gazetowy.mail 11.11.08, 21:02 Świat oszalał, to po co tym ludziom dzieci?? www.tequesta.pl/preschool.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jednorazowy3 Re: Przedszkole całodobowe 11.11.08, 21:07 nie wiem po co ale link nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: Przedszkole całodobowe 11.11.08, 21:17 www.tequesta.pl/preschool.html Odpowiedz Link Zgłoś
starucha_izergiel Re: Przedszkole całodobowe 12.11.08, 00:42 Podoba mi się ten pomysł, - wyobraź sobie, że jesteś sama w obcym mieście z dzieckiem i idziesz do szpitala na operację wyrostka albo wypada Ci inna niecierpiąca zwłoki sprawa. Co w takiej sytuacji awaryjnej? Zostawiasz dziecko pod dobrą opieką gdzie ma sporo zajęć, zabaw, bajek - prawie jak kolonie. Nie każdy ma babcię i dziadka pod ręką! Chore by to było gdyby zostawiać dziecko w takim przedszkolu na okrągło, ale raz na jakiś czas - super sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Przedszkole całodobowe 12.11.08, 06:49 Bardzo dobry pomysł. Ludzie pracują w różnych godzinach, mogą mieć nocne dyżury i wtedy takie przedszkola bardzo się przydaję. Poza tym zdarzają się różne sytuację (np. wypadek, choroba) i lepiej mieć wtedy pewność, że dziecko jest pod dobrą opieką. Odpowiedz Link Zgłoś
kawkazmleczkiem Re: Przedszkole całodobowe 30.12.08, 11:50 CIĘŻKO Z MIEJSCAMI W PAŃSTWOWYCH PLACÓWKACH DLA MNIE PRYWATNE PRZEDSZKOLE BYLO RATUNKIEM U ZBIEGU ULIC ŻWIRKI... I RACŁAWICKIEJ W OSIEDLU MARINA MOKOTÓW ZNAJDUJE SIE SUPER PRZEDSZKOLE NOWIUTKIE I CZYŚCIUTKIE. NAUCZYCIELE JAK I DYREKCJA REPREZENTUJE WYSOKI POZIOM.DODATKOWO PO GODZINACH MOŻNA U NICH ZOSTAWIC DZIECKO NA KILK GODZIN LUB CAŁĄ NOC! RODZICE MIESZKAJA W POZNANIU A PRZEZ NASZ DOM PRZEWINELO SIE OK.7 NIAŃ.NA NICH MOZNA LICZYĆ.MAJA NAWET GRUPĘ ŻŁOBKOWĄ DLA DZIECI 1-3 ZA 3 M-CE POSYŁAM DO NICH DRUGIEGO SYNKA.SERDECZNIE POLECAM! WWW.TEQUESTA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Przedszkole całodobowe 30.12.08, 11:56 widać czasy marketingu szeptanego się skończyły :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Przedszkole całodobowe 30.12.08, 11:53 co za głupie pytanie: udana rodzina, czytaj: słodkie dzieci to taki sam sukces, jak wysokie stanowisko i pełna kabza. Do chwalenia się na NK! Odpowiedz Link Zgłoś