1-3edyta 16.01.09, 14:15 Po jakim czasie od usunięcia ciąży metodą farmakologiczną wychodzi negatywny test ciążowy(czyli brak ciaży) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wzr1 Re: po jakim czasie negatywny wynik testu ciażowe 17.01.09, 09:53 Tak bardzo chcesz wiedzieć czy próba morderstwa była skuteczna? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes2511 Re: po jakim czasie negatywny wynik testu ciażowe 17.01.09, 10:15 wzr1 napisała: > Tak bardzo chcesz wiedzieć czy próba morderstwa była skuteczna? Ty kolejna nawiedzona dewota? idz do kosciola a nie siedz tu i nie nawracaj bo to zbyteczne!!!! Test wyjdzie negatywnie dopiero po 2, 3 tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
1-3edyta Dziękuję za odpowiedż agnes 17.01.09, 10:24 Reszta może sobie darować te umoralnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Dziękuję za odpowiedż agnes 19.01.09, 21:52 nie wiem po jakim czasie............... ale chyba szybko.... po co robic test po? nie jestes pewna ze pozbylaś sie ciązy? Odpowiedz Link Zgłoś
1-3edyta DO OLIWIJA 20.01.09, 09:07 No oczywiście następna sensacja...GŁOSUJCIE!!!! Nic innego mądrzejszego nie mogłaś wymyśleć?.....Nie dziwię się.. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
wzr1 Re: po jakim czasie negatywny wynik testu ciażowe 20.01.09, 21:43 > > Tak bardzo chcesz wiedzieć czy próba morderstwa była skuteczna? > Ty kolejna nawiedzona dewota? idz do kosciola a nie siedz tu i nie > nawracaj bo to zbyteczne!!!! agnes2511 faktycznie jest mało prawdopodobne że coś do morderczyni dotrze, ale dlaczego nie próbować Odpowiedz Link Zgłoś
agnes2511 Re: po jakim czasie negatywny wynik testu ciażowe 22.01.09, 09:46 wzr1 napisała: > agnes2511 faktycznie jest mało prawdopodobne że coś do morderczyni > dotrze, ale dlaczego nie próbować I kto to mowi???? Sama jestes morderczynia a oceniasz nas???? Co za idiotka!!!!! Tez jak to mowisz zabilas i teraz prawisz nam moraly i oceniasz???? Nie masz do tego prawa bo jestes tez ta ktora zabila zarodek!!!! Lecz sie babo Odpowiedz Link Zgłoś
wzr1 Re: po jakim czasie negatywny wynik testu ciażowe 22.01.09, 22:52 Bardzo wiele osób na tym forum nie zabiło nikogo, dlatego proszę nie przypisywać swoich czynów innym. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes2511 Re: po jakim czasie negatywny wynik testu ciażowe 24.01.09, 09:24 Ja wczoraj robilam test i negatywny;) a minelo 1,5 tygodnia! Odpowiedz Link Zgłoś
1-3edyta Re: do agnes 24.01.09, 10:54 A jakieś inne objawy masz?Np bóle głowy,zawroty.. Odpowiedz Link Zgłoś
kizdam47 Re: do agnes 24.01.09, 20:11 kręciło jej sie w głowie i nie mogła palić biedactwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes2511 Re: do agnes 25.01.09, 16:26 Kreci mi sie do tej pory jak widze twoje wypowiedzi na tym forum! Po co sie tu udzielasz jak nie mozesz obiektywnie powiedziec nic ???? Stara babo do kosciola lec i tam praw kazania a nie tu! amen;) Odpowiedz Link Zgłoś
kizdam47 Re: do agnes 26.01.09, 08:31 to dalej nie doczytałaś, że nie chodze do tego przybytku? Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: do agnes 26.01.09, 11:24 Stara babo do kosciola lec i tam praw kazania a nie tu! > amen;) Dziwne masz pojęcie starości... I skąd to twierdzenie, że Kizdam jest stara? Oj,coś bardzo agresywne to Twoje szczęście... Odpowiedz Link Zgłoś
agnes2511 Re: do agnes 27.01.09, 09:15 twoj_aniol_stroz napisała: > Dziwne masz pojęcie starości... I skąd to twierdzenie, że Kizdam > jest stara? > Oj,coś bardzo agresywne to Twoje szczęście... Po co na tym forum udziela sie osoba , ktora ma tyle jadu wobec kobiet ktore to zrobily, na innym forum o aborcji macie niby pocieszac kobiety , ktore dokonaly zabiegu a co post je potepiacie, wiec o co tu chodzi???? A propos mojego szczescia- to z nim wszystko jest ok bo jestem i bede szczesliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
wzr1 Re: do agnes 28.01.09, 23:46 > pocieszac kobiety , ktore dokonaly zabiegu a co post je potepiacie bo zasłużyły na swoją złą ocenę Odpowiedz Link Zgłoś
zero_0 WZR1 29.01.09, 09:50 To forum i forum Aborcja są dla kobiet, które dokonały aborcji lub stoją przed tym wyborem. Jeżeli nie jesteś jedną z nas, to WYPAD stąd, jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
twoj_aniol_stroz Re: do agnes 30.01.09, 15:35 O Kizdam mówisz, czy o mnie? Jeśli o mnie, o w którym miejscu jest ten jad? A jeśli o Kizdam, to nie rozumiem dlaczego odmawiasz jej prawa bytnosci na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś