soczewica 24.10.03, 23:20 do kroćset, jaki miły spacerek właśnie odbyłam. jak ja lubię zimne dni! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: sia la la 24.10.03, 23:22 sia lalalala nie ma ne pieniedzy,sialalalala nie chce nic wieecej * irek Dudek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: sia la la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 23:25 soczewica napisała: > do kroćset, jaki miły spacerek właśnie odbyłam. > jak ja lubię zimne dni! :) > Taaa a gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: sia la la IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 24.10.03, 23:28 Na fsali mojego watku - sa jednak osobniczki-soczewiczki, które sie cieszą "byle czym". Ja tez byłam - na spacerku i na piwku:-))) (grzanym) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: sia la la 24.10.03, 23:33 Gość portalu: hot_dog napisał(a): > Na fsali mojego watku - sa jednak osobniczki-soczewiczki, które sie > cieszą "byle czym". no no, tylko nie soczewiczki! jam jest wielka SOCZEWICA ;-D a rzecz leży w tym że to nie jest "byle co" taki spacer, to kopalnia radości jest! szkoda że nie każdy potrafi się cieszyć takimi pierdółkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: sia la la IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 24.10.03, 23:38 Zwracam honor SOCZEWICO.Moje zdrobnienie nie miało w sobie nic pejoratywnego, ale Twoja odpowiedż czytam jako zart??Poza tym "Byle czym" było chyba w "cudzym słowie". A propos, nad ta samą rzeka spacerujemy, ja kilkaset kilometrów dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: sia la la 24.10.03, 23:29 Gość portalu: Minimum estetyki napisał(a): > soczewica napisała: > > > do kroćset, jaki miły spacerek właśnie odbyłam. > > jak ja lubię zimne dni! :) > Taaa a gdzie? brzegiem wisly od bernanrdyńskiej do salwatora. potem królowej jadwigi do autobusu 152 i jeszcze trochę po hucie. właśnie odmarzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: sia la la IP: 80.48.96.* 24.10.03, 23:33 A ja na basenie zrobiłam 5 km /całe szczęście, że basen ma 50m bo gdy go skracają zaporami o połowę to czuję się jak chomik na kołowrotku/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: sia la la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 00:02 soczewica napisała: > i jeszcze trochę po hucie. > No tak,spacerek po Hucie w nocy to jest to!Sporty ekstremalne.Może przejdziemy się kiedyś razem.Będziesz moim bodyguardem. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: sia la la 25.10.03, 00:04 Gość portalu: Minimum estetyki napisał(a): > No tak,spacerek po Hucie w nocy to jest to!Sporty ekstremalne.Może przejdziemy > się kiedyś razem.Będziesz moim bodyguardem. załatwione. weź wygodne spodnie i szybkie buty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serafin bo ty zimna kobieta jestes i tyle IP: *.dialsprint.net 24.10.03, 23:34 Polki sa zimne i bez uczuc Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica serafin=gatunek anioła? 24.10.03, 23:38 Gość portalu: Serafin napisał(a): > Polki sa zimne i bez uczuc a po co tobie kobieta? ogólnie wiadomo że anioły nie mają jaj. tu nawet gorace latynoski nic nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: serafin=gatunek anioła? 24.10.03, 23:42 > Gość portalu: Serafin napisał(a): > > > Polki sa zimne i bez uczuc ****** E tam, znam trase, to seksowne miejsce i wiadomo bo co tam ida bezdomni kochankowie. Oj moze byc goraco nawet w zimny piatkowy pazdziernikowy wieczor. Kaziu Odpowiedz Link Zgłoś