iiona 08.12.08, 12:50 ja: mężatka,odchowane dzieci,nie pracuję,szukam internetowej koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:12 To o czym dziś pogadamy?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:15 gosiakowo napisała: > To o czym dziś pogadamy?? :) nasza 30 tka chyba sie wykruszyła Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:13 Mam 34 lata jedno dziecko , męż i podobnie jak Ty nie pracuję Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:16 Może się jeszcze pojawi;) Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:18 miejmy nadzieje, Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:20 o matko,jaki tu ruch :)witajcie dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:21 hejka , trzydziestki górą Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:21 hnooo :0 to od razu wyjdzie kto po trzydziestce :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:24 A jak to będzie widać? :P Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:27 hmmm ... niech no pomyślę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:21 Cześć, czekamy na Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:30 no więc dziewczyny rzućcie jakieś hasło Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:20 może my popiszemy , a koleżanka sie dołączy Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:29 czy tez czujecie,ze przezywamy teraz najlepsze lata swojego zycia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:35 no co dziewczyny śpicie?Jezeli nie to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:31 też jestem tego zdania, dom rodzina luz Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:34 poukladany swiat, pełna samoświadomosc i duuużo czasu wreszcie dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:37 a jak z życiem seksualnym, jest satysfakcjonujące? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:38 No i zeszło na seks, jasne,że tak, jest cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:36 O tak, zwłaszcza w seksie;) ale nie to najważniejsze, wykonałyśmy kawał dobrej roboty wychowując potomstwo teraz czas na biznesy... swoją drogą bardzo bym chciała rozkręcić coś własnego i oduzależnić się od mężowego utrzymania... Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:37 oooooooo to tak jak ja dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:38 gosiakowo napisała: > O tak, zwłaszcza w seksie;) ale nie to najważniejsze, wykonałyśmy kawał dobrej > roboty wychowując potomstwo teraz czas na biznesy... swoją drogą bardzo bym > chciała rozkręcić coś własnego i oduzależnić się od mężowego utrzymania... masz jakiś pomysł? ja myśle i nic mi sensownego nie przychodzi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:41 Przede wszystkim powrót do kraju, jestem w Irlandii ale jakoś mnie to nie kręci...mam dużo pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:39 u mnie z seksem wlasnie róznie bywa, ale pewnie dlatego,że lubię zmiany i szybko się nudzę wszystkim. a mąż często zmęczony, nie ma czasu na spelnianie moich wszystkich fantazji Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:42 mam podobnie, i większe potrzeby niż on;) Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:43 ha ;-) i co z tym robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:48 działam solo:)....ale przyznam,że kusi czasem i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:51 co Cię tak kusi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:56 Świeży powiew..., 18 lat przy jednym, jest pięknie, czasem wręcz nudno ale jednak razem, takie skrajności, wiem ale... mam czasem wrażenie,ze i on chciałby odżyć Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 14:02 ciężko byłoby pewnie zaczynać teraz nowy związek, poznawać kogoś od poczatku...skok w bok tez raczej odpada...a myslałas może o swingowaniu? wiesz-seks z inną parą, w czwórkę Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 14:09 To fajny pomysł, podobałby się nam, mamy delikatne doświadczenia ale tu na obczyźnie bardzo samotni jesteśmy. Oczywiście otwarci jesteśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 16:55 liedyś maż miał większe potrzeby niz ja , teraz zamieniły się role, kobiety rozbudzają się seksualnie ok 30 więc my kobuety jesteśmy teraz coraz bardziej potrzebujące i wymagające Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 16:53 trzeba urozmaicać, i w różny sposób zachęcać do zbliżeń Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 17:13 no tak ale w sumie na niewiele się to zda jak facet po całym dniu ma wszystkiego dosyć bo ... zmęczony jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:41 bez dobrego seksu nie ma dobrego związku,wiadomo ze nie tylko sex się liczy,Ale sexem może być uścisk dłoni ,przelotny serdeczny pocałunek itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:44 Związek z 18 letnim stażem :) jakoś sobie radzimy, na pewno nie szukałabym gdzie indziej, a raczej coś wskrzeszała:P Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 13:53 Ej dziewczyny czy nie macie potrzeby czegoś zrobienia? czy nie czujecie,że życie ucieka? czy nie macie potrzeby zmiany w życiu? czasem mam wrażenie,że się duszę...nie wiem czy w związku,czy z braku bezczynności, mam tak wiele pomysłów na życie, jestem wesoła, bardzo zaradna a jednak na męża utrzymaniu(kryzys irlandzki daje we znaki) ...Tylko stanąć na własne nogi a skrzydła rozwinę i odlecę... Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 14:00 mi brakuje głównie własnego świata, związanego pewnie z pracą, posiadaniem swoich znajomych. wiem,że gdzies po drodze popełniłam błąd niepielęgnowania przyjaźni, chociaz byc moze taka jest kolej zeczy, ze ludzie znikają zajęci swoimi sprawami. tylko,że ja nie nawiązywałam nowych znajomosci,nie pracując i teraz biorę się własnie za to. juz najwyzszy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 08.12.08, 14:06 Z tymi przyjaźniami to tak już jest, jeśli prawdziwa to nie uciekła..ja po swoich nie płaczę, człowiek zmian potrzebuje i błąd nie błąd, tak miało być. Masz pomysł na pracę? Ja mam propozycję dobrze płatnej pracy w moim rodzinnym mieście, ale to wiąże się z odejściem od męża bo on nie chce wracać ...no i mam dylemat, tutaj czasem dorabiam i powiem kasa fajna ale nie na stałe, a w Polsce stałe dobre pieniążki, własne mieszkanko, pełno znajomych, i moje ukochane koncerty jazzowe na żywo, tego mi brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo [*] 08.12.08, 18:41 Jak zaczynałyśmy dziś nasze pisanko, umierał mój dziadek, zmarł dziś o 13. W środę będę w Polsce... [*] www.lastfm.pl/music/The+Arlenes/_/Lonely+Won%27t+Leave+Me+Alone Odpowiedz Link Zgłoś
katarina607 Re: hej dziewczynki :-) 09.12.08, 12:03 jak minęła nocka upojnie czy tak sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
powiewlata Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 09.12.08, 12:40 z chęcią się dopisze do kolekcji :) wyrazy współczucia z powodu dziadka.. Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 09.12.08, 13:07 moja noc minela "tak sobie", ale chociaz porzadnie sie wyspalam :) a u Was jak bylo? witamy nowe dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
belli_sima Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 09.12.08, 14:36 Hej! Chciałabym się dołączyć do koleżanek :) Na starcie opowiem coś, co mnie niedawno spotkało, to a propos tego, o czym któras z dziewczyn wspomniała wyżej: o braku koleżanek, gdy się jest długo w związku. Otóż ja czuję okropny głód nowych znajomych i koleżanek. Sporo kontaktów z przeszłości się pourywało (z różnych życiowych przyczyn), efekt: czuję się samotna mimo fajnego małżeństwa. Ostatnio poznałam koleżankę przez Internet. Zaprzyjaźniłysmy się najpierw mailowo, potem spotkałyśmy się kilka razy na kawie. Wszystko sie rozwijało dobrze dopóki nie wkroczył jej mąż. A wkroczył do akcji bardzo brutalnie, nachodząc mojego męża (!). Zażądał "ukrócenia" tej naszej kobiecej znajomości. Zrozumiałam wtedy, co miała na mysli ta moja koleżanka opowiadając mi o swoim trudnym i niesatysfakcjonującym małżeństwie, bez żadnych przyjaciół (żyją sobie we dwójkę bez przyjaźni z innymi). No i zakończyłyśmy znajomość. Jest mi przykro, czuję niesmak... Dalej szukam kogoś, z kim mogłabym się zaprzyjaźnić. Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 09.12.08, 22:00 no to zgłaszam wstępnie swoją kandydaturę :) ze strony mojego męża nic podobnego Ci nie grozi. ale nawiasem mówiąc, również znam podobne małżeństwo- tylko oni, zero znajomych. i są z tym szczęśliwi.coś tam się zaczynało fajnego między mna a tą dziewczyną- fajna przyjaźn być może, niestety jej mąż chyba nie był tym uszczęśliwiony. zrezygnowałam, bo nie zamierzam z nim walczyć o koleżankę, która przecież nie jest ubezwłasnowolniona.... co do dawnych znajomości, kiedyś próbowałam przeciągać je nawet trochę na siłę, ale ile tak można. wszystko pousychało....więc....chetnie poznam nowe dziewczyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 09.12.08, 22:01 cześć dziewczyny!!! mnie w tym roku stuknęła 40 ale czuję się młodo i jestem bardzo chętna na nawiązanie nowych znajomości.podobnie jak bellissima czuję głód znajomych,koleżanek ogólnie fajnych ludzi wokół siebie.dodatkowo nie mam prawie żadnej rodziny,a ta którą mam cóż...od obcych ludzi otrzymuję więcej ciepła i zainteresowania.też chętnie popiszę,spotkam się na kawę ,nie mam męża więc nikt mi nie broni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
belli_sima Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 10.12.08, 10:49 Hej! Widzę, że macie podobne doświadczenia. Szczerze mówiąc, jestem bardzo zdziwiona, że tak to własnie się dzieje. Dlaczego mąż uważa koleżankę za jakiś rodzaj konkurencji dla siebie? Pewnie się boi, że zona wyzwoli sie spod jego "wpływu" ;). Pisze to trochę żartobliwie, a trochę nie. Ogólnie rzec biorąc, przyłączajac się do zachwytów innych dziewczyn nad "życiem po trzydziestce", też uważam, że to fajny czas. Czlowiek już mądrzejszy niż z dziesięć lat wczesniej a jeszcze młody, nie robi tylu głupstw, doświadczenie ułatwiające życie prywatne i zawodowe ma, sytuację życiową ustabilizowaną itp. Mnie brakuje kontaktów przyjacielskich z innymi i to własciwie podstawowy brak, jakiego doświadczam. Wszystko inne jest w normie lub prawie :). Fakt, że tryb życia wymusza ograniczenie kontaktów z innymi, bo praca, tyle obowiązków w domu itp. Ale ja nie chcę, aby to bylo ograniczenie. I dlatego działam, chcę Was poznać :) Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 10.12.08, 12:38 dziewczyny gdzies poznikały. ja nie pracuję i mam trochę czasu na popisanie. jednak nie mam wprawy w poznawaniu nowych ludzi ;-) za długo siedziałam w domu i mam juz tego serdecznie dość. szukam ciekawej pracy, nie jest to łatwe w moim wieku, ale jestem dobrej myśli. tymczasem tutaj chętnie pogadam o wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
belli_sima Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 10.12.08, 13:08 Forum nie jest dobrym miejscem do opowiadania o sobie i zaprzyjaźniania się. Dlatego zapraszam do korespondencji mailowej. Mój nick + adres na gazecie :) Piszcie, chętnie Was poznam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: kobiety po 30-tce- popiszę z chętną 10.12.08, 13:20 ok, odezwę się i w takim razie ja równiez poproszę o maile od Was pod mój adres gazetowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakowo Cześć Dziewczynki:) 11.12.08, 19:23 Jestem już w mojej kochanej Polsce, pogrzeb dziadka jutro. Bardzo miło się z Wami rozmawiało, pozdrawiam nowe koleżanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Cześć Dziewczynki:) 11.12.08, 22:42 czy ktoś może mnie oświecić jak mogę się z wami skontaktować? mam adres na gazecie.pl ale nie mam wizytówki,czy to konieczne? albo po prostu napiszcie do mnie! dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
belli_sima Re: Cześć Dziewczynki:) 15.12.08, 10:23 Wizytówka nie jest potrzebna, nawet konto na gazecie też nie. Piszcie po prostu na adres na gazecie, na który składa się nick, pod jakim tu piszemy + @gazeta.pl. To wystarczy :) Iiona, co u Ciebie? Zamilkłaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
iiona hej 15.12.08, 12:41 piszcie do mnie dziewczyny, bo moje maile nie do wszystkich dochodzą jak widzę. moj adres: iiona@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś