rpq 28.11.08, 21:52 Jakich okreslen uzywacie opisujac przyjaciolce 'wrazenie', jakie zrobil na was jej nowy chlopak, ktory nie za bardzo przypadl wam do gustu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Falszywe komplementy 28.11.08, 21:54 A dalczego uważasz, że musisz w ogóle mówić fałszywe komplementy.Przyjaźń, ta prawdziwa,nie fałzywa, polega na szczerości. Powiedziałabym chyba" "ważne,że ci się podoba". Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Falszywe komplementy 28.11.08, 22:19 Zgadzam sie z Twoja opinia, ale chodzi mi tu o sytuacje, gdy chcesz jej sprawic przyjemnosc. Nie podoba ci sie chlop, ale mimo to decydujesz sie powiedziec cos pozytywnego. Wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: Falszywe komplementy 28.11.08, 22:19 albo po prostu: kompletnie nie w moim typie, ale cieszę się, zę wam się układa bo to najważniejsze. ja powiedziałam to swojej przyjaciółce, i nie było w tym absoultnie żadnego problem (nawet lepiej:D - problem jest wtedy jak byście się zabijały o tych samych;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Falszywe komplementy 28.11.08, 22:30 Zamienmy przyjaciolke na znajoma z pracy, albo ze szkoly. Kogos, w relacji z kim szczerosc nie jest tak istotna. Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: Falszywe komplementy 28.11.08, 22:36 a chodzi wyłącznie o wygląd? - tu prosta sprawa bo o gustach się nie dyskutuje. Chyba np. że uważasz, że ją źle traktuje, a ona- zaślepiona miłością- zupełnie tego nie widzi. To dwie różne kwestie- o ile w pierwszej małe kłamstwo nie specjalnie ma znacznie, tak może w drugiej warto otworzyć znajomej oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Falszywe komplementy 28.11.08, 22:37 Jestem facetem. To chyba jest jasne patrzac na efekty naszej tu komunikacji :). Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: Falszywe komplementy 28.11.08, 22:50 jak przyjaciolka pyta, to mowie bez ogrodek. Przy czym wyglad mnie nie obchodzi. Mowie, co w zachowaniu mi sie nie podoba. A jak nie pyta to nie mowie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Falszywe komplementy 28.11.08, 22:52 Przyjaciolki nie mozna oklamywac i nie powinno sie tego robic. Mowie prawde w takich sytuacjach. Jakies lat temu powiedzialam o\szczerze co sadze o partnerze mojej juz ex przyjaciolki i od tamtej pory zero kontaktu coz.. widocznie nie byla przyjaciolka :) Odpowiedz Link Zgłoś
c_n Re: Falszywe komplementy 30.11.08, 01:35 > Przyjaciolki nie mozna oklamywac i nie powinno sie tego robic. Mowie prawde w > takich sytuacjach. Jakies lat temu powiedzialam o\szczerze co sadze o partnerz > e > mojej juz ex przyjaciolki i od tamtej pory zero kontaktu coz.. widocznie nie > byla przyjaciolka :) Może twoja ocena nie była słuszna a intencje podania swojej prawdy również nieczyste i przyjaciółka uznała, że sama nie może określać cię tym terminem. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Falszywe komplementy 30.11.08, 12:00 Byla sluszna. Skoro on ja katowal dzien w dzien a ona mowila, ze to jej wina bo on jest taki cudowny a ona tego nie docenia i to bicie to kara!! to jak sadzisz? moja jedyna intencja bylo uswiadomienie jej w jakim bagnie sie znajduje. Obrazila sie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś