Dodaj do ulubionych

Ogromny wzrost wymagań kobiet

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 01:16
Przeglądając posty na tym forum dochodzę do wniosku że kobiety zaczynają mieć
coraz większe wręcz chore wymagania wobec mężczyzn. Współczesny facet według
was powinien: być bardzo przystojny, super wysportowany, bogaty, mieć dużego
penisa, a nawet powinien golić pewne intymne miejsca ciała oraz robić masę
innych dziwnych żeczy. Czy nie uważacie dziewczyny że trochę przesadzacie -
wprowadzacie w ten sposób wielu facetów w kompleksy. Za chwilę będę się bał
podejść do kobiety bo może znów być coś nie tak. Zresztą z tego co obserwuję
zaczyna się podobać kobietą typ faceta zniewieściałego - bo jest niby czulszy
czy co(?). Nie wiem czy dobrze to wszystko odbieram ale tak mi się wydaje.
Obserwuj wątek
    • Gość: bess Re: Ogromny wzrost wymagań kobiet IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 01:52
      A zwróciłeś uwagę na wątek o dyskredytujących w oczach faceta rzeczach u
      kobiety?Cieszy się on wielkim powodzeniem.Z wypowiedzi wynika, że wymagania
      polskich mężczyzn dotyczące partnerek są ogromne. Jest to o tyle dziwne, że na
      ulicach spotyka się niewiele zaniedbanych kobiet.Mężczyżni? No cóż... Część
      popada w przesadę(wyżelowane włosięta, spalona w solarium skóra, tandetne,
      kioskowe zapachy, napompowane mięśnie przy niskim wzroście), a część to zupełni
      abnegaci(najwięcej wśród 40 letnich facetów śmierdzących potem i papierosami).
      Dbałość o wygląd , a także o rozwój wnętrza to znak nowych czasów i dotyczy to
      wszystkich bez względu na płeć.
      • Gość: Aga Re: Ogromny wzrost wymagań kobiet IP: *.prem.tmns.net.au 05.08.01, 07:57
        Wlasnie. Chcecie bysmy o siebie dbaly, ladnie wygladaly, pachnialy itp. a sami
        co? Zadnego poswiecenia? Cos za cos. Taki jest swiat.
        Myslisz, ze jakas ladna laska zwroci uwage na jakiegos brudasa? Niestety, tylko
        najlepsi licza sie i zdobywaja kobiety.
        Na dlugosc czlonka nie ma sie wplywu ( i to chyba nie ma znaczenia ), ale o
        reszte trzeba sie przynajmniej postarac....
        Zycze powodzenia w zdobywaniu kobiet
        Pozdrawiam
        Aga
        • Gość: Mona C. Zgadza się - i ja wymagam bardzo dużo! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.01, 20:09
          Tzn.: dobrego charakteru,uczciwości, wysokiej inteligencji, wrażliwości,
          szerokich horyzontów myślowych, tolerancji światopoglądowej. Uroda...nie
          stanowi przeszkody. No i higiena osobista - niezbędna. Wbrew pozorom są to
          wymagania bardzo wysokie. Chyba wyższe od tych, które Ty masz na myśli.
          • Gość: Soonia Re: Zgadza się - i ja wymagam bardzo dużo! IP: *.regionet.pl 05.08.01, 21:50
            Nareszcie! nareszcie zaczęły wymagać. Chociaż gdy się tak dobrze zastanowić to
            czy ja wiem czy to coś nowego. Popatrz na bajki: królewnę zdobywał zawsze
            najsilniejszy i najdzielniejszy, który zwyciężał najgrozniejszego smoka i
            zdobywał najpiękniejszy klejnot.
            Wiem wiem, życie to nie bajka a my to nie zadne królewny, ale...
            • Gość: Ciekawy Re: Pytanie do wymagającej Sooni IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:31
              Jestem ciekaw , co jest owym "klejnotem" ?
              • Gość: Soonia Re: Do bardzo ciekawego Ciekawskiego IP: *.regionet.pl 06.08.01, 14:47
                Kto ma odwage(również kobiety) zejść do piekieł i
                mrocznych podziemi własnej podświadomości, stawić
                czoła mieszkającym tam potworom: prymitywnym
                instynktom, kompleksom, urazom i lękom, może wynieść
                stamtąd najcenniejszy klejnot: samoświadomość,
                niezłomny charakter, miłość.
                To jest jedna z wielu możliwych, troche patetyczna,
                bardzo uproszczona interpretacja niektórych bajek i
                mitów.
                Można tworzyć własne.)
    • suzume Re: Ogromny wzrost wymagań kobiet 06.08.01, 12:11
      Gość portalu: MM napisał(a):

> Przeglądając posty na tym forum dochodzę do wniosku że kobiety zaczynają mieć
      > coraz większe wręcz chore wymagania wobec mężczyzn. Współczesny facet według
      > was powinien: być bardzo przystojny, super wysportowany, bogaty, mieć dużego
      > penisa, a nawet powinien golić pewne intymne miejsca ciała oraz robić masę
      > innych dziwnych żeczy. Czy nie uważacie dziewczyny że trochę przesadzacie -
      > wprowadzacie w ten sposób wielu facetów w kompleksy. Za chwilę będę się bał
      > podejść do kobiety bo może znów być coś nie tak. Zresztą z tego co obserwuję
      > zaczyna się podobać kobietą typ faceta zniewieściałego - bo jest niby czulszy
      > czy co(?). Nie wiem czy dobrze to wszystko odbieram ale tak mi się wydaje.

Dorzucam to tych ogromnych wymagań jeszcze jedno: znajomość ortografii.
      • Gość: hybryda Re: Ogromny wzrost wymagań kobiet IP: 216.51.32.* 06.08.01, 19:56
        Tak, ortografia...:))))Mam nadzieje, ze dotyczy to tez kobiet?
    • Gość: geronimo Re: Ogromny wzrost wymagań kobiet IP: *.adlex.com 06.08.01, 19:34
      Oj cos mi sie wydaje kolego ze ty sie troche kobiet boisz, nawet zanim zaczely
      miec wymagania.
      Facet
    • Gość: XXL Re: Ogromny wzrost wymagań kobiet IP: *.echostar.pl 06.08.01, 21:48
      Zaraz, zaraz, jak to było z tymi trzema ulubionymi
      przez kobiety zwierzątkami ?

Norka, jaguar i osiołek

Coś w tym jest ...

pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka