.08, 11:34 a jak rozpoznać faceta z kurzym móżdżkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Nie da sie :) 24.10.08, 15:03 Tak jak i nie da sie rozpoznac Meskiej Swini. Musi byc jakas rownowaga w przyrodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
toni.elbing jakie sygnały daje ona jak chce tylko porozmawiać? 30.10.08, 16:11 dużo gada ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 o ! 04.11.08, 18:54 toni.elbing napisał: > dużo gada ? o ! to jest jakas wskazowka ! Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 30.10.08, 21:36 wypłoszyć węża z kieszeni a nie labidzić na forum Odpowiedz Link Zgłoś
cherryliqueur Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 30.10.08, 22:07 Pozory mylą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fast-whisky Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 30.10.08, 22:11 moze nie jestes atrakcyjny i dlatego jest oziebla :) Odpowiedz Link Zgłoś
kacper777777 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 31.10.08, 06:31 Odnosze wrazenie,ze "grassant",to kobitka, ktora ktosik olal .......dla tej "ozieblej...z ulicy". Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 31.10.08, 06:39 grassant napisał: > oszczędzilibyśby sobie niepotrzebnych rozczarowań, chybionych > wydatków itd. > Jest na to metoda? Niezły cwaniak z ciebie:)) Chciałbys zagrać w totka ale tylko wtedy kiedy ktos najpierw poda ci jakie numery wylosują? Nie ma tak dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
paralamentarzysta Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 31.10.08, 16:24 dobrze kombinuje , na co mozesz narzekac? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 31.10.08, 16:28 nie rezygnować nie rezygnować :) moze się tylko taka wydawać, trzeba kogos poznać najpierw... może być oziębła z wygladu, z pierwszego wrażenia. A może właśnie TY roztopisz ten lód :) Albo okaże się wrażliwą ciepłą osobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
babsztylet Re: jak rozpoznać oziębłą kobietę na ulicy, w pra 04.11.08, 17:18 kto roztopiciel ? Odpowiedz Link Zgłoś