pajdeczka 14.11.03, 09:46 O ile takowe macie, bo generalnie są wkurzające swoją nachalnością i często naiwnością. Ale jak widzę reklamę soków Fortuna, gdzie babcia nokautuje drzwiami łysego osiłka to nie wytrzymuję ze śmiechu. Siła Fortuny!:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 09:53 moja TOYOTA YARIS -"nie bez znaczenia po której stronie sie znajdujesz..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.spray.net.pl 14.11.03, 09:56 Danona ...i te zmieniające się twarze... moj 11 mies. synek nie może się napatrzeć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 14.11.03, 10:32 to widzę że niewiele trzeba by cię rozśmieszyć. pękać ze smiechu na widok tak mało inteligentnej reklamy? świadczy to o ograniczeniu pękającego.Brawo pajda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 10:33 A o grupie docelowej coś słyszałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 10:35 Gość portalu: Kasia napisał(a): > A o grupie docelowej coś słyszałaś? ale to sie nie dokońca zgadza - mnie się podoba reklama piwa żubr z nucącymi żubrami, a piwa nie lubię. marny ze mnie target ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 10:37 Może jesteś potencjalna grupa docelowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 10:41 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Może jesteś potencjalna grupa docelowa :) jeśli chodzi o browary, to impotencjalna :) P.a.d.a.l.c.o.w.a świadkiem ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 10:45 Piwko Ci nie wchodzi? Mnie też nie :) Kiedy w szpitalu leżałam z synkiem pediatra ordynowała Karmi - mlekopędne. Pół można wypić, ale trzy dziennie to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 10:50 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Piwko Ci nie wchodzi? Mnie też nie :) Kiedy w szpitalu leżałam z synkiem > pediatra ordynowała Karmi - mlekopędne. Pół można wypić, ale trzy dziennie to > już przesada. a żu żu żu... :)zamiast piwa lepsze wino. tokaj. :) (uświadomienie w gatunkach win mogłoby pójść na zasadzie reklamy społecznej, bo ja się mało orientuję, tylko żłopię co podadzą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 10:52 Byłam kiedyś w muzerum wina w Tokaju. Nieprawdopodobna ilość rodzajów winogron :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Muzeum wina 14.11.03, 11:55 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Byłam kiedyś w muzerum wina w Tokaju. Nieprawdopodobna ilość rodzajów > winogron :) Powaznie - bylas w takim muzeum? Napisz cos o nim, bo to moze byc ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Muzeum wina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 11:59 Byłam wtedy dzieckiem 12 - letnim, ale pamiętam, że były tam stare maszyny do produkcji wina, do tłoczenia soku z winogron, była gigantyczna wystawa różnych rodzajów winogron (liście były pokazane). Chciałabym tam jeszcze kiedyś pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
guruszuruburu Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 19:20 soczewica napisała: > a żu żu żu... :)zamiast piwa lepsze wino. tokaj. :) > I tu sie zgadzam z tobą. Podobno w RE "dają" nie mieszany z wodą_sodową1? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 10:38 soczewica napisała: > > ale to sie nie dokońca zgadza - mnie się podoba reklama piwa żubr z nucącymi > żubrami, a piwa nie lubię. marny ze mnie target ;-) > Hihihi - tez bardzo lubie te reklame;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 12:14 soczewica napisała: > Gość portalu: Kasia napisał(a): > > > A o grupie docelowej coś słyszałaś? > > ale to sie nie dokońca zgadza - mnie się podoba reklama piwa żubr z nucącymi > żubrami To nazywa sie murmurando... Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 10:41 ...wnuczek tez byl delikatny..8)..lagodzi obyczaje..8)) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 10:44 1. Piw Żubr (nucące żubry) 2. Kronopol (masajowie i skaczący z nimi pan inżynier) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 11:53 beauty_baby napisała: > 1. Piw Żubr (nucące żubry) > 2. Kronopol (masajowie i skaczący z nimi pan inżynier) Nie, no oczywiście, na śmierć zapomniałam o tej reklamie, może dlatego, że wyparła ją reklama Fortuny. Najlepsza jest ostatnia sekwencja:"Panie inżynierze, pan już idzie do domu":)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 10:55 pozwolcie panie ze siegne pamięcią do czasów kiedy miałem telewizor ;) the best of '90: fundusz emerytalny EGO (babcia skubie gęś przy wiatraku, a dziadek zjezdza na nartach w pokoju) a co powiecie o mydalnych reklamach kierowanych do was? a szczególnie ciekawe mycie głowy w centrum handlowym :) ta muzyka, aktorzy, sceneria... pełen odlot Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 11:09 miliarder napisał: > pozwolcie panie ze siegne pamięcią > do czasów kiedy miałem telewizor ;) > a szczególnie ciekawe mycie głowy w centrum handlowym :) > ta muzyka, aktorzy, sceneria... pełen odlot Zdecydowanie o jajku smarowanym do połowy pastą Blendamed i zanurzanym później w jakiejś substancji wypłukującej wapń; zakończona okrzykiem : żegnaj próchnico!!! :) Od razu przypomina mi się kawał o dwojgu staruszków, pewnie wszyscy znają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yeto Żubry zdecydowanie.... 14.11.03, 11:10 ale jeszcze lepsza jest reklama Americanos (widziałam tylko w MTV). Natomiast kazałabym rozstrzeliwać ;o) za takie reklamy jak ta, z środasem na zgagę, gdzie beznadziejny koleś z jeszcze bardziej beznadziejną laską są "połączeni" na zawsze francuskimi filmami i zgagą, żenada kompletna... Nawet nie pamiętam nazwy tego środka ale gdybym nawet miewała taką dolegliwość i gdyby nawet na świecie nie było nic innego co przyniosłoby mi ulgę, to z powodu tej reklamy na pewno po niego bym nie sięgnęła z czystej przekory (muszę tylko zapamiętać nazwę tego preparatu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 12:18 miliarder napisał: > a co powiecie o mydalnych reklamach kierowanych do was? > a szczególnie ciekawe mycie głowy w centrum handlowym :) > ta muzyka, aktorzy, sceneria... pełen odlot > A tylko najbardziej zaprawieni w bojach wiedzą, że włosy zawsze są puszyste (wydaje się, że jest ich więcej) po myciu, niezależnie od wybranego szamponu (no może za wyjątkiem szarego mydła...). Odpowiedz Link Zgłoś
oberver Ja i moje koleżanki, najbardziej lubimy .... 14.11.03, 11:11 reklamę, w której taki pan lata z gołą pupą, i pokazuje swoje muskularne ciałko. Koleżanka nawet sobie nagrała na wideło. I szczerze się przyznam, że nawet nie wiem co ten pan reklamuje, ale reklama jest ładna i bardzo mi sie podoba ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Ja i moje koleżanki, najbardziej lubimy .... IP: *.ath.spark.net.gr 14.11.03, 11:14 Ten pan reklamuje wode toaletowa lacoste. I fakt, jest bardzo ten tego, ale za kazdym razem gdy siada z ta filizanka na krzesle przypomina mi sie jak Pajdeczka pisala "siadac gola dupa na folelach i kanapach? Przeciez tam sa otwory, z ktorych wydostaja sie bakterie a fuuuu". no za kazdym razem mi sie to przypomina i mi to psuje delight z tej reklamy ale pan faktycznie jest bardzzz, a zwlaszcza jak te brewke podnosi tak zawadiacko na koncu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ja i moje koleżanki, najbardziej lubimy .... 14.11.03, 12:13 Gość portalu: renia napisał(a): > Ten pan reklamuje wode toaletowa lacoste. I fakt, jest bardzo ten tego, ale za > kazdym razem gdy siada z ta filizanka na krzesle przypomina mi sie jak > Pajdeczka pisala "siadac gola dupa na folelach i kanapach? Przeciez tam sa > otwory, z ktorych wydostaja sie bakterie a fuuuu". no za kazdym razem mi sie > to przypomina i mi to psuje delight z tej reklamy ale pan faktycznie jest > bardzzz, a zwlaszcza jak te brewke podnosi tak zawadiacko na koncu ;))) On jest tak piękny, że jemu nie może się nic z tych otworów wydostawać. To jest po prostu niemożliwe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oberver Oj tak !!!!! 14.11.03, 13:47 pajdeczka napisała: > Kurka, ale facet, no nie? ... (w tym miejscu wstaw westchnienie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Oj tak !!!!! 14.11.03, 13:49 oberver napisała: > pajdeczka napisała: > > > Kurka, ale facet, no nie? > > ... (w tym miejscu wstaw westchnienie :-))) Mój mąż każe mi natychmiast przełączać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 11:11 Bardzo stara reklama, ale super: "Herbatka Paracelsus przeczyszcza nie przerywając snu!" Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Przypomniałaś mi :)) 14.11.03, 11:17 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Bardzo stara reklama, ale super: > "Herbatka Paracelsus przeczyszcza nie przerywając snu!" Początki polskiej reklamy w Trójce :) "Serek tylżycki topiony - prezent dla twojej dziewczyny niezastąpiony" i na zakończenie głos spikera : to była reklama :))) Nigdy nie dowiedziałam się czy to była prawdziwa reklama czy nabijanie się z kapitalistycznych zwyczajów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Przypomniałaś mi :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 11:19 A pamiętasz: "Polonez nie jest taki zły jak sądzisz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: a pamiętacie/... IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 14.11.03, 11:21 A pamiętacie Annę Patrycy i jej alwaysy ? ale była sensacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seth Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.icpnet.pl 14.11.03, 11:49 Reklama sprzed wieeekow z niemieckiej TV: W ogrodku przed kawiarenka siedzi 3 dziadkow i po kolei wzdychaja: - Eeeeeech, dzisiejsze kobiety to nie to samo co kiedys... - Eeeeeech dzisiejsze samochody to nie to samo co kiedys... - Eeeeeech, dzisiejsza pilka nozna to nie to samo co kiedys... Nagle pod kawiarenke podjezdza super-fura (to chyba bylo Audi) i wysiada z niej olsniewajacej urody i figury kobieta. Dziadki patrza, milcza, a po chwili jeden: - Ale pilka nozna to juz nie to samo co kiedys... P.S. Pozdrowienia dla Pajdeczki Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 12:15 Gość portalu: Seth napisał(a): > Reklama sprzed wieeekow z niemieckiej TV: > > W ogrodku przed kawiarenka siedzi 3 dziadkow i po kolei wzdychaja: > - Eeeeeech, dzisiejsze kobiety to nie to samo co kiedys... > - Eeeeeech dzisiejsze samochody to nie to samo co kiedys... > - Eeeeeech, dzisiejsza pilka nozna to nie to samo co kiedys... > Nagle pod kawiarenke podjezdza super-fura (to chyba bylo Audi) i wysiada z > niej olsniewajacej urody i figury kobieta. > Dziadki patrza, milcza, a po chwili jeden: > - Ale pilka nozna to juz nie to samo co kiedys... He,he, dobre! > P.S. > Pozdrowienia dla Pajdeczki > Dzięki, a z jakiej okazji i od kogo, bo nie kojarzę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seth Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.icpnet.pl 14.11.03, 12:42 To z sympatii. Bywam tu zbyt rzadko, bys mogla mnie kojarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 12:43 Gość portalu: Seth napisał(a): > To z sympatii. > Bywam tu zbyt rzadko, bys mogla mnie kojarzyc. Tym bardziej mi miło i również serdecznie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 12:13 pajdeczka napisała: > O ile takowe macie, bo generalnie są wkurzające swoją nachalnością i często > naiwnością. Ale jak widzę reklamę soków Fortuna, gdzie babcia nokautuje > drzwiami łysego osiłka to nie wytrzymuję ze śmiechu. Siła Fortuny!:)) Najlepsze reklamy to te puszczane na okrągło z tymi pustakami z Bigbradera. Lepsze niż najlepsza komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 12:19 mike_mike napisał: > pajdeczka napisała: > > > O ile takowe macie, bo generalnie są wkurzające swoją nachalnością i częst > o > > naiwnością. Ale jak widzę reklamę soków Fortuna, gdzie babcia nokautuje > > drzwiami łysego osiłka to nie wytrzymuję ze śmiechu. Siła Fortuny!:)) > > Najlepsze reklamy to te puszczane na okrągło z tymi pustakami z Bigbradera. > Lepsze niż najlepsza komedia. Chodzi o zakupy mango? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 12:21 pajdeczka napisała: > mike_mike napisał: > > > pajdeczka napisała: > > > > > O ile takowe macie, bo generalnie są wkurzające swoją nachalnością i > częst > > o > > > naiwnością. Ale jak widzę reklamę soków Fortuna, gdzie babcia nokautu > je > > > drzwiami łysego osiłka to nie wytrzymuję ze śmiechu. Siła Fortuny!:)) > > > > Najlepsze reklamy to te puszczane na okrągło z tymi pustakami z Bigbradera > . > > Lepsze niż najlepsza komedia. > > > Chodzi o zakupy mango? Dokładnie. Ach te dialogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 14.11.03, 12:31 te naturalnie i inteligentne rozmowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 12:40 Gość portalu: Marta napisał(a): > te naturalnie i inteligentne rozmowy.. A sprzęty jakie reklamują.... Hm, to raczej chłam czystej wody. Ale z tego co widzę na miescie - wieszak do samochodu przyjął się. A panienki w pracy dyskutowały ostatnio o tym elektrycznym urządzeniu mango do robienia z siebie kulturysty. Ale najlepszy jest Kaludiusz ze swoim elektrycznym grylem z którego z jednej kiełbaski wypywa pół litra wytopionego tłuszczu... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 12:46 mike_mike napisał: > A sprzęty jakie reklamują.... Hm, to raczej chłam czystej wody. Ale z tego co > widzę na miescie - wieszak do samochodu przyjął się. A panienki w pracy > dyskutowały ostatnio o tym elektrycznym urządzeniu mango do robienia z siebie > kulturysty. Ale najlepszy jest Kaludiusz ze swoim elektrycznym grylem z którego z jednej kiełbaski wypywa pół litra wytopionego tłuszczu... Ze wstydem przyznam się, że raz zostałam otumaniona, ale to dlatego żem złożona permanentnym cierpieniem jest. A mianowicie zakupiłam, tyle że nie przez Mango, ale też zwabiona reklamą w TV, pas masujący kręgosłup. Szajse, na szczęście zwrócili 200zł w zębach. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 13:01 pajdeczka napisała: > mike_mike napisał: > > > A sprzęty jakie reklamują.... Hm, to raczej chłam czystej wody. Ale z tego > co > > widzę na miescie - wieszak do samochodu przyjął się. A panienki w pracy > > dyskutowały ostatnio o tym elektrycznym urządzeniu mango do robienia z sie > bie > > kulturysty. Ale najlepszy jest Kaludiusz ze swoim elektrycznym grylem z > którego z jednej kiełbaski wypywa pół litra wytopionego tłuszczu... > > Ze wstydem przyznam się, że raz zostałam otumaniona, ale to dlatego żem złożona > > permanentnym cierpieniem jest. A mianowicie zakupiłam, tyle że nie przez Mango, > > ale też zwabiona reklamą w TV, pas masujący kręgosłup. Szajse, na szczęście > zwrócili 200zł w zębach. Jedyny dobry ich produkt to 'pajaczek' tyle, że powinien troszkę mocniej działać - kopać prądem i wbijać gwoździe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 14.11.03, 13:08 mi się bardziej podoba naturalność Alicji podczas reklamy golarki do ubrań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Topik dla fanów Mango Gdynia IP: *.crowley.pl 14.11.03, 13:49 www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=384&w=4218279&a=4218279&v=2&strona=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seth Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.icpnet.pl 14.11.03, 12:54 Jeszcze jedna sprzed wiekow z niemieckiej TV. Tez reklama auta. To lecialo mniej wiecej tak: Srodek zimy, pozny wieczor, zawieja i zamiec na 100 fajerek, dom w lesie. Zona harcuje z kochankiem. On sie w pewnym momencie pyta: - Twoj maz nie przyjedzie? - Cos ty, w taka pogode?? Potem widzimy wspanialy terenowy woz sunacy posrod zamieci przez zasniezony las. Za kolkiem facet. Podjezdza pod domek, otwiera drzwi, wchodzi, a tam w kominku sie pali i wita go piekna dziewczyna w neglizu. Ona: - Nie pojechales do domu? - Cos ty, w taka pogode?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
psotusia Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 13:12 Z jakiś z kanałów na satelicie, chyba Eurosport: 1. Seria EASY CREDIT, czyli na co ludziom pieniądze. 2. Seria Deutsche Bahn, chłopak robi kawały współpasażerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.um.krakow.pl 14.11.03, 13:16 nowa fortuna bije wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igaaaa Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.11.03, 13:32 a ja nie cierpię reklamy pyffka chyba żywiec, że ono takie dobre bo woda ze źródła specjalna cy cuś. I w wersji pierwotnej było tak " był stary ważelany, który NIE DOCZEKAŁ SIĘ SYNÓW wiec zatrudniono nowego i on chciał przenieść zakład ..."itd. w wersji która leci teraz " był stary ważelany, po nim przyszedł nowy itd..." chyba jakś organizacja profemina zadziałała, a ponieważ pieniążki za kampanię poszły, to jedyne co mogli to poobcinać tu i ówdzie. ale teraz ta reklama jest jeszcze bardziej bez sensu niż wczesniej. na pierwszym miejscu reklama Toyoty. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 13:35 pajdeczka napisała: > O ile takowe macie, bo generalnie są wkurzające swoją nachalnością i często > naiwnością. Ale jak widzę reklamę soków Fortuna, gdzie babcia nokautuje > drzwiami łysego osiłka to nie wytrzymuję ze śmiechu. Siła Fortuny!:)) he he podpisuję się pod tym też mi sie ta reklama podoba i jeszcze reklama toyoty jak para leży w łóżku i się przepychaja...a i jeszcze reklama żubra :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.crowley.pl 14.11.03, 13:57 Żubry (patriotyzm lokalny). Była taka reklama Nokii, gapiłam się na nią jak zahipnotyzowana, muzyka, ptaki lecą, zbliżenie oka... Nie do opisania. Pozytywne Plus - z piosenką INXS, z tej samej bajki "Zadzwoń do mamy... Miej zasady... Łam zasady..." oraz "Najwiekszą pasją mojego zycia jest mój mąż... A moją - moja żona...", obie Ery. na pewno jeszcze parę by się znalazło... Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Wasza ulubiona reklama TV 14.11.03, 21:33 Też żubry. Wzgląd sentymentalny (jeżdżę do Puszczy bardzo często). A z całej reklamy najbardziej lubię te trzy ostatnie "mruki" :-). Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Wasza ulubiona reklama TV 15.11.03, 11:06 A ja w ogole kocham idealny swiat reklamy. Kiedys reklamy przelaczalam i ogladalam glownie wiadomosci, teraz przelaczam wiadomosci, a ogladam reklamy. Po co sie stresowac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachna Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 04:19 To było 3 lata temu... KOTEK: wlazl kotek na plotek i mruga ze taka promocja nie dluga PIESEK: nie dluga nie krotka lecz w sam raz biegnijmy koteczku puki czas Odpowiedz Link Zgłoś
_kasia_ Re: Wasza ulubiona reklama TV 16.11.03, 08:04 zazdrość, straszna rzecz i jeszcze jedna, też samochodu peugeot młody hindus przerabia swoje auto przy pomocy młotka, słonia i ściany Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: Wasza ulubiona reklama TV 17.11.03, 08:51 Jeep cherokee, ta z indianinem ratującym foczą mamę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Wasza ulubiona reklama TV IP: 80.48.96.* 17.11.03, 09:18 Była kilka lat temu reklama "Pani Domu". Nie czytałam i nawet nie wiem czy "Pani Domu" jeszcze jest ale szkodza, że nie ma reklamy. W reklame zawsze występował mężczyzna-Ojcec lat ok.40, córka może 13-15-letnia i synek może 8-10 lat. Scenka 1: W dużym pokoju ojciec czyta gazetę a córka odrabia lekcje. Do pokoju wsuwa głowę synek i pyta "tatusiu a skąd się biorą dzieci?!". Tatuś zamiera i powoli opuszcza gazetę. Córka podnosi głowę i wyczekująco patrzy na ojca. No i ojcec mówi do synka: "a ty smarkaczu nie masz nic do nauki???". Na to odzywa sie córka: "tatoooo, w końcu kiedyś będziesz musiał mu powiedzieć". Zza kadru odzywa się głos lektora ; "jak uswiadamiać dzieci - czytaj "Panią Domu". Scenka 2: ten sam ojciec, te same dzieci w supermarkecie na zakupach. Mijająca ich z wózkiem zakupów młoda dziewczyna, odwraca się i rzuca ojcu przeciągłe spojrzenie. Mężczyzna prostuje się i nagle w oczy wpada mu leżący na półce krem przeciwzmarszczkowy, więc bierze jedno opakowanie i wrzuca do wózka. Po chwili synek zauważył ten krem i wrzeszczy na cały supermarket "Tatusiuuuu po co ci krem przeciwzmarszczkowy?". Młoda dziewczyna odwraca się i patrzy na nich więc tatuś zaczyna się głośno tłumaczyć : "wiesz, dobrze byłoby kupić coś dla babci" na co synek ściąga z półki inne kremy, wrzuca do koszyka i mówi, że nie muszą oszczędzać na babci. Zza kadru poda reklama : Jak zadbać o babcię - czytaj "Panią Domu". Było tych reklam sporo, może ktoś jeszcze pamięta inne. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Wasza ulubiona reklama TV 17.11.03, 09:34 Jest taka jedna reklama społeczna miejsce akcji: łazienka osoby: ojciec i syn Ojciec lezy w wannie, woda sie leje a syn mu donosi do tej wanny a to wiadro smieci, a to kubel pomyj ... Odjazd kamery - tatus ze szczęsliwa mina lezy w wanne brudnej wody wsrod smieci, butelek plastikowych itp... Zmiana miejsca akcji - jezioro a na brzegu pełno smieci , butelek, reklamówek itp.. I napis : PO CO WYJEZDZAC ? Odpowiedz Link Zgłoś