Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsza Polka i Polak

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.01.02, 14:41
Taki mały konkursik
Chciałbym poznać preferencje pań.
Dziękuje za odpowiedzi.

Moje typy:Magda Mielcarz i Michał Żebrowski
Obserwuj wątek
    • Gość: Angelos Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 157.25.121.* 16.01.02, 14:47
      Moje typy: Magda Mielcarz i co tu dużo gadać Ja
      • Gość: pola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.uni.opole.pl 07.11.02, 13:24
        Gość portalu: Angelos napisał(a):

> Moje typy: Magda Mielcarz i co tu dużo gadać Ja
        kayah kayah kayah i rinke
    • kola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 16.01.02, 14:51
      ..moja ruda sousiadka z piontego pientra oraz Ja - Angelos jest dopiero potem..
    • kasiulek Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 16.01.02, 15:05
      Moje typy: JA i niech bedzie ten Zebrowski (panowie Kola i Angelos za
      Zebrowskim)
      • bukowski27 kaska cholera... ja to cie wszedzie pilnowac musze 16.01.02, 15:31
        skoro ty, to tez oczywiscie ze ja. co nie? zebrowskiego to ja bym nosem
        wciagnal..
        • kasiulek Re: kaska cholera... ja to cie wszedzie pilnowac musze 16.01.02, 15:38
          No dobrze, ty do tego Brada Pitta czy Seana Connery jestes podobny, nie?:)))
      • Gość: Memi Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 195.94.201.* 29.01.02, 11:37
        Ja tez jestem za Kasiulka ale z Zebrowskim to chyba przesada
    • kitek1 Andrzej Lepper i Wanda Wasilewska 16.01.02, 15:58
      :(
      • Gość: EF Re:Edyta Górniak i Dariusz Michalczewski IP: *.fnet.pl 16.01.02, 16:03
        :))))))))))))
        • Gość: tazoo Re:Edyta Górniak i Dariusz Michalczewski IP: *.talnet.pl 18.01.02, 12:50
          Gość portalu: EF napisał(a):

> :))))))))))))

Ale mając na myśli piękno bierzemy pod uwagę również charakter człowieka.
          Więc te kandydatury nie są chyba zbyt przez ciebie trafione.

• marseille30 Re: Tylko Lepper! 16.01.02, 18:30
      W obu kategoriach!
      • Gość: Anna27 Re: Tylko Lepper! IP: *.proxy.aol.com 16.01.02, 21:52
        Andy Lepper i Violetta Villas
        • Gość: aniutek Re: Tylko Lepper! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 16.01.02, 22:13
          Gos´c´ portalu: Anna27 napisa?(a):

> Andy Lepper i Violetta Villas
          tak Viola zawsze : ) a z Alkiem Kwasniewskim w parze to miodzio
          albo Krzys Krawczyk..... marzenie
        • Gość: gosia Re: Tylko Lepper! IP: 212.244.106.* 22.01.02, 10:02
          Małgorzata Foremniak i pan doktor z Klanu (ten młody)
    • Gość: petr Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.znp.edu.pl 17.01.02, 09:51
      rysiek kalisz za fitness,a wszystkie ryśki to fajne chłopaki
      krystyna feldman niekiepsko, cóż to byłaby za para, pełna postmoderna
      • kola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 17.01.02, 09:55
        rysiu rulezzz.. - niniejszym zrzekam sie miejsca na podium na rzecz ryska
        wuasnie.. ;)
        • Gość: vagin Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 10.131.130.* 17.01.02, 21:59
          JA I TYLKO JA!!!
          • Gość: ewa Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 22:03
            popieram kandydature Tradzika i Villas - miodzio, palce lizac.W Zebrowskim brak
            tego zwierzecego magnetyzmu, aMilecarz jest za plaska i za malo wlochata.
            • tea_4_2 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 17.01.02, 22:47
              danusia waniek; no i zeby wszystkim zadosc uczynic to proponuje do pary jozia
              oleksego ;)
            • Gość: Ewusia Re: Anna Maria Jopek i Żebrowski IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.01.02, 21:19
              ... zdecydowanie
          • Gość: Anai Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 20:30
            NAJPIĘKNIEJSZA POLKA TO JA PO CO TO GŁUPIE PYTANIE?
            • kola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 30.01.02, 14:30
              ..w takim razie numer poprosze..
              • Gość: A? Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 195.205.73.* 05.11.02, 12:43
                kola napisał(a):

> ..w takim razie numer poprosze..
                70D
    • Gość: Sofi Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:55
      Zdecydowanie - Artur Barciś
      • Gość: Pawel Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.stfranciscollege.edu 24.01.02, 19:22
        Czy ktos zna Ewe Schutz??? - jesli , nie to nie macie pojecia o tym jak ktoz moze byc piekny:))
    • Gość: Aldona Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.telia.com 17.01.02, 23:03
      Zona s.p.Jozefa Cyrankiewicza a na faceta to bym zaproponowala tego z tymi uszami jak on sie
      nazywa?
      • kitek1 Glemp lub Urban, 18.01.02, 04:12
        o ktorym myslisz,
        • Gość: Bra Re: Glemp lub Urban, IP: *.csc.dk 24.01.02, 11:02
          Zdecydowanie Glemp. To najbardziej seksowny facet w PL. Jak go widze zaraz rece
          mi sie poca....

kitek1 napisał(a):

> o ktorym myslisz,

• Gość: agnes Re: Glemp lub Urban, IP: 212.160.117.* 30.01.02, 15:52
            to moze byc oznaka nerwicy... wizytu w PZP sie klania...
    • kobietka30 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 18.01.02, 10:09
      Gość portalu: zetor napisał(a):

> Taki mały konkursik
      > Chciałbym poznać preferencje pań.
      > Dziękuje za odpowiedzi.
      >
      > Moje typy:Magda Mielcarz i Michał Żebrowski

Tak, widze, ze ludzie sie tu doskonale bawia :))) Ja jednak napisze kto mi sie
      naprawde podoba. Oczywiscie wszyscy wiemy, ze jest wiele interesujacych ludzi
      wokol nas, znacznie wiecej pieknych kobiet niz przystojnych, zadbanych facetow.
      Tutaj wszyscy nadwrazliwi urazeni ta uwaga niech rozejrza die dokladnie i
      obiektywnie po ulicy. Do sedna jednak. Z facetow przychylam sie zdecydowanie do
      kandydatury Michala Zebrowskiego, jest bardzo pociagajacy no i to IMIE! Z kobiet
      natomiast stawiam na Kasie Skrzynecka, jest bardzo seksowna i baaaaaardzo
      kobieca.
      Pozdrawiam wszystkich,

K30

• nessuna Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 18.01.02, 10:32
        Kasia Skrzynecka a nie Magda Mielcarz? Pełne zaskoczenie! ;-)
        • Gość: ewa Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 10:41
          Jezu, nie trawie Kasi Skrzyneckiej - jest do bolu dretwa.A zkobiet naprawde -
          Wolszczak, niestety Mielcarz, i Gorniak.A z facetow - Zebrowski( ale nie jako
          Skrzetuski fuj),Borkowski i jeden taki Barbasiewicz, starsze pokolenie - mniam
          mniam
        • kobietka30 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 20.01.02, 12:24
          nessuna napisał(a):

> Kasia Skrzynecka a nie Magda Mielcarz? Pełne zaskoczenie! ;-)

Moja Droga Zlosliwa Kuzynko:)))

Kasia naprawde mi sie podoba, natomiast Magda to byla zaduma, ze ktos wyglada tak
          powabnie, ze jest taka ladna, ale nie wzbudza mojego zachwytu... Wybaczam Ci te
          mala zlosliwosc :))) Pozdrawiam,

K30

• nessuna Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 20.01.02, 17:49
            Moja Droga Kuzynko,
            Czekalam cierpliwie na odpowiedz, no i sie doczekalam. A taka, w uproszczeniu
            oczywiscie, byla moja reakcja:
            haha :-) haha :-) haha :-)
            Pozdrawiam serdecznie
            PS. Bylam zlosliwa? ;-)
            • kobietka30 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 21.01.02, 10:46
              nessuna napisał(a):

> Moja Droga Kuzynko,
              > Czekalam cierpliwie na odpowiedz, no i sie doczekalam. A taka, w uproszczeniu
              > oczywiscie, byla moja reakcja:
              > haha :-) haha :-) haha :-)
              > Pozdrawiam serdecznie
              > PS. Bylam zlosliwa? ;-)

Najdrozsza Kuzynko:))))

Oczywiscie nie ma w Tobie cienia zlosliwosci :)) Moja reakcja byla jednak podobna
              do Twojej. Zywie tez nadzieje, ze nasze krotkie tu posty nie wyeliminuja naszych
              bardziej realnych kontaktow :)) Czego Tobie i sobie zycze, pozdrawiam,

K30
      • kola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 18.01.02, 11:05
        Gorniakowa to przeca taki Babiarz w kiecce – jak toto moze sie facetowi
        podobac, to nie rozumiem doprawdy [pewnie dlatego to guownie kobietom podobajo
        sie oba wymoczki]..
        Skrzynecka – no, z dziesiec lat temu, to moze i owszem, ale dzis.. – choc w
        sumie czuowiek nie taki..

..ale jedyno babko, ktora trzyma sie jak ta lala i ma poukuadane tam gdzie
        poukuadane byc powinno jest Grazka Torbicka!! [..i jesli ktos sadzi inaczej, to
        znaczy, ze nigdy nie kochau swojej matki.. ;))]
        • Gość: ewa Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 11:37
          Babiarz, ten pryszczaty - to obelga sugerowac ze mi sie cos takego podoba!
          A z Torbicka jest ten problem, ze usiluje zatrzymac czas na mlodej
          inteligentnej studentce, ktora juz od dawna nie jest i to widac - ucieka przed
          dojrzaloscia, dla mnie powoli przestaje byc wiarygodna.
          • Gość: goga Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.cs.rug.nl 27.01.02, 14:02

> A z Torbicka jest ten problem, ze usiluje zatrzymac
            czas na mlodej
            > inteligentnej studentce, ktora juz od dawna nie jest i
            to widac - ucieka przed
            > dojrzaloscia, dla mnie powoli przestaje byc wiarygodna.

Pamietam jak powiedziala w jednym z wywiadow (chyba dla
            twojego stylu) ze cierpi na syndrom... pieknej kobiety.
            Czyli ze czuje sie, ze jest tak piekna ze ludzie nie
            zauwazaja jej innych cech, np. inteligencji. Nie wiem jak
            innych ale mnie takie teksty z nog zwalaja.
            Nie twierdze ze jest brzydka- jest ok,zadbana; ale typ
            urody ma razcej przecietny i ja mianej pieknej bym jej
            nie nazwala. Osobiscie wole typ Gorniak.
            • kola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 30.01.02, 14:34
              ..typ Gorniak czyli wieszakopodobna suodka-idiotka? no w sumie, to uadniutkie
              kretynki majo kilka zasadniczych zalet, ale zeby zaraz najpiekniejsza.. ;]]
            • Gość: mehiko Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.mofnet.gov.pl 31.01.02, 14:47
              p. Torbicka mieści się w formule lansowanej przez TVP, kiedyś-ładnej, w sile
              wieku ala Fajkowska, Terentiew, Dowbór itp. Podobno pan prezes takie lubi
              dojrzałe.
    • Gość: Kaja Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 217.11.141.* 18.01.02, 12:14
      Agnieszka Wagner i Michał Żebrowski
      • Gość: Tommy Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.client.attbi.com 19.01.02, 23:53
        Polacy mnie nie interesuja ale Polki jak najbardziej.
        Bedac w Polsce w zeszlym roku zobaczylem w telewizji tak piekna kobiete,ze
        drugiej takiej nie ma na calym swiecie.
        Z tego co pamietam nazywa sie ona Maruszeczko albo jakos podobnie
    • kobietka30 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 20.01.02, 12:30

> Taki mały konkursik
      >

Swoja droga, patrzcie - nie ma w tym nic odkrywczego, ale jak czesto pojawia sie
      tu Zebrowski... ciekawam ile on ma wzrostu bo chyba nie nalezy do najwyzszych
      (schrupalabym go bez wzgledu na to), i jak wyglada jego dziewczyna, moze ktos wie?
      To dopiero ciekawe, hihi....
      Pozdrawiam wszystkich,

K30

• kola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 20.01.02, 12:39
        "szkoda tylko, ze pedal" - jak mawia poeta
        • Gość: man Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 12:55
          Katarzyna Jamróz - taka śpiewająca kobitka z Karakowa
          (w rzeczy samej rodem z Gliwic).
      • monia76 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 21.01.02, 10:33
        Widziałam go (Żebrowskiego) kiedyś na ulicy i do dziś nie mogę dojść do siebie.
        Na oko ma jakieś 180 cm wzrostu i był absolutnie boski! Szkoda tylko, że taki
        głupi...
        • kobietka30 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 21.01.02, 10:49
          monia76 napisał(a):

> Widziałam go (Żebrowskiego) kiedyś na ulicy i do dziś nie mogę dojść do siebie.
          >
          > Na oko ma jakieś 180 cm wzrostu i był absolutnie boski! Szkoda tylko, że taki
          > głupi...

Dlaczego uwazasz, ze taki glupi? Moze masz jakies argumenty oprocz samego
          niepotwierdzonego, jak narazie, stwierdzenia?
          Katarzyna Jamroz? Qrcze, a ktorz to taki? Ladna choc? Eee, na pewno....
          Pozdrawiam wszystkich,

K30
          • Gość: margit Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 10.203.52.* 21.01.02, 15:02
            Jak serio to serio. Żebrowski jest za �miękki�. Taki troche południowy typ. Ja tam wolę �fason� nordycki i np.
            Artura Żmijewskiego (choć chyba niższy, ale co tam :-))). Z kobiet polskich zdecydowany prym wiodą ocienione
            firanami rzęs oczy Marylki Baki ze �Złotopolskich� czyli Anna Przybylska (ten czar spojrzenia:-)))
          • monia76 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 22.01.02, 13:30
            Argumenty mam. Czytałam z nim kilka wywiadów. Oczywiście nie chciałam wierzyć
            we wszystko co piszą, ale przeczytałam ostatni wywiad w Vivie chyba i ...
            poddałam się.
            Oczywiście nadal uważam, że jest pięknym facetem.
          • Gość: Dziuska Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.11.02, 19:50
            kobietka30 napisał(a):

> Katarzyna Jamroz? Qrcze, a ktorz to taki? Ladna choc? Eee, na pewno....
            > Pozdrawiam wszystkich,
            >
            > K30
            Jamróz to taka kobieta z klasš.Bardzo urokliwa i dzięki temu urokowi piękna.I ten głos....
    • ignatz One and only... 21.01.02, 10:59
      Co do facetow, to nie jestem wladny sie wypowiadac, ale co do kobiet, to jest
      jedna, jedyna: Ania Mamczur! Rety, jak tylko ja widze (zbyt rzadko), to ledwo
      stoje z wrazenia. Jest po prostu najpiekniejsza.
      • Gość: krea Re: One and only... IP: 10.203.52.* 21.01.02, 15:48
        Jeśli chodzi o kobiety, potrafię docenić jedynie bliższe lub dalsze
        podobieństwo do Isabelle Adjani - a więc może Justyna Steczkowska, może Kasia
        Groniec ?
        Mężczyzna? Tu już o wiele trudniej (mój typ to raczej uroda indiańska). Może
        Maciek Kozłowski - ma to coś ...
        • Gość: adi Re: One and only... IP: *.man.polbox.pl 24.01.02, 10:59
          Gość portalu: krea napisał(a):
          potrafię docenić jedynie bliższe lub dalsze
          > podobieństwo do Isabelle Adjani - a więc może Justyna Steczkowska, może Kasia
          > Groniec ?

steczkowska podobna do adjani???? - gdzie niebo a gdzie ziemia???????
        • Gość: Ruda Re: One and only... IP: *.chello.pl 24.01.02, 12:54
          A widziałaś(eś)Steczkowską bez metra tapety na gębie?Obrzydlistwo i do tego
          kupa pryszczy!!!Obrzydlistwo!!!
        • Gość: R Re: One and only... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:21
          Ale porównanie; Steczkowska jest niezbyt ładna, natomiast Adjani śliczna.
        • Gość: Niunia Re: One and only... IP: *.wind.pl 18.07.02, 12:04
          Gratuluje. Jestem jego bylą i to nie przejściaową, bo byłam z nim 8 lat. Jest
          super facetem
    • Gość: Krecki Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 07:42
      Agnieszka Wagner, co do facetów pozostawiam ten problem drogim paniom.
      • Gość: ziutek Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.dtcomsa.com 22.01.02, 09:00
        Najpiękniejsza jest Kryśka z VI c i koniec.
        ;))))))

• Gość: orutra Re: Najpiękniejsza Polka i Polak - genialna zabawa IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.01.02, 13:26
          Jak tak czytam propozycje to wniosek jest jeden - znakomita większość opiera
          swoje typy na wyglądzie bohatera w filmie czy kolorowym magazynie, w paru
          przypadkach rozkładówka z Playboya jest traktowana jak dogłębna analiza. To
          mnie nieżle bawi, chłopaki ocknijcie się - makijaż, światło, retusze - nie
          chcecie tego widzieć czy wasza naiwość jest bezgraniczna?? No to kochani jak
          jesteście twardzi to polecam skonfrontowanie iluzji z rzeczywistością w 90%
          przypadków niestety to bedzie bolało !!! Z wszystkich w/w chyba tylko Żebrowski
          wychodzi obronną ręką (moim zdaniem)oczywiście jest jeszcze wersja HARD - dla
          tych co chcą z gwiazdami rozmawiać ale tu oceniamy urodę.
          • Gość: soso zapomnieliscie o pani i panu Kwasniewskich! IP: 195.41.66.* 22.01.02, 13:59
            Toz oni sa jak miod na cieplym chlebku! Zdecydowanie para ostatnich lat.
            Wprawdzie w kategorii off_line ale zawsze.

L. Miller co to wie jak konczyc i Izabella (nie, nie Skorupko a Sierakowaska)
            co to placze na filmie 'Lenin w Poroninie'. Para ostatnich lat w SLD. Jozio
            Oleksy i Wanka-Wstanka tuz za nimi ale ze wzgledu na tusze nie zdazyli przerwac
            tasmy jako pierwsi.

Bardziej serio - ktoz dorowna misiowi Szmajdzinskiemu? Jakby schudl to niemal
            JFK w wersji sarmackiej. Albo Izabala (nie, nie Skorupko ale Jaruga-Nowacka z
            UP). Sni mi sie co noc a bialych, koronkowych majtkach i z warkoczem do pasa
            (na szczescie tylko do pasa).

Uroda mumii promieniuje (?) pani prezenterka Jola Fajkowska co pasuje jak ulal
            do urody pana Lisa. W kategorii prezenterow nr 1.

Aktorzy:
            Iza Skorupko - (w koncu), i M. Zebrowski (ale mu sie dostalo od pedalow)

Stara Gwardia:
            Zbyszek Wodecki - za unikanie fryzjera i poleganiu w tym wzgledzie na Zosi
            Czernickiej
            Zosia Czernicka za unikanie fryzjera i powierzenie swej fryzurki Zbyszkowi W.

• Gość: Justynka Re: zapomnieliscie o pani i panu Kwasniewskich! IP: 212.160.236.* 25.01.02, 12:07
              Brawo soso!!!
              A od siebie: najpiękniejsza Polka - jest taka prezenterka w RTL7 (krótko
              obcięta blondynka) i to właśnie ona jest naj!; Polak - Maciek Kozłowski.
          • konya98 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak - genialna zabawa 24.01.02, 08:43
            > Jak tak czytam propozycje to wniosek jest jeden - znakomita większość opiera
            > swoje typy na wyglądzie bohatera w filmie czy kolorowym magazynie, w paru
            > przypadkach rozkładówka z Playboya jest traktowana jak dogłębna analiza.

Akurat w jednym wypadku (nie wiem co się stało ale) rozkładówka z Playboya
            zrobiła na mnie fatalne wrażenie. Chodzi o zdjęcia Anny Przybylskiej. O ileż
            lepiej wygląda w tym serialu...
            A wracając do tematu:
            Kasia Skrzynecka - piękna,
            Ania Mamczur - rewelacja,
            Jej Wysokość Pierwsza Dama - piękno, inteligencja, klasa,
            Alicja Bachleda-Curus - świeżość
            a na koniec Edyta Olszówka - wygląd świetny ale ten głos! - rewelacja.
            • kola Re: Najpiękniejsza Polka i Polak - genialna zabawa 24.01.02, 11:03
              ..imho ala bachleda-synus to raczej w kategorii 'czerstwosc' powinna
              wystapic.. ;]
            • Gość: M. Re: Najpiękniejsza Polka i Polak - genialna zabawa IP: *.ds.pg.gda.pl 27.01.02, 08:31
              konya98 napisał(a):

> Kasia Skrzynecka - piękna - Jasne
              > Ania Mamczur - rewelacja - w pełni się zgadzam
              > Jej Wysokość Pierwsza Dama - piękno, inteligencja, klasa- słuszności tej tezie
              odmówić nie mogę
              > Alicja Bachleda-Curus - świeżość - chyba tak , ale w kategorii stajennej,
              przecież to kobieta koń, widzieliście kiedyś równie świeżą końską szczękę??????/
              > a na koniec Edyta Olszówka - wygląd świetny ale ten głos! - rewelacja - no
              ujdzie......

• Gość: kija Re: Najpiękniejsza Polka i Polak - genialna zabawa IP: *.polkos.com.pl 30.01.02, 10:36
            Drogi mój Panie,
            A po czym niby mamy oceniać gwiazdy? Nie wszystim dane jest rozmawiać z nimi,
            czy choćby zobaczyc ich z bliska prywatnie. Pozostaja nam tylko filmy i zdjęcia
            w różnych magazynach.
            Michał Żebrowski jest rzeczywiście naj. I ten jego głos....
            Jeśli chodzi o konbiety to stawiam na Kasie Skrzynecką - wydaje mi się, że
            wygląda jeszcze lepiej niz parę lat temu.
      • Gość: HHH Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.pl 22.01.02, 14:53
        Najpiekniejsza Polka jest bez watpienia Anna Mamczur. Kocham takie kobiety!
        • ignatz Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 22.01.02, 15:22
          Podaj reke, bracie! (ew. siostro) Patrz moj post pare linijek wyzej. Tylko
          dlaczego tak malo jejzdjec w necie? Masz moze jakies namiary?
          • Gość: HHH Anna Mamczur IP: *.pl 22.01.02, 18:58
            Bracie. Niestety to prawda, sam szukalem i niewiele znalazlem :((( A
            szkoda...wielka szkoda. Ale przyznasz ignatz, ze Ania jest strasznie fajna, co?
            • ignatz Re: Anna Mamczur 22.01.02, 22:36
              Fajna to slabo powiedziane. Widzialem kiedys jakis program w TV - chyba byl o
              niej, bo Mann mowil, ze to jedna z niewielu kobiet, ktore nienawidza swojej
              urody (sic!) i absolutnie nie chca o niej rozmawiac, a jak ktos jej powie
              komplement co do wygladu, to jest u niej spalony. Ale jak tu nie mowic o jej
              wygladzie! Znalazelm tylko 2 jej zdjecia :( na stronie jakiejs agencji
              aktorskiej (Gudejko czy cos). Co tu duzo gadac - jak przestala sie pojawiac w
              MdM, to przestalem to ogladac :). Po prostu - tylko Ona.
          • Gość: daag Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.*.*.* 23.01.02, 18:58
            ignatz napisał(a):

> Podaj reke, bracie! (ew. siostro) Patrz moj post pare linijek wyzej. Tylko
            > dlaczego tak malo jejzdjec w necie? Masz moze jakies namiary?

sprawdź na serwisie finansowym www.dolar.pl ;o)
      • Gość: olka Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.dziennikarstwo.uni.wroc.pl 09.03.02, 14:36
        Aga Wagner to absolutny Number One!!!
        Widzieliście jej piersi??
    • Gość: Kika Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 213.77.40.* 22.01.02, 15:52
      Zdecydowanie Szymon Bobrowski i Artur Żmijewski.Z kobiet Sophie do niedawna
      Żuławska
    • kropelka_no1 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 22.01.02, 15:59

> Taki mały konkursik
      >

jaka jest nagroda za I miejsce, bo to precież konkursik ;-)

• Gość: zetor Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.01.02, 16:16
        nagrodą jest świadomość, że jest się najpiękniejszą Polką i Polakiem wg. opini
        internautek z forum gazety
    • agla-gla Re: Najpiękniejsza Polka i Polak- TO JA!!! 22.01.02, 19:11
    • Gość: Bolo Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 23:18
      Jola i Olo
      • Gość: Janek Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.ztm.waw.pl 23.01.02, 10:18
        Jola Fraszyńska i Czarek Pazura.
    • szarykot Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 23.01.02, 15:46
      Ania Przybylska
      • Gość: GGG Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.asm.bellsouth.net 09.11.02, 20:54
        szarykot napisał(a):

> Ania Przybylska
        To ja wybralabym Marcysie ze Zlotopolic!!! Wylaczyli mi TV Polonia i nie wiem
        czy Marcysia i Waldek sa razem???
    • Gość: r Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.zrz.TU-Berlin.DE 23.01.02, 17:09
      Alicja Bachleda-Curus
      • Gość: kasia Adam Malysz i Guzowska IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 19:00
    • Gość: xena Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.01.02, 22:26
      Magda Mielcarz i Paweł Deląg
      • Gość: M. Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.ds.pg.gda.pl 27.01.02, 08:36
        Gość portalu: xena napisał(a):

> Magda Mielcarz i Paweł Deląg - Barbie i Ken mają w sobie wiecej życia!
        A tak na marginesie....
        Jak mawia mój kolega 'nie ma mapy bez Elbląga nie ma filmu bez Deląga'

• Gość: 135IQ Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.petrotel.bptnet.pl 02.11.02, 23:52
        Moment,moment czy oni nie grali w Quo Vadis?
    • Gość: Jesus Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.blktn1.nsw.optusnet.com.au 24.01.02, 04:25
      Najpiękniejsza Polka i Polak ???

To sa wasze swinie.

PIERDOLONE POLSKIE SWINIE
      • neo777 Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 24.01.02, 08:14
        Pieprzona austryjacka swinia!!!Wywalaj z polskiego forum.
        • Gość: Gosc p-u Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 192.168.18.* 29.01.02, 11:50
          neo777 napisał(a):

> Pieprzona austryjacka swinia!!!Wywalaj z polskiego forum.

Australijska!!! Austriacka mialaby ".at" ;-)))

• Gość: szok Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.interpacket.net 08.11.02, 02:26
        Gość portalu: Jesus napisał(a):

> Najpiękniejsza Polka i Polak ???
        >
        > To sa wasze swinie.
        >
        > PIERDOLONE POLSKIE SWINIE

Mamy wlasne rodzone polskie chamstwo. Po co nam jeszcze australijskie z NSW?
    • hi-hi Szewinska i Lepper 24.01.02, 09:18
      jw

;-)

hi-hi
      pzdr
    • eyemakk Re: Najpiękniejsza Polka i Polak 24.01.02, 11:22
      facet to oczywiście ja:P
      a co do dziewczyny to z osob publicznych jest tylko jedna jedyna
      najpiekniejsza, choc znaja Ją nieliczni: panna tańczy w teleturnieju 'jaka to
      melodia' i jego odpowiedniku na rtl7, oraz stoi (mmm.. tak wlasnie) w
      teleturnieju '21' na tvp1; byla miss Polski nastolatek (1997)
      nazwisko tej bogini: Dorotka Czaja.
      10 lat życia bym oddał za poznanie jej!
      • Gość: Roman Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.01.02, 12:40
        Gabriela Kownacka
        • Gość: Troy Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.02, 13:12
          Polka: I.Skorupco
          Polak:???Przemek Saleta
    • Gość: Anastazy Mamczur, Scorupco IP: *.cim.poznan.pl 24.01.02, 15:56
      Re: Najpiękniejsza Polka i Polak
      • ignatz Re: Mamczur, Scorupco 24.01.02, 15:59
        Moze zalozymy fanklub Ani Mamczur?
        • Gość: Anastazy Re: Mamczur, Scorupco IP: *.cim.poznan.pl 25.01.02, 10:14
          I Scorupco?...
        • frantz Re: Mamczur, Scorupco 25.01.02, 17:20
          Mamczur i Scorupko fajne babki ale Ania Przybylska COOL niezla jest
          Faceci nie wiem moze byc Pazura jeden i drugi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka