Dodaj do ulubionych

Kochane kobiety

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:17
Czy wy wiecie kiedy jesteście najpiękniejsze? wtedy gdy maccie "coś" męskiego
w sobie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pajdeczka No dzięki, to o mnie chodzi 18.11.03, 12:20
      Gość portalu: zaległy napisał(a):

> Czy wy wiecie kiedy jesteście najpiękniejsze? wtedy gdy maccie "coś" męskiego
      > w sobie. Pozdrawiam

mam na myśli cechy męskie, a nie "hot doga w bułce", oczywiście.
      a ty zalegasz z czym? z alimentami czy podatkami? a może jedno i drugie?
      • Gość: ALicja7-84@o2.pl Re: No dzięki, to o mnie chodzi IP: 62.233.186.* 18.11.03, 12:23
        o mnie też...własnie za chwile wybieram sie na mecz chłopaków, z którymi
        niedawno trenowałam kosza...a trenowałam wyczynowo 5 lat...poza tym kumpluje
        się z facetami, dlatego jestem świetnym materiałem na kumpla...pije alkohol na
        równi z facetami, palę, czasem przeklnę..dokłądnie jak facet i uwielbiam pluć
        na odległość gumą do rzucia---slina nie potrafię...
        • pajdeczka Re: No dzięki, to o mnie chodzi 18.11.03, 12:25
          Gość portalu: ALicja7-84@o2.pl napisał(a):

> o mnie też...własnie za chwile wybieram sie na mecz chłopaków, z którymi
          > niedawno trenowałam kosza...a trenowałam wyczynowo 5 lat...poza tym kumpluje
          > się z facetami, dlatego jestem świetnym materiałem na kumpla...pije alkohol
          na
          > równi z facetami, palę, czasem przeklnę..dokłądnie jak facet i uwielbiam pluć
          > na odległość gumą do rzucia---slina nie potrafię...

nawet 'byki' sadzisz, jak facet
        • mike_mike Re: No dzięki, to o mnie chodzi 18.11.03, 12:27
          Gość portalu: ALicja7-84@o2.pl napisał(a):

> o mnie też...własnie za chwile wybieram sie na mecz chłopaków, z którymi
          > niedawno trenowałam kosza...a trenowałam wyczynowo 5 lat...poza tym kumpluje
          > się z facetami, dlatego jestem świetnym materiałem na kumpla...pije alkohol
          na
          > równi z facetami, palę, czasem przeklnę..dokłądnie jak facet i uwielbiam pluć
          > na odległość gumą do rzucia---slina nie potrafię...

A potrafisz puszczać siarczyste bąki i bekać z przygłosem tak jak Twoi koledzy
          od koszykówki?
      • Gość: zaległy Re: No dzięki, to o mnie chodzi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:31
        Jest dokładnie tak jak myślisz,z tym, że nie do końca. Z podatkami nie
        zalegam,dzieci i owszem utrzymuję jak się należy, a zaległości mam w pracy.
        • pajdeczka Re: No dzięki, to o mnie chodzi 18.11.03, 12:46

> Jest dokładnie tak jak myślisz,z tym, że nie do końca. Z podatkami nie
          > zalegam,dzieci i owszem utrzymuję jak się należy, a zaległości mam w pracy.

aha. a z tym hod dogiem też miałam rację?
          • Gość: zaległy Re: No dzięki, to o mnie chodzi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:59
            dobrze mnie odczytałaś, a przy okazji, masz bardzo apetycznego nicka, oj
            schrupał by cię żywcem jeśli jesteś czerstwą pajdeczką chleba naszego
            powszedniego.
            • pajdeczka Re: No dzięki, to o mnie chodzi 18.11.03, 13:12

> dobrze mnie odczytałaś, a przy okazji, masz bardzo apetycznego nicka, oj
              > schrupał by cię żywcem jeśli jesteś czerstwą pajdeczką chleba naszego
              > powszedniego.

a do tego szynka obrośnięta tłuszczykiem, nie jestem jeszcze czerstwa, ale zęby
              można na mnie połamać
    • evvusia Re: Kochane kobiety 18.11.03, 12:37

> Czy wy wiecie kiedy jesteście najpiękniejsze? wtedy gdy maccie "coś" męskiego
      > w sobie. Pozdrawiam

Gruby brzuch, brudne paznokcie i sikamy do umywalki?
      • Gość: Magda Re: Kochane kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:38
        Ty pedale.
        • Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 12:55
          czy to do mnie było, bo jeśli tak,to gratuluję przenikliwości, ale marny ze
          mnie pedał, mam pociąg tylko do kobitek - tak już mam i koniec.
      • Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:02
        Z tych trzech przypadłości, które wymieniłaś, mam swój udział tylko w tej
        ostatniej,ale tylko do swojej umywalki.
    • harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 12:57
      no ale co dokladnie, hę? ciekawi mnie to bardzo. wąsy? brodę? owłosione
      nogi? :))) ? jaja? brrrrrrrrrrr :))))))))))))))
      • Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:10
        no przecież napisałem "w sobie" a nie, na sobie, no i poza tym pajdeczka
        dokonała już analizy tego stwierdzenia. A tak wogóle każdy interpretuje to jak
        uważa, dosłownie lub w przenośni, albo łącznie.
        • pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:13

> no przecież napisałem "w sobie" a nie, na sobie, no i poza tym pajdeczka
          > dokonała już analizy tego stwierdzenia. A tak wogóle każdy interpretuje to
          jak
          > uważa, dosłownie lub w przenośni, albo łącznie.

widocznie nie są miłośnikami hot dogów
        • harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:15
          a ktora z tych rzeczy nie jest "w tobie" cebulki wlosow - w calej skorze. no a
          jaja? no chyba nie nosisz jaj na sobie, co? :))))))))))))))
          no dobra a teraz na serio i zeby nie zabrnac dalej w ten sliski grunt -
          chcialabym sie dowiedziec ktore cechy meskie w kobietach sa najbardziej
          pozadane wg ciebie? podpowiedz, chodzi mi o cechy takie jak: decyzyjnosc,
          dokonowywanie syntezy, konsekwencja. w dobrym kierunku zmierzam?
          • pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:20
            harriet_makepeace napisała:

> a ktora z tych rzeczy nie jest "w tobie" cebulki wlosow - w calej skorze. no
            a
            > jaja? no chyba nie nosisz jaj na sobie, co? :))))))))))))))
            > no dobra a teraz na serio i zeby nie zabrnac dalej w ten sliski grunt -
            > chcialabym sie dowiedziec ktore cechy meskie w kobietach sa najbardziej
            > pozadane wg ciebie? podpowiedz, chodzi mi o cechy takie jak: decyzyjnosc,
            > dokonowywanie syntezy, konsekwencja. w dobrym kierunku zmierzam?

jemu chodzi o możliwość uprawiania seksu analnego, to marzenie każdego faceta
            • harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:22
              dobra juz widze swoj blad, beznadzieja w takim razie.
            • Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:31
              Kiedyś wydawało mi się, że miałbym ochotę na brązowe oczko, ale dawno temu
              porzuciłem te fantazje na rzecz tradycyjnego spółkowania i dobrze mi z tym.
              • pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:41

> Kiedyś wydawało mi się, że miałbym ochotę na brązowe oczko, ale dawno temu
                > porzuciłem te fantazje na rzecz tradycyjnego spółkowania i dobrze mi z tym.

ja mam niebieskie
                • Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:43
                  To prawdopodobnie musisz zrezygnować z kalki na rzecz tradycyjnego papieru
                  toaletowego.
                  • pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 14:50

> To prawdopodobnie musisz zrezygnować z kalki na rzecz tradycyjnego papieru
                    > toaletowego.

"do twarzy" mi w niebieskim:))))
                    • Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:55
                      ładnemu we wszystkim do twarzy, a kalki naprawdę przestań używać bo to i palce
                      też barwi na niebiesko a potem trudno zmyć.
          • Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:27
            Kierunek jak najbardziej słuszny i właściwy,dodałbym jeszcze zdolność
            logicznego myślenia i jesteśmy w domu. Tylko nie wiem czy napewno o to mi
            chodziło.
            • harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:31
              juz wiem o jakie "cos" ci chodzilo i zaluje ze sie sama glupio wpuscilam w
              maliny. i jeszcze raz powtorze - beznadzieja
              • Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:36
                i o to właśnie chodziło, ale miło było pogawędzić tak czy inaczej.
              • pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:43

> juz wiem o jakie "cos" ci chodzilo i zaluje ze sie sama glupio wpuscilam w
                > maliny. i jeszcze raz powtorze - beznadzieja

nie znasz się na żartach? Uważam, że facet nie dopuścił się jeszcze żadnego
                chamstwa więc nie wiem, dlaczego cię to tak zażenowało. ja to potraktowałam
                jako podpuchę
                • harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:51
                  pajdeczka napisała:

> harriet_makepeace napisała:
                  >
                  > > juz wiem o jakie "cos" ci chodzilo i zaluje ze sie sama glupio wpuscilam w
                  >
                  > > maliny. i jeszcze raz powtorze - beznadzieja
                  >
                  > nie znasz się na żartach? Uważam, że facet nie dopuścił się jeszcze żadnego
                  > chamstwa więc nie wiem, dlaczego cię to tak zażenowało. ja to potraktowałam
                  > jako podpuchę

moja droga po pierwsze nie zazenowalo tylko wkurzylo ze sie dalam podpuscic. z
                  reguly sie nie daje. po prostu uwazam ten zarcik za niski.
                  • pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 14:12

> pajdeczka napisała:
                    >
                    > > harriet_makepeace napisała:
                    > >
                    > > > juz wiem o jakie "cos" ci chodzilo i zaluje ze sie sama glupio wpusci
                    > lam w
                    > >
                    > > > maliny. i jeszcze raz powtorze - beznadzieja
                    > >
                    > > nie znasz się na żartach? Uważam, że facet nie dopuścił się jeszcze żadneg
                    > o
                    > > chamstwa więc nie wiem, dlaczego cię to tak zażenowało. ja to potraktowała
                    > m
                    > > jako podpuchę
                    >
                    > moja droga po pierwsze nie zazenowalo tylko wkurzylo ze sie dalam podpuscic.
                    z
                    > reguly sie nie daje. po prostu uwazam ten zarcik za niski.

nie jest wysokich lotów, ale nie za dużo żądasz od faceta?
                    • harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 14:22
                      nie chodzi o niego tylko o mnie, jestem zla na siebie i od siebie wymagam
                      bystrosci, spostrzegawczosci i tego zeby sie nie dac zrobic w jajo, ten facet w
                      ogole nie jest tu istotny.
                      • Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:40
                        to prawda, że jestem nieistotny, bo ja jestem zaległy.A Ty biedna harriet
                        czyniąca pokój nie możesz sobie wybaczyć chwileczki zapomnienia,współczuję Ci z
                        tego tytułu, tylko się nie powieś bidulko. A swoją drogą to jak mogłaś dać się
                        tak zwieść temu niecnocie nieistotnemu. No nie wiem nie wiem jak my to
                        przeżyjemy.
                        • harriet_makepeace Re: Kochane kobiety 18.11.03, 14:43
                          kochany jeszcze nie slyszalam zeby sie ktos powiesil z wscieklosci, ale jak
                          sobie chcesz, wspomne o tobie w moim testamencie.
                          • Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 14:49
                            Polecam się miłej pamięci, będę wdzięczny za małe co nieco z Twojego dorobku
                            intektualnego,może jakieś rękopisy, złote myśli i te rzeczy, o! to by mnie
                            interesowało.
                • Gość: zaległy Re: Kochane kobiety IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:53
                  Jest dokładnie tak jak mówisz pajdeczka,chodziło tylko i wyłacznie o
                  żart,dzięki Ci za te słowa i już spadam z tego forum z ciepłym wspomnieniem,
                  cokolwiek by to znaczyło.
                  • pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 14:13

> Jest dokładnie tak jak mówisz pajdeczka,chodziło tylko i wyłacznie o
                    > żart,dzięki Ci za te słowa i już spadam z tego forum z ciepłym wspomnieniem,
                    > cokolwiek by to znaczyło.

dobre i to, bo przeważnie ludzie źle mnie wspominają:)
            • pajdeczka Re: Kochane kobiety 18.11.03, 13:42

> Kierunek jak najbardziej słuszny i właściwy,dodałbym jeszcze zdolność
              > logicznego myślenia i jesteśmy w domu. Tylko nie wiem czy napewno o to mi
              > chodziło.

akurat mężczyźni i logika to dwie różne, wymijające się sprawy
    • Gość: Kasia To ja !!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 13:00
      Mój ślubny zawsze twierdził, że ożenił się z facetem :))) I był to komplement!
      • pajdeczka Re: To ja !!! :))) 18.11.03, 13:14
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Mój ślubny zawsze twierdził, że ożenił się z facetem :))) I był to komplement!

bo mężczyźni to psychiczni hermafrodyci, tylko jedni się tym afiszują, a inni
        nie
    • l2m w sobie... i na sobie też? 18.11.03, 13:35
      Czytałam kiedyś w gazecie, że niby to wysokie obcasy podobają się mężczyznom,
      bo, wydłużając wizualnie nogi, przybliżają proporcje sylwetki kobiecej do
      takowych sylwetki męskiej ;-)(mężczyżni bowiem przeciętnie mają większą długość
      nóg w stosunku do długości tułowia).
      No i jeszcze ten zmysłowy kontralt... też najczęściej jest skutkiem nadmiaru
      testosteronu w organizmie kobiety. A to jednak hormon raczej męski ;-)
      • pajdeczka Re: w sobie... i na sobie też? 18.11.03, 13:44
        l2m napisała:

> Czytałam kiedyś w gazecie, że niby to wysokie obcasy podobają się mężczyznom,
        > bo, wydłużając wizualnie nogi, przybliżają proporcje sylwetki kobiecej do
        > takowych sylwetki męskiej ;-)(mężczyżni bowiem przeciętnie mają większą
        długość
        >
        > nóg w stosunku do długości tułowia).
        > No i jeszcze ten zmysłowy kontralt... też najczęściej jest skutkiem nadmiaru
        > testosteronu w organizmie kobiety. A to jednak hormon raczej męski ;-)

ale jemu naprawdę chodzi o konsumpcję, czytaj posty po kolei, bo się wygłupiłaś
        z tym postem
        • harriet_makepeace Re: w sobie... i na sobie też? 18.11.03, 13:53
          >
          > ale jemu naprawdę chodzi o konsumpcję, czytaj posty po kolei, bo się
          wygłupiłaś
          >
          > z tym postem - o to chodzi - rozumiesz dlaeczgo sie zezlilam?
        • l2m Re: w sobie... i na sobie też? 18.11.03, 14:10
          pajdeczka napisała:

> ale jemu naprawdę chodzi o konsumpcję, czytaj posty po kolei, bo się
          > wygłupiłaś z tym postem

Biedna ja, nieszczęsna... Nie pozwalają mi się wygłupiać... Chlip, chlip... A
          czytać to ja w ogóle nie umiem, a już tym bardziej po kolei...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka