Gość: zaległy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:17 Czy wy wiecie kiedy jesteście najpiękniejsze? wtedy gdy maccie "coś" męskiego w sobie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka No dzięki, to o mnie chodzi 18.11.03, 12:20 Gość portalu: zaległy napisał(a): > Czy wy wiecie kiedy jesteście najpiękniejsze? wtedy gdy maccie "coś" męskiego > w sobie. Pozdrawiam mam na myśli cechy męskie, a nie "hot doga w bułce", oczywiście. a ty zalegasz z czym? z alimentami czy podatkami? a może jedno i drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALicja7-84@o2.pl Re: No dzięki, to o mnie chodzi IP: 62.233.186.* 18.11.03, 12:23 o mnie też...własnie za chwile wybieram sie na mecz chłopaków, z którymi niedawno trenowałam kosza...a trenowałam wyczynowo 5 lat...poza tym kumpluje się z facetami, dlatego jestem świetnym materiałem na kumpla...pije alkohol na równi z facetami, palę, czasem przeklnę..dokłądnie jak facet i uwielbiam pluć na odległość gumą do rzucia---slina nie potrafię... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No dzięki, to o mnie chodzi 18.11.03, 12:25 Gość portalu: ALicja7-84@o2.pl napisał(a): > o mnie też...własnie za chwile wybieram sie na mecz chłopaków, z którymi > niedawno trenowałam kosza...a trenowałam wyczynowo 5 lat...poza tym kumpluje > się z facetami, dlatego jestem świetnym materiałem na kumpla...pije alkohol na > równi z facetami, palę, czasem przeklnę..dokłądnie jak facet i uwielbiam pluć > na odległość gumą do rzucia---slina nie potrafię... nawet 'byki' sadzisz, jak facet Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: No dzięki, to o mnie chodzi 18.11.03, 12:27 Gość portalu: ALicja7-84@o2.pl napisał(a): > o mnie też...własnie za chwile wybieram sie na mecz chłopaków, z którymi > niedawno trenowałam kosza...a trenowałam wyczynowo 5 lat...poza tym kumpluje > się z facetami, dlatego jestem świetnym materiałem na kumpla...pije alkohol na > równi z facetami, palę, czasem przeklnę..dokłądnie jak facet i uwielbiam pluć > na odległość gumą do rzucia---slina nie potrafię... A potrafisz puszczać siarczyste bąki i bekać z przygłosem tak jak Twoi koledzy od koszykówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: No dzięki, to o mnie chodzi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:31 Jest dokładnie tak jak myślisz,z tym, że nie do końca. Z podatkami nie zalegam,dzieci i owszem utrzymuję jak się należy, a zaległości mam w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No dzięki, to o mnie chodzi 18.11.03, 12:46 Gość portalu: zaległy napisał(a): > Jest dokładnie tak jak myślisz,z tym, że nie do końca. Z podatkami nie > zalegam,dzieci i owszem utrzymuję jak się należy, a zaległości mam w pracy. aha. a z tym hod dogiem też miałam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: No dzięki, to o mnie chodzi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:59 dobrze mnie odczytałaś, a przy okazji, masz bardzo apetycznego nicka, oj schrupał by cię żywcem jeśli jesteś czerstwą pajdeczką chleba naszego powszedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No dzięki, to o mnie chodzi 18.11.03, 13:12 Gość portalu: zaległy napisał(a): > dobrze mnie odczytałaś, a przy okazji, masz bardzo apetycznego nicka, oj > schrupał by cię żywcem jeśli jesteś czerstwą pajdeczką chleba naszego > powszedniego. a do tego szynka obrośnięta tłuszczykiem, nie jestem jeszcze czerstwa, ale zęby można na mnie połamać Odpowiedz Link Zgłoś
evvusia Re: Kochane kobiety 18.11.03, 12:37 Gość portalu: zaległy napisał(a): > Czy wy wiecie kiedy jesteście najpiękniejsze? wtedy gdy maccie "coś" męskiego > w sobie. Pozdrawiam Gruby brzuch, brudne paznokcie i sikamy do umywalki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kochane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:38 Ty pedale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:55 czy to do mnie było, bo jeśli tak,to gratuluję przenikliwości, ale marny ze mnie pedał, mam pociąg tylko do kobitek - tak już mam i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:02 Z tych trzech przypadłości, które wymieniłaś, mam swój udział tylko w tej ostatniej,ale tylko do swojej umywalki. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 12:57 no ale co dokladnie, hę? ciekawi mnie to bardzo. wąsy? brodę? owłosione nogi? :))) ? jaja? brrrrrrrrrrr :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:10 no przecież napisałem "w sobie" a nie, na sobie, no i poza tym pajdeczka dokonała już analizy tego stwierdzenia. A tak wogóle każdy interpretuje to jak uważa, dosłownie lub w przenośni, albo łącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:13 Gość portalu: zaległy napisał(a): > no przecież napisałem "w sobie" a nie, na sobie, no i poza tym pajdeczka > dokonała już analizy tego stwierdzenia. A tak wogóle każdy interpretuje to jak > uważa, dosłownie lub w przenośni, albo łącznie. widocznie nie są miłośnikami hot dogów Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:15 a ktora z tych rzeczy nie jest "w tobie" cebulki wlosow - w calej skorze. no a jaja? no chyba nie nosisz jaj na sobie, co? :)))))))))))))) no dobra a teraz na serio i zeby nie zabrnac dalej w ten sliski grunt - chcialabym sie dowiedziec ktore cechy meskie w kobietach sa najbardziej pozadane wg ciebie? podpowiedz, chodzi mi o cechy takie jak: decyzyjnosc, dokonowywanie syntezy, konsekwencja. w dobrym kierunku zmierzam? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:20 harriet_makepeace napisała: > a ktora z tych rzeczy nie jest "w tobie" cebulki wlosow - w calej skorze. no a > jaja? no chyba nie nosisz jaj na sobie, co? :)))))))))))))) > no dobra a teraz na serio i zeby nie zabrnac dalej w ten sliski grunt - > chcialabym sie dowiedziec ktore cechy meskie w kobietach sa najbardziej > pozadane wg ciebie? podpowiedz, chodzi mi o cechy takie jak: decyzyjnosc, > dokonowywanie syntezy, konsekwencja. w dobrym kierunku zmierzam? jemu chodzi o możliwość uprawiania seksu analnego, to marzenie każdego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:22 dobra juz widze swoj blad, beznadzieja w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:31 Kiedyś wydawało mi się, że miałbym ochotę na brązowe oczko, ale dawno temu porzuciłem te fantazje na rzecz tradycyjnego spółkowania i dobrze mi z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:41 Gość portalu: zaległy napisał(a): > Kiedyś wydawało mi się, że miałbym ochotę na brązowe oczko, ale dawno temu > porzuciłem te fantazje na rzecz tradycyjnego spółkowania i dobrze mi z tym. ja mam niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:43 To prawdopodobnie musisz zrezygnować z kalki na rzecz tradycyjnego papieru toaletowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 14:50 Gość portalu: zaległy napisał(a): > To prawdopodobnie musisz zrezygnować z kalki na rzecz tradycyjnego papieru > toaletowego. "do twarzy" mi w niebieskim:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:55 ładnemu we wszystkim do twarzy, a kalki naprawdę przestań używać bo to i palce też barwi na niebiesko a potem trudno zmyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:27 Kierunek jak najbardziej słuszny i właściwy,dodałbym jeszcze zdolność logicznego myślenia i jesteśmy w domu. Tylko nie wiem czy napewno o to mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:31 juz wiem o jakie "cos" ci chodzilo i zaluje ze sie sama glupio wpuscilam w maliny. i jeszcze raz powtorze - beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:36 i o to właśnie chodziło, ale miło było pogawędzić tak czy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:43 harriet_makepeace napisała: > juz wiem o jakie "cos" ci chodzilo i zaluje ze sie sama glupio wpuscilam w > maliny. i jeszcze raz powtorze - beznadzieja nie znasz się na żartach? Uważam, że facet nie dopuścił się jeszcze żadnego chamstwa więc nie wiem, dlaczego cię to tak zażenowało. ja to potraktowałam jako podpuchę Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:51 pajdeczka napisała: > harriet_makepeace napisała: > > > juz wiem o jakie "cos" ci chodzilo i zaluje ze sie sama glupio wpuscilam w > > > maliny. i jeszcze raz powtorze - beznadzieja > > nie znasz się na żartach? Uważam, że facet nie dopuścił się jeszcze żadnego > chamstwa więc nie wiem, dlaczego cię to tak zażenowało. ja to potraktowałam > jako podpuchę moja droga po pierwsze nie zazenowalo tylko wkurzylo ze sie dalam podpuscic. z reguly sie nie daje. po prostu uwazam ten zarcik za niski. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 14:12 harriet_makepeace napisała: > pajdeczka napisała: > > > harriet_makepeace napisała: > > > > > juz wiem o jakie "cos" ci chodzilo i zaluje ze sie sama glupio wpusci > lam w > > > > > maliny. i jeszcze raz powtorze - beznadzieja > > > > nie znasz się na żartach? Uważam, że facet nie dopuścił się jeszcze żadneg > o > > chamstwa więc nie wiem, dlaczego cię to tak zażenowało. ja to potraktowała > m > > jako podpuchę > > moja droga po pierwsze nie zazenowalo tylko wkurzylo ze sie dalam podpuscic. z > reguly sie nie daje. po prostu uwazam ten zarcik za niski. nie jest wysokich lotów, ale nie za dużo żądasz od faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 14:22 nie chodzi o niego tylko o mnie, jestem zla na siebie i od siebie wymagam bystrosci, spostrzegawczosci i tego zeby sie nie dac zrobic w jajo, ten facet w ogole nie jest tu istotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:40 to prawda, że jestem nieistotny, bo ja jestem zaległy.A Ty biedna harriet czyniąca pokój nie możesz sobie wybaczyć chwileczki zapomnienia,współczuję Ci z tego tytułu, tylko się nie powieś bidulko. A swoją drogą to jak mogłaś dać się tak zwieść temu niecnocie nieistotnemu. No nie wiem nie wiem jak my to przeżyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 14:43 kochany jeszcze nie slyszalam zeby sie ktos powiesil z wscieklosci, ale jak sobie chcesz, wspomne o tobie w moim testamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:49 Polecam się miłej pamięci, będę wdzięczny za małe co nieco z Twojego dorobku intektualnego,może jakieś rękopisy, złote myśli i te rzeczy, o! to by mnie interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:53 Jest dokładnie tak jak mówisz pajdeczka,chodziło tylko i wyłacznie o żart,dzięki Ci za te słowa i już spadam z tego forum z ciepłym wspomnieniem, cokolwiek by to znaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 14:13 Gość portalu: zaległy napisał(a): > Jest dokładnie tak jak mówisz pajdeczka,chodziło tylko i wyłacznie o > żart,dzięki Ci za te słowa i już spadam z tego forum z ciepłym wspomnieniem, > cokolwiek by to znaczyło. dobre i to, bo przeważnie ludzie źle mnie wspominają:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:42 Gość portalu: zaległy napisał(a): > Kierunek jak najbardziej słuszny i właściwy,dodałbym jeszcze zdolność > logicznego myślenia i jesteśmy w domu. Tylko nie wiem czy napewno o to mi > chodziło. akurat mężczyźni i logika to dwie różne, wymijające się sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia To ja !!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:00 Mój ślubny zawsze twierdził, że ożenił się z facetem :))) I był to komplement! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: To ja !!! :))) 18.11.03, 13:14 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Mój ślubny zawsze twierdził, że ożenił się z facetem :))) I był to komplement! bo mężczyźni to psychiczni hermafrodyci, tylko jedni się tym afiszują, a inni nie Odpowiedz Link Zgłoś
l2m w sobie... i na sobie też? 18.11.03, 13:35 Czytałam kiedyś w gazecie, że niby to wysokie obcasy podobają się mężczyznom, bo, wydłużając wizualnie nogi, przybliżają proporcje sylwetki kobiecej do takowych sylwetki męskiej ;-)(mężczyżni bowiem przeciętnie mają większą długość nóg w stosunku do długości tułowia). No i jeszcze ten zmysłowy kontralt... też najczęściej jest skutkiem nadmiaru testosteronu w organizmie kobiety. A to jednak hormon raczej męski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: w sobie... i na sobie też? 18.11.03, 13:44 l2m napisała: > Czytałam kiedyś w gazecie, że niby to wysokie obcasy podobają się mężczyznom, > bo, wydłużając wizualnie nogi, przybliżają proporcje sylwetki kobiecej do > takowych sylwetki męskiej ;-)(mężczyżni bowiem przeciętnie mają większą długość > > nóg w stosunku do długości tułowia). > No i jeszcze ten zmysłowy kontralt... też najczęściej jest skutkiem nadmiaru > testosteronu w organizmie kobiety. A to jednak hormon raczej męski ;-) ale jemu naprawdę chodzi o konsumpcję, czytaj posty po kolei, bo się wygłupiłaś z tym postem Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: w sobie... i na sobie też? 18.11.03, 13:53 > > ale jemu naprawdę chodzi o konsumpcję, czytaj posty po kolei, bo się wygłupiłaś > > z tym postem - o to chodzi - rozumiesz dlaeczgo sie zezlilam? Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: w sobie... i na sobie też? 18.11.03, 14:10 pajdeczka napisała: > ale jemu naprawdę chodzi o konsumpcję, czytaj posty po kolei, bo się > wygłupiłaś z tym postem Biedna ja, nieszczęsna... Nie pozwalają mi się wygłupiać... Chlip, chlip... A czytać to ja w ogóle nie umiem, a już tym bardziej po kolei... Odpowiedz Link Zgłoś