oldbay 25.11.08, 03:15 Ja chodzę bez a mam dość spory biust. A niektóre panny to nawet śpią w stanikach. - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursz-ulka Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 08:55 Nie śpię w staniku i nie chodzę w nim po domu, nieraz nawet z domu wyjdę bez. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 09:00 oczywiście, że chodze w. Nie mam ochoty sobie zrobic wymion Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 09:04 oldbay napisała: > Ja chodzę bez a mam dość spory biust. > A niektóre panny to nawet śpią w stanikach. I co z tego wynika? Ja w zalezności od potrzeby,sytuacji......;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 09:08 ja tak samo..tez spory i tez bez... Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 09:13 no i co z tego ? oldbay napisała: > Ja chodzę bez a mam dość spory biust. > A niektóre panny to nawet śpią w stanikach. Odpowiedz Link Zgłoś
aga3101 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 11:12 Czasami mi się zdarza ale ogólnie czuję się beznadziejnie bez należę do tych osób które śpią w staniku a to dlatego ze jak bym spała bez to by potem były całe obolałe już tak próbowałam:( nie wspominam tego najmilej Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 18:49 oposka napisała: > no i co z tego ? Nic z tego. O jesu. Tylko pytam. - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
anula.em Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 11:10 ja chodze bez mimo ze nie mam takiego duuuuzego:) Odpowiedz Link Zgłoś
drdreams Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 13:33 A wiecie,ze mialam wlasnie taki sam watek zalozyc?:) Tez nie chodze,przychodze z miasta do domu i odrazu sciagam,przebieram sie w cos wygodnego.Odrazu czuje sie jakos tak swobodniej,nie scisnieta:) Tak tak macie? Jak mozna z takimi np.drutami spac?? Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 13:50 No właśnei - spanie w drutach i uszytwniaczach? Po cholerę? Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 18:53 No właśnie ja mam tak samo. Jak przychodze do domu to przebieram się w jakieś wygodne ciuchy i automatycznie zdejmuję stanik. Jakoś tak wygodniej mi bez. Byłam ciekawa opinii innych kobiet, dlatego zapytałam. I na prawdę nie mam zamiaru krytykowac tych, co śpią w biustonoszach. Skoro tak robią to widocznie mają powód. Ja jestem ciekawa po prostu jaki to powód :-) Pozdrawiam! - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 13:37 oldbay napisała: > Ja chodzę bez a mam dość spory biust. > A niektóre panny to nawet śpią w stanikach. > - > oldbay bh to pierwsze co ściągam po powrocie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Nie, ale ja nawet śpię bez gaci. 25.11.08, 13:38 oldbay napisała: > Ja chodzę bez a mam dość spory biust. > A niektóre panny to nawet śpią w stanikach. > - > oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-lis Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 13:48 > Ja chodzę bez a mam dość spory biust. Żona też chodzi bez, też ma spory biust, strasznie mnie to wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly87 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 13:52 > Żona też chodzi bez, też ma spory biust, strasznie mnie to wkurza. Co Cie wkurza? ze ma spory biust? czy ze chodzi bez stanika? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-lis Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 13:53 > Co Cie wkurza? ze ma spory biust? czy ze chodzi bez stanika? Zachowanie, nie wygląd --> że chodzi bez stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 13:52 Gratuluję wątku, wspaniały temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
nelly87 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 13:52 ja zawsze chodze w staniku, nawet jak nie wychodze z domu Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 14:04 nelly87 napisała: > ja zawsze chodze w staniku, nawet jak nie wychodze z domu pod prysznicem też w nim drepcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 13:55 Chodzę, bo mam idealnie dobrany więc mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
radykalny_laktator Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 20:16 to tylko jeden masz ? w sumie lepiej jeden i dobrze dobrany niz 10 zlych :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka6 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 14:10 Czasem tak, czasem nie, zależy co mam na sobie. Czasem też śpię w staniku, to podobno pomaga formować ładny biust. Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 18:56 Nie spałam nigdy w staniku, chyba, że nie byłam w stanie się sama rozebrać :-D A biust mam dość ślicznie uformowany, ale to chyba wynik ćwiczeń, pływania itp. - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 15:25 nie, nie lubię stanika. "w dzień" tzn w pracy noszę bo mam bardzo mały biust i jak nie założę stanika to jestem płaska (a że do tego mam wystający brzuszek to już masakra, a tak, to wypchany stanik trochę to równoważy), ale w domu od razu zdejmuję i na wakacjach też nie noszę Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 16:44 tak, chodze po domu w saniku, ale bez przesady nie śpie w nim Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 17:01 Zdarza mi się - szczególnie w lecie. Jestem bardzo zaskoczona faktem, że niektóre dziewczyny śpią w stanikach, bo myślałam, że to tylko dziwactwo Carrie z SATC;)! Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 18:25 Ja nie umiem bez. I lubie spać w staniku bo faktycznie mniej obolały biust jest :) Zwłaszcza tego rozmiaru co mój :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 19:05 sta-fraszka napisała: > Ja nie umiem bez. > I lubie spać w staniku bo faktycznie mniej obolały biust jest :) Zwłaszcza tego > rozmiaru co mój :) > tzn. jakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 26.11.08, 15:24 wyzuta napisała: > sta-fraszka napisała: > > > Ja nie umiem bez. > > I lubie spać w staniku bo faktycznie mniej obolały biust jest :) > Zwłaszcza tego > > rozmiaru co mój :) > > > tzn. jakiego? 32 DD Często się budziłam z obolałym. Ktoś mi zasugerował spanie w staniku. Zdawało mi się, że będzie niewygodnie itp, ale w dobrze dobranym biustonoszu naprawdę nie jest niewygodnie. Znaczy, mi nie jest :) Poza tym w moim przypadku sprawdza się to funkcjonalnie, bo bywam wyrywana z łóżka przez telefon jak się coś dzieje w budynku :). Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 26.11.08, 18:03 O cholera, przesadziłam w takim razie z tym swoim sporym biustem :-) Kto cię tak wyrywa ze snu dziewczyno? Masz notoryczne pożary w tym budynku czy po prostu mieszkasz w akademiku? :-) - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 26.11.08, 21:45 W akademiku jako opiekun budynku (taki ktoś jak prof. Snape dla Ślizgonów w "Harrym Potterze") więc bywam wybudzana nierzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 03:53 aaa no to wszystko jasne :-) to rzeczywiście praktyczne wyjście! - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 19:00 w swoim domu bez biustonosza w czymis w biustonoszu spie zawsze bez Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 19:03 Ja zawsze mam na sobie biustonosz. Biust mam średniej wielkości, ale bez stanika jest mi bardzo niewygodnie. A że mam dobrze dobrane i wygodne, to nic mnie nie uwiera. Podskoczyć nie można bez stanika i w ogóle jakoś nietegownie. Do spania zdejmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
orzech_laskowy_x Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 20:26 a po co? sciagam zaraz po przyjsciu do domu. zreszta czasem i poza domem chodze bez niego, zalezy od tego co mam na sobie, czy mi nic odstawac nie bedzie bez niego Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 25.11.08, 21:08 Chodzę po domu w staniku i nie wyobrażam sobie innej wersji. Zdejmuję go do snu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 26.11.08, 21:51 tylko jak jestem sama inaczej facet by mi nie dał spokoju :/ Odpowiedz Link Zgłoś
arniela66 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 26.11.08, 21:51 Nie rozumiem dlaczego co niektóre kobiety/dziewczyny dziwią się ,że kobiety chodza cały czas w biustonoszu,a nawet śpią w nim. Mam 42 lata i moge Wam napisać,że cucuszki mam piękne jak za młodych lat.Do tego duże 80DD.Najważniejsze,że są zdrowe,ale naprawdę ładne,że nie jedna młoda kobieta może mi ich pozazdroscic. Ur.dziecko w wieku 24 lat,karmiłam je bardzo długo 2 lata i 3 m-ce.W czasie karmienia nosiłam odpowiednie biustonosze.Gdy przestałam karmić po jakimś czasie pomyślałam aby nie spać w biustonoszu i nawet w ciagu dnia go nie zakładać.Jak pomyślała,tak zrobiłam i wiecie co,biust mi sie spaskudził,stal sie brzydszy,bardziej opadał i wtedy przestraszyłam się,ze będę miała doje a nie piersi.Zaczęłam ponownie nosić biustonosz cały czas(z wyłączeniem róznych intymnych sytuacji:-) i oplania topless)spać w nim i mam naprawdę super biust.A biustonosz mi wcale nie przeszkadza w chodzeniu i spaniu,mam go(je)dobrze dobrane ibez żadnych drutów.Jezeli macie duze piersi to noscie biustonosze ,bo opadna Wam bardzo szybko i gdy dojdziecie do mojego wieku bedziecie miec bardzo brzydkie piersi. Ale powtarzam,najwazniejsze aby piersi były zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 03:59 Fajna historia, dzięki. Ja naprawdę nieźle przesadziłam z tym moim sporym biustem, bo noszę 70D i wydaje mi się, że jest taaaki duży :-) Zgadzam się, najważniejsze, żeby piersi były zdrowe ale która z nas nie chce mieć ich również ponętnych, jędrnych i "nieobwisłych"! Pozdrawiam i mimo, że na swoje nie narzekam spróbuję się raz przespać w biustonoszu :-) - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 11:06 Ja też noszę 70D i ciężko go nazwać średnim, od dużym nie wspominając.:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 19:52 Dla mnie moje 70 D jest duuże. No kurde, w klasie maturalnej miałam największy biust w klasie :-) - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 10:18 to w takim razie po co ci ładne piersi jak nawet w intymnych sytuacjach ich nie wyjmujesz z opakowania? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 10:23 uasiczka napisała: > to w takim razie po co ci ładne piersi jak nawet w intymnych > sytuacjach ich nie wyjmujesz z opakowania? bo w intymnych sytuacjach są jakiś inne - pomarszone, cy cuś Odpowiedz Link Zgłoś
arniela66 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 10:48 grassant napisał: > uasiczka napisała: > > > to w takim razie po co ci ładne piersi jak nawet w intymnych > > sytuacjach ich nie wyjmujesz z opakowania? > > bo w intymnych sytuacjach są jakiś inne - pomarszone, cy cuś :-) akurat nie wstydze sie swoich piersi i często je wyjmuje z opakowania i nie tylko w chwilach intymnych.Polecam przeczytać dokładnie,ze zrozumieniem moj post. Odpowiedz Link Zgłoś
arniela66 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 10:47 uasiczka napisała: > to w takim razie po co ci ładne piersi jak nawet w intymnych > sytuacjach ich nie wyjmujesz z opakowania? Oj usiaczka:-)a umiesz czytac ze zrozumieniem?:-)Przeczytaj jeszcze raz mój post,to wtedy dowiesz się kidy zdejmuje biustonosz:-)No chyba,ze zwrot"z wyłaczeniem"nic Ci nie mówi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dottka_wrocek Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 12:03 Po domu chodzę bez bo mi wygodniej :) Zawsze po pracy prysznic a potem tylko koszulka :P Biustu dużego nie mam (miseczka B) Mój facet uwielbia jak chodzę bez stanika, ma łatwiejszy dostęp do moich piersi :P Śpię również bez :) Nie wyobrażam sobie jak można przez cały dzień kisić się w staniku a potem jeszcze w nim spać?? To nie higieniczne :P Raz mi się zdarzyło spać w staniku, pamiętam że strasznie obolałe miałam potem piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
arniela66 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 12:11 dottka_wrocek,mylisz się,spanie w biustonoszu nie jest wcale niehigieniczne.No vchyba,że kobieta zmienia stanik raz na jkis czas.Ja mam staniki do spania i do chodzenia i codziennie zmieniam stanik do chodzenia i codziennie spie w swieżym biustonoszu. Moze podchodzisz do chodzenia i spania w biustonoszu w taki sposob ,bo masz mały biust.Uwierz,ze wiekszy biust lepiej nosic w opakowaniu,bo wtedy nie odczuwasz dyskomfortu. Odpowiedz Link Zgłoś
wsuwak Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 12:16 arniela66 napisała: Uwierz,ze wiekszy biust lepiej nosic w opakowaniu,bo wtedy nie odczuwasz dyskomfortu. nie sądzę, że masz większy biust od mjej laski. A ja nigdy nie widziałem w łóżku w staniku. Odpowiedz Link Zgłoś
arniela66 Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 12:20 :-) bo Twoja laska jest na pewno jeszcze młoda,jak ur.dziecko,zacznie je karmić i będzie miała jeszcze duzy biust to aby zachowac go w powabnym staie bedzie chwytała się takich sposobw,przeczytaj sobie moj wczesniejszy post. A ogólnie prosze popatrzen nieraz na jakies filmy podróznicze z krajów w ktorych kobiety nie nosza biustonoszy w ogole.Nawet małe cycuszki staja się opadłe. Odpowiedz Link Zgłoś
wsuwak Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 12:28 arniela66 napisała: A ogólnie prosze popatrzen nieraz na jakies filmy podróznicze z krajów w ktoryc > h kobiety nie nosza biustonoszy w ogole.Nawet małe cycuszki staja się opadłe. obiektywnie nie jest taka młoda...nosi biustonosz, ale nigdy w łóżku i rzadko w domu. Gdzie trzymałbym rękę podczas snu? Nie rodziła dotąd. Koleżanka jej przepowiada jedynie,że po urodzeniu straci swój płaski brzuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Chodzicie po domu w bistonoszu? 27.11.08, 19:57 Dochodzę do wniosku, że to rzeczywiście kwestia rozmiaru. Jak ktoś ma małe, takie, co się ledwie albo prawie wcale nie kołyszą to nie ma problemu, a jak ktoś ma większe to moga boleć. A faceci jak zwykle nic mądrego na ten temat nie maja do powiedzenia bo się nie znają i tyle :-P - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś