agatta-a1 10.02.09, 08:57 zbędny tłuszczyka na pupie? dodam, ze poza pupą jestem szczupła wiec zalezy mi tylko aby odchudzic tą czesc ciała. nie wiem jak.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: jak zrzucic 10.02.09, 09:01 Ooo widze ze wziełaś się za siebie? Idź na forum Fitness, tam są fachowcy, ja tak laicko mogę Ci poradzić dietę ŻP (zreć połowę) i sport jaki lubisz (bieganie (ja nie cierpie, ale jest najlepsze dla odchudzania), aerobik nie jest taki skuteczny, basen. Odpowiedz Link Zgłoś
agatta-a1 Re: jak zrzucic 10.02.09, 09:07 powiem mało skromnie, ze należe raczej do zadbanych kobiet ale pupa mogłabybyc trochę mniejsza. na sport po pracy niestety nie mam czasu - dziecko dom itp, no i pieniędzy te brakuje. cwiczę w domu o ile czas pozwala, chcę kupic jakies tabletki odchudzające (ziołowe) i zapisac się na takie "wibracje" za pomocą pasa (nie wiem jak to się nazywa). moze kupię sobie jeszcze jakis krem anti cellulitisowy i wyszczuplający i gorset wyszczuplający. moze się uda?? nie mam pupy nie wiadomo jakich rozmiarów (znajmomi twierdzą ze ok) ale ja nie jestem do końca zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: jak zrzucic 10.02.09, 09:15 herbatki sa OK ale uważam ze więcej kasy wydasz na tabletki i pasy i gorsety niz na karnet na zajęcia. Ja też mam dziecko i na niczyją opiekę opiekę nad dzieckiem nie mogę liczyć, rozwiazałam to tak że znalazłam klub oferujacy judo dla dzieci i podczas gdy mały ćwiczy, ja ćwiczę w tym czasie na siłowni. Na zadne wibracje i zabiegi nie ma sensu wywalać kasy to tylko drenaż organizmu z wody. dla mnie pic na wode. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: jak zrzucic 10.02.09, 09:03 Witam, Oprzyj się o np biurko, i nogę do tyłu jak najwyżej podnieś, raz jedną raz drugą, wtedy się najlepiej napisana mięsień pośladkowy. A zupełną rewelacją są klapsy w pupę, mocne, więc jeśli jesteś z Warszawy, podejmę się tego zadania, całkowicie gratis... Odpowiedz Link Zgłoś
agatta-a1 Re: jak zrzucic 10.02.09, 09:08 nie jestem z wawy a nawet gdybym była to raczej bym się nie skusiła na darmowe klapsy, mąż wtedy sprał by mi cztery litery na kwaśne jabłko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: jak zrzucic 10.02.09, 10:01 agatta-a1 napisała: > zbędny tłuszczyka na pupie? dodam, ze poza pupą jestem szczupła wiec > zalezy mi tylko aby odchudzic tą czesc ciała. nie wiem jak.... tylko rowerek zamieni Ci tłuszczyk w twardy tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś