Dodaj do ulubionych

Podoba wam się Pudzian?

04.03.09, 09:39
Nasz narodowy skarb, Mariusz Pudzianowski, zerwał całkowicie biceps w czasie
zawodów.

Jest to bardzo poważna kontuzja wymagająca skomplikowanej operacji, w trakcie
której biceps zostanie przyszyty, i oznacza to prawdopodobnie koniec kariery
Pana Mariusza, niestety. Ja osobiście bardzo go lubię, uważam że sam jego
przykład zrobił bardzo wiele dla wizerunku Polski na świecie, a także wielu
młodych ludzi na poważnie zajęło się dźwiganiem ciężarów, zamiast z kolegami
napadać na babcie w parku. I bardzo dobrze, ponieważ cieżary ćwiczą silną
wolę, dają motywację i sens często żałosnemu życiu w biedzie, pozwalają wyrwać
się spod złych wpływów otoczenia dając cel, coś czego Ci ludzie nie mają i nie
widzą..

Zawsze uważałem że jeden dobry przykład robi znacznie więcej, niż tysiące
ustaw i wszelkiej maści urzędnicy czy reformy. Dlatego też, zawsze wam
powtarzam żebyście nigdy nie dali się wciągnąć w poświęcanie się dla rzekomego
dobra innych. Z tego że zrobisz z siebie dziada nikt nie skorzysta, oprócz
cwaniaczków którzy Cię wydoją, dumnego z siebie jaki to jesteś prawy i dobry.
Wyprostuj się, pierś do przodu, z godnością i szacunkiem dla siebie - tak żyj,
i nie pomagaj nieszczęśliwym. Szczęście lub nieszczęście to zawsze stan umysłu
- nigdy stan zewnętrzny. Są szczęśliwi zebracy, jak też są nieszczęśliwi
bogacze. Poświęcając się dla kogoś, wcale nie sprawisz ze będzie szczęśliwy,
spełnisz tylko jego kaprys swoim kosztem, czym dobitnie pokażesz "ofierze" że
jest szmatą która sama sobie nie potrafi poradzić, i za to, słusznie,
zostaniesz znienawidzony. Gdy minie jakiś czas, załkasz zrozpaczony że oto
tyle dobra zrobiłeś dla "tej świni" a dostałeś nożem w plecy.

Ileż to razy kupowałeś coś, myślac że będziesz szczęśliwy? Szafa i piwnica
pękają w szwach pełne tych gwarantów szczęścia, a Ty nadal nie jesteś
szczęśliwy. I Ty chcesz coś ofierze kupić, myślać że dajesz jej szczęście? o
słodka naiwności. Pomóc możesz tylko wiarą w człowieka, dobrym krzepiącym
słowem. Chlebem i srebrnikiem nie musisz pomagać, w naszych czasach w Polsce
nikt nie umiera z głodu i zimna. Mówię oczywiście nie o pomocy dla przyjaciół
którym aktualnie zabrakło pieniędzy, a o pijawkach które żyją z cudzej pracy.
Chociaż to jest w sumie niezły biznes, ofiara daje Ci poczucie bycia dobrym, a
Ty jej pieniądze.

A więc przestań zgrywać świętoszka, i jeśli naprawdę chcesz pomagać ludziom,
skup się na sobie, osiągnij coś, i wtedy ludzie będą chcieli być tacy jak Ty.
Tylko tak możesz czynić dobro. Spójrzcie na mnie, skromne niebożątko ze mnie,
a dzielę się z wami mądrością niczym kęsem chleba. Spragnionym wiedzy
czytelniczkom nie raz i nie dwa dałem się napić z fontanny mojej twórczości,
obficie zraszając ich dusze kroplami wiecznej miłości, nie skąpiąc swego
potencjału, łaknącym posiłku dałem skosztować pysznej pasztetowej mojego
intelektu. Mogę umierać i iść prosto do nieba, gdzie anioły zgotują mi huczne
powitanie, i gdzie przez wieki będę grał na harfie podlizując się Bogu
religijnymi piosenkami. O nie... ale nuda i obciach - to ja już wolę do
piekła. Ale bezgrzesznego, nie wpuszczą mnie tam. Czy jest tu jakaś zamężna
Pani, chcąca zrobić dla mnie dobry uczynek, i swą grzeszną chucią otworzyć
przede mną bramy piekieł?

Ale wracając do Pana Mariusza. Ostatnie doniesienia wskazują, że przygotowywał
się do udziału w zawodach MMA - brutalnej walce z minimalną ilością zasad,
gdzie dozwolone są wszystkie techniki walki. Na pojedynek wyzwał go Pan
Nejman, bokser znany z reality show "Big brother". No ciekawe jak by to
wyglądało, za Mariuszem stoi wielka siła i masa, za zawodnikami niesamowita
wydajność we wszelkich rodzajach męczenia i obezwładniania ludzkiego ciała. Ja
sądzę, że Pudzian by pokonał po mocnym treningu Najmana. Ja bym chętnie w
takim czymś wystąpił. Od razu po gongu bym upadł na ziemię tam gdzie stałem, w
narożniku, i zainkasował pieniądze :)

Panie Mariuszu, ze swojej i moich czytelników strony, życzę Panu szybkiego
powrotu do zdrowia, i coraz większych sukcesów w każdej dziedzinie życia.
Obserwuj wątek
    • jurek.powiatowy Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 09:42
      Cześć Mareczek,

Mnie się Pudzian podoba. Niektórzy twierdzą, że to koksiarz (sam się do tego
      przyznał) ale co z tego? Znam wielu koksiarzy, ale żaden z nich nie osiągnął
      tyle co Pudzian. No i trzeba przyznać, że jak na koksiarza, wygląda super.
      Rzeźba, siła i te sprawy;-)
      • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 09:56
        Cześć Jurek,

No właśnie czytałem na Onecie wywiad z nim, i jednak bierze koks, kurcze
        niedobrze że się do tego przyznaje, bardzo mnie tym zawiódł, teraz dzieciaki
        będą kupowały mietka od dilerów zamiast ćwiczyć bez wspomagaczy :(
        • kozica111 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:02
          Wyglada ok/a koks obniża ponoć potencję.
          • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:22
            Te najtańsze środki obniżają, ale i tak wszystko zależy jaki ma wrodzony
            temperament.
        • jurek.powiatowy Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:04
          Mareczek,
          No ale bez koksu nie zrobił by takiej masy mięśniowej. Coś za coś. Owszem to
          jest naganne, ale ja podziwiam go za to, że potrafił oprócz koksu włożyć mnóstwo
          wysiłku w swoją sylwetkę. Zazwyczaj koksiarze, mają wielki brzuchy, okrągłe
          głowy i mnóstwo wyprysków na ciele. A Pudzian? Idealny kaloryfer na brzuchu,
          olbrzymia siła no i medialna bestia.
          Źle że bierze, więc ciężko postawić go jako wzorzec do naśladowania dla
          młodzieży ale jednak budzi ten człowiek sympatię.
          • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:17
            No bez dwóch zdań Pudzian to wybitna osobowość, ale mógł kłamać że nie bierze.
            Wiesz nie znam się az tak mocno na tym, ale jednym sterem któy nie daje efektów
            ubocznych w postaci rozstępów pryszczy, agrechy itd to hormon wzrostu który z
            trupów wyciągają, czego to ludzie nie wymyślą :) no ja pracuję nad kaloryferem
            ostatnio, ale tak średnio mi to wychodzi :) właśnie czytałęm imprezę Romka w
            bukowinie, dobra ta laska, tak się składa że znałem kilka takich lasek co
            dziewicami są, a pupa do dyspozycji każdego :)co to się porobiło na tym
            świecie... :)
            • jurek.powiatowy Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:31
              Ech Mareczek, a propos wpisu Romka, nie wiem jak bardzo trzeba być naiwnym aby
              sądzić że facet się nie zorientuje, że dana laska miała już niejednego faceta.
              Ale wiesz co? To jest dobry prognostyk, bo to znaczy, że kobiety zaczynają
              doceniać rolę dziewictwa oraz to jak ważne jest dla feceta, że jego kobieta,
              jest i była tylko jego;-) Może więc po tym szalonym okresie rewolucji
              seksualnej, znowu wejdą w życie wartości związane z dziewictwem;)
              • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:32
                Jeśli chodzi o wartości to przede wszystkim wzrośnie wartość ginekologów
                specjalizujących się w rekonstrukcjach błony:)
              • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:39
                Wiesz, ja się kilka razy naciąłem, myślałem że jest czysta jak łza, a była
                zbrukana niejedną fontanną miłości :) ja to naiwniak jestem w tych sprawach mimo
                wszystko, wystarczy że pobawię się trochę dużymi piersiami i już po mnie :)
                • venettina We mnie budzi reakcje: bleeeeee 05.03.09, 17:22
                  We mnie budzi reakcje: bleeeeee! Twarz przecietna polska, ale cialo
                  makabra.

• july-july Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 11:41
                Ta wypowiedź i mądrości, które masz w sygnaturce wystarczą żeby nie
                traktować Cie poważnie. Widzę spore powinowactwo z miszczem
                pryszczatych gimnazjalistek o IQ poniżej 100, Mareczkiem.:) Którego
                wypowiedzi nie będę komentować bo tradycyjnie <rzyg>.
                • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 13:25
                  July, a jak tak z tym laniem co miałem dostać od Twoich kolegów za to że mam
                  inne zdanie na forum niż Twoje? :) nie dojechali rowerami? :) a może się umówcie
                  w czwórkę - szczupła i piękna Ty, mistrz Polskiego reportażu i dziennikarstwa
                  Ann_alice, spec od ekonomii a w szczególności opcji walutowych Kitek duży, i
                  spec od magister gramatyki forumowej kochanica od francuza za 20pln :)
                  • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 13:27
                    I mi wlejcie :))))
                  • july-july Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 13:44
                    Jesteś nie tylko tępy, nudny, żałosny i odpychajacy, ale i do bólu
                    pzrewidywalny - wiedziałam, że z tym wyjedziesz. Ale fantazjuj
                    dalej, że komus w realnym życiu chciałoby sie poswiecic tobie troche
                    uwagi, nawet żeby ci wpier..., fantazjuj, co innego ci zostało? I
                    odpisuj, odpisuj w ekstazie, bo jak nie zycie w internecie to seks z
                    rączka ci zostaje i co tu wybrać. Tylko sie nie popłacz gdy nie
                    zaszczycę cie odpowiedzią.
                    • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 17:07
                      To nie fantazje, a Twój wpis w którym piszesz zebym uważał bo moje zdjęcie w
                      necie jest, i ktoś może nie być taki łaskawy jak Ty że tylko nabluzga tylko mnie
                      pobije bo mam inne zdanie niż Ty. Jak dla mnie, to jest groźba. Tylko problem w
                      tym moja droga puszysta Julio, że ja od dwóch lat prawie prowadze jednego z
                      najpopularniejszych blogów w Polsce, i to nie o byle czym a o tematyce
                      psychologicznej i wielu innych zakresach wiedzy, i nie takie groźby już wobec
                      mnie kierowano. Pobicie, okaleczenie, klątwa satanistów, klątwa katolików za
                      znieważenie wiary, groźby od stronników PO że wyśmiewałem przed wyborami cud, a
                      wpisów że komuś jest mnie żal, czy że jestem żałosny to nie zliczę. Tak to już
                      jest moja droga, że jak się wychodzi trochę na swiecznik to ma się i przyjaciół,
                      i wrogów. Nieważne co się mówi, ważne że jest to widoku. Więc, jesteś jedną z
                      takich osób, i ja bardzo z tego jestem zadowolony, i nawet Ci wdzięczny
                      gołąbeczku. Ponieważ uważam się za pisarza i książkę chcę wydać niebawem, dla
                      mnie istnieją tylko Ci którzy o mnie myślą, mówią, bo Ci którzy mnie nie znają,
                      nie dadzą mi zarobić. To dzięki Tobie i tym co mnie lubią na równi, ja zarobię.
                      Jesteś moją gratisową tablicą reklamową.

Jak odniosę sukces, wtedy ta zawiść która w Tobie siedzi skłoni Cię do pisania o
                      mnie, do opluwania mnie - i super :) z osób które to przeczytają część to uzna
                      za prawdę, część to zaciekawi i kupią książkę, część oleje. W każdym wypadku
                      wygrywam ja, bo na tym zarobię pieniądze, i nie mam najmniejszego zamiaru
                      przejmować się Twoim zdaniem. Ja wierzę w swoje zdanie, a brzmi ono - jestem
                      bardzo fajny facet i lubię siebie, lubię ze sobą przebywać :) Ty tracisz, bo gdy
                      ja będę pił drinki na Hawajach z inteligentnymi ludźmi, Ty będziesz musiałą
                      zostać ze swoją własną nienawiścią, która jest w Tobie. Ale ja Cię szanuję, to
                      Twoje życie, Twój wybór waćpanno :)
          • cccykoria Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:38
            Jako mezczyzna z kaloryferami itp nie mni podoba sie.Wielkie
            MONSTRUM -tak to widze ,to dotyczy wszystkich o
            podobnej "posturze"
        • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:27
          Każdy, kto ma choć minimalne pojęcia o tym sporcie wie, że bez wspomagaczy wiele
          się nie osiągnie. Gdyby się zapierał byłoby to równie żałosne jak wyznania
          modelek, które twierdza,że jedzą co chcą i aktorek, które brak zmarszczek po 40
          zawdzięczają piciu zielonej herbaty:)
          • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:36
            To jest wiadome dla mnie, i dla Ciebie, ale młode chłopaki po 15 lat co stoją na
            rozdrożu życiowym, kraść czy ćwiczyć niestety tego nie kumają :(
            • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:41
              Ale akurat oni wiedzy szkolnej mogą nie mieć, ale doskonale wiedzą co można
              osiągnąć bez dopingu i robienie z nich idiotów nic nie da. Mnie się podoba, że
              Pudzian nie wciska ludziom kitu.Poza tym zawsze podkreśla,że jego sukcesy to
              efekt przede wszystkim ciężkiej, codziennej pracy, która trwa od lat. Dzięki
              temu, że pewnych spraw nie ukrywa może być wiarygodny. A tylko na wiarygodnej
              osobie młodzi kolesie będą się wzorować.A wzorce są dobre: facet nie zmarnował
              zarobionej kasy, tylko inwestuje, uczy się, rozwija.A prawda jest taka,że w
              życiu jest wiele niebezpiecznych rzeczy, nie tylko koks.
              • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 15:55
                Mono w sumie masz rację, a tak szczerze to nie wiem czy lepiej się przyznać do
                brania czy udawać ze się nie bierze.
                • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:03
                  Moim zdaniem, jak bierzemy pod uwagę oddziaływanie na młodzież to mamy do wyboru:

1.wmawiać im,że się nie bierze. Efekt taki,że kolesie pójdą ćwiczyć i na siłce
                  się dowiedzą co i jak. Więc Pudzian wyjdzie na ściemniacza i straci cały autorytet.

2.Przyznać się, szczególnie,że wszyscy wiedzą jak to jest w tym sporcie. A do
                  tego podkreślać, że liczy się ciężka praca, że samymi sterydami się sukcesu nie
                  zbuduje. Wtedy może mieć autorytet i być dla dzieciaków wzorem. A to może
                  wykorzystywać do pokazania im wielu pozytywnych rzeczy: że można zrobić błąd,
                  ale nie zmarnować życia (więzienie), że warto inwestować w edukację, że jak się
                  zarabia to trzeba myśleć o rozbudowie firmy a nie luksusowych samochodach, a na
                  to przyjdzie czas później.

Więc dla mnie zdecydowanie opcja numer 2. Dzieciaki nie są głupie i wyczuwają fałsz.
                  • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:18
                    No w sumie racja. Ale mógłby powiedzieć że to jest złe a nie ze brane rozsądnie
                    nie szkodzi bo to właśnie powiedział. To jest konieczne by być mistrzem, ale do
                    zwykłego trenowania potrzebne nie jest.
                    • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:21
                      Ale wypowiadał się o sporcie zawodowym.
                      wiadomo,że jak ja chodzę 3 - 4 razy w tygodniu na siłownię,żeby trochę poćwiczyć
                      to mi butelka wody mineralnej potrzebna a nie wspomagacze.
                      • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:25
                        No właśnie, Pudzian pakuje kilka godzin dziennie, masakra. Ja codziennie
                        niezależnie od humoru czy zdrowia robię 5 razy po 31 pompek, 301 uderzeń na
                        worek, 3 razy 31 przysiadów, 3 razy 7 podciągnięć na drążku, 3 zgięcia sprężyny
                        po 15 powtórzeń. Dodatkowo na futrynie drzwi rozpieram ręce żeby ćwiczyć
                        tricepsy i plecki. A co zrobię ponad to to juz moje, nie muszę, ale jak mam
                        ochotę to tak.
                        • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:27
                          ale przecież nie cały dzień, jakieś 2-3 godziny max.
                          Ludzie więcej czasu na pracę poświęcają:)
                  • black-emissary Re: Podoba wam się Pudzian? 05.03.09, 10:23
                    A nie lepiej po prostu nie koksować?
                    • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 13:17
                      Bez koksu ten rozwój mięśnia jest trochę wolny, mój kolega brał taki raczej
                      parszywy środek dla biedoty, metanadol, i po tygodniu brania robił zamiast 15,
                      50 pompek, ale później dostał pryszczy, rozstępów obrzydliwych i nie mógł w nocy
                      spać a jak zasnął miał koszmary, zawalił naukę bo był nerwowy i nie mógł się
                      skoncentrować, w końcu z tym zerwał, przestał ćwiczyć i wyglądał strasznie, sama
                      słonina, galareta zamiast mięśni, coś koszmarnego.
    • mamba8 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:19
      Nie, nie podoba mi się on ani to co zrobił ze swoim ciałem.
      • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:22
        |No ale jak byś szła z nim za rękę, wszystkie koleżanki by Ci zazdrościły :)
        • mamba8 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:28
          Cóż za infantylność...tak się składa nie myślę co ani kogo by mi koleżanki
          zazdrościły. Gdybym sobie dziarsko kroczyła obok tego pana po ulicy za rączkę
          czy pod ramię raczej by one padły plackiem na ziemie i wybuchły śmiechem :D
          • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:37
            Czemu, to bardzo przystojny facet jest, i bogaty, potrafi dać "poczucie
            bezpieczeńśtwa" i jest "zaradny" :))))
            • mamba8 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:45
              No, tj. mówiłam nie jest przystojny W OGÓLE <blech> i to go na dzień dobry
              dyskredytuje.
              • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:46
                Ty pustaku:P A osobowość?:)
                • mamba8 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:48
                  :DD
                • cccykoria Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:49
                  mono_stereo napisała:

> Ty pustaku:P A osobowość?:)

Chyba sie nie rozumiemy ,mam na mysle jego posture i to
                  dyskwalifikuje jego jako mena....

• mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:54
                    Gdyby tu jakiś koleś napisał, że małe piersi jakąś dziewczynę dyskwalifikują to
                    byście go pewnie zbluzgały i nazwały chamem:)
                    • mamba8 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:59
                      Coś ty, tak jak są wielbiciele dużych to są wielbiciele również średnich i
                      małych. Mam np kolegę, który lubuje się tylko w małych, a jest bardzo przystojny.

Więc nie, nie wyzwałabym Cię od chamów.
                      • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:00
                        Duze to do sexu są genialne, ja takie lubię, tak samo lubie puszyste Panie, ale
                        do związku tylko małe piersi i szczupła figura.
                        • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:04
                          Tak z ciekawości - co ma wielkość piersi do związku?:)
                          • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:21
                            :) patrz na moją wypowiedź z przymróżeniem oka - jak się zakocham to nie bedzie
                            mnie specjalnie interesowało wielkość piersi, ale - male piersi na starość są
                            estetyczne, a dużymi to można węzeł zawiązać, otyła Pani mnie podnieca bo lubię
                            dominować nad większą masą, ale w związku nie chcę żeby po kilkunastu latach
                            moja żona miała zawał, udar czy olbrzymie żylaki od dzwigania nadprogramowaych
                            kilogramów na brzuszysku :)
                            • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:25
                              Wiem,że z przymrużeniem oka, ale mnie to zaintrygowało.
                              A jeśli chodzi o większą masę - ja bym chyba wolała być zdominowana:P
                              • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:29
                                :) zawsze uważałem sex z grubaską za coś wstrętnego, ale raz to zrobiłem i było
                                fantastycznie, lubię się wtulić w ciałko ciepłe, tylko kurcze problem jest że
                                większość tłuszczu mają Panie na brzuchu a ja lubię być na kobiecie, i musze się
                                na tym brzuchu jej wyginać, niewygodnie tak :)ja lubię dominować, w łóżku
                                kobieta jest tylko moją suczką i ma robić co ja chcę :)
                                • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:30
                                  Sypiasz z kobietami, które mają męski typ budowy:)

Kobiece tycie to odkładanie się tkanki tłuszczowej na pupie, biodrach i udach.
                                  To u panów tłuszcz gromadzi się na brzuchu.

• mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:33
                                    Lubię tłuste zadki i biodra, lubię za nie złapać, dotykać, rozkoszować się,
                                    dawać mocne klapsy, całować takie duże dupeczki, lizać, pieścić, gryźć, kąsać,
                                    dręczyć, drapać, wlać paskiem, ależ się rozmarzyłęm.... :)
                                    • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:36
                                      no i po co ja się przejmuję tymi 2 niepotrzebnymi centymetrami które mi przybyły
                                      w biodrach:P

Nie no, mój chłopak też nie narzeka:)
                        • cccykoria Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:09
                          mareczekk77 napisał:

> Duze to do sexu są genialne, ja takie lubię, tak samo lubie
                          puszyste Panie, ale
                          > do związku tylko małe piersi i szczupła figura.

Hej co wstydzilbys sie pokazac z puszysta ,bo z tego tak
                          wyglada......
                          • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:22
                            Nie wstydziłbym się, ale zależy jak puszysta? wszystko zależy od proporcji. Ja
                            lubię puszyste piękno tak przy wzroscie max 170cm żeby ważyły max 60kg bo więcej
                            to już przegięcie zdrowe jest z jedzeniem.
                            • black-emissary Re: Podoba wam się Pudzian? 05.03.09, 10:26
                              mareczekk77 napisał:

> Nie wstydziłbym się, ale zależy jak puszysta? wszystko zależy od proporcji. Ja
                              > lubię puszyste piękno tak przy wzroscie max 170cm żeby ważyły max 60kg bo więce
                              > j
                              > to już przegięcie zdrowe jest z jedzeniem.

Mam nadzieję, że to żart.
                              • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 13:17
                                Jasne że żart :)
              • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 15:56
                Mi się wydaje że on jest właśnie przystojny, i męski.
        • cccykoria Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:40
          mareczekk77 napisał:

> |No ale jak byś szła z nim za rękę, wszystkie koleżanki by Ci
          zazdrościły :)

Tak mysla pustaki itp:))
          • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:42
            Tak myśli większość, ale tylko pustaki się przyznają:P
            • cccykoria Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:46
              mono_stereo napisała:

> Tak myśli większość, ale tylko pustaki się przyznają:P

Wyrazilam swoja opinie a Ty mysl co chcesz .Pustaki nie
              powiedza tego ,wrecz odwrotnie ...

• mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:24
      Podoba to zdecydowanie za mało powiedziane:)
      Tak właśnie wygląda idealny facet. Rewelacyjny wygląd,ogromne osiągnięcia dzięki
      ciężkiej pracy. I fakt, że dokonał w tym sporcie więcej, niż ktokolwiek inny.
      Szkoda, że pewnie umawia się tylko z modelkami;P
      • jj1978 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:44
        ja nawet wiem kto to jest!!! haha.
        a tak na powaznie, jest to jeden z niewielu polakow znanych na calym swiecie,
        wiekszosc facetow czasem rzuca okiem na tego typu zawody wiec Pudzianowski jest
        nasza duma narodowa. nawet mi sie zdarzylo obejrzec raz piec minut tych lekko
        dziwnych jak na moj gust zawaodow wiec wiem:) inne polskie nazwiska sie w
        telewizji nie pojawiaja.
        • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:45
          Ja oglądam większość zawodów, lubię sporty, w których Polacy wygrywają:)A nie
          tak łatwo na taki trafić.
        • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 15:55
          Racja, Pudzian to znana postać na całym świecie, jakby nie było, najsilniejszy
          człowiek świata. To taki nasz Polski Małysz :)
      • jurek.powiatowy Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:45
        Pudzian w jednym z wywiadów dla Gali, powiedział, że jego kobieta powinna być
        dziewicą. Ale sam od romansów nie stroni;-)
        • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:47
          Rekonstrukcja błony to nie majątek, można zainwestować:)
          • cccykoria Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:55
            mono_stereo napisała:

> Rekonstrukcja błony to nie majątek, można zainwestować:)

hehe i co jeszcze?:))
            • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:57
              Z miłości podobno można wszystko:P
              • cccykoria Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 11:02
                mono_stereo napisała:

> Z miłości podobno można wszystko:P

Milosc jest SLEPA na jedno oko ,na drugie widzi .....:)))
        • cccykoria Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 10:54
          jurek.powiatowy napisał:

> Pudzian w jednym z wywiadów dla Gali, powiedział, że jego kobieta
          powinna być
          > dziewicą. Ale sam od romansów nie stroni;-)
          >

I to jest wlasnie ideal jak to jedna Pani powiedziala ,a
          ta osobowosc:)))
          Niestety nie ma takich ludzi na swiecie...
          • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 15:59
            Tzn on powiedział że chce mieć dziewczyne co nie bedzie tylko lezec i pachniec a
            taka ktora sie zjamie firma jak on bedzie mial np kontuzje, i taka co nie leci
            na kase. No ja mu życze powodzenia, ale chyba ciężko znaleźć teraz kobietę,
            która za poświęcenie godziny dziennie na obiad i sprzątanie nie wymagałaby
            całego majątku :)
            • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:05
              Jakie ciężko, przecież to cała ja:P
              • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:23
                Powiem wam dziewczyny kawał - pytają kulturysty na siłowni po co ma głowę, a ten
                odpowiada - jem niom :)))))))))))))))))))))))))))))))))
                • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:26
                  Lepsze jest:
                  Jeden paker pyta drugiego:
                  -Stary, co robiłeś w sylwestra?
                  - klatę i biceps
                  :)))
                  • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:29
                    Hahahaha dobre :)
                    • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:31
                      Aha, i raz na trzy dni robię 5 serii na biceps hantlami, ale to nic nie daje,
                      jak nie rósł tak nie rośnie, siła rośnie mocno, ale nie chce utyć mi łąpa w
                      kłębie. Takie geny widac mam, klata, plecy, bary mam porządne, ale te łapy, może
                      to do tego że od kilkunastu lat ćwiczę na worku intensywnie?
                      • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:35
                        A próbowałeś co drugi dzień ćwiczyć biceps?
                        albo zmień rodzaj ćwiczeń, monotonia często opóźnia efekty.
                        I zawsze możesz ogólnie w masę pójść to jakoś się rozłoży.Ale genetyki nie
                        przeskoczysz.
                        • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 22:28
                          Co drugi dzień nie moge bo za mało czasu na regeneracje mięsień będzie miał i
                          nie urośnie, zresztą codziennie tą sprężynę zginam a ona mocno biceps obciąża.
                          No pewnie że się nie przejmuj 2cm, a ile masz lat jeśli mogę wiedzieć?
                  • grin.like.a.cheshire.cat Re: Podoba wam się Pudzian? 05.03.09, 01:24
                    Hahahaha! dobre! ;D
                    • grin.like.a.cheshire.cat Re: Podoba wam się Pudzian? 05.03.09, 01:29
                      "Jeden paker pyta drugiego:
                      -Stary, co robiłeś w sylwestra?
                      - klatę i biceps
                      :)))"oczywiście to
        • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 15:57
          Hehe dziewicę, rozumiem go bo ja też nie byłem nigdy z dziewicą a chciałbym
          bardzo, tuląc do siebie niewiastę, uczynić ją kobietę i rozkoszować się jej
          szlochem :)
          • liisa.valo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 22:04
            mareczekk77 napisał:

> Hehe dziewicę, rozumiem go bo ja też nie byłem nigdy z dziewicą a chciałbym
            > bardzo, tuląc do siebie niewiastę, uczynić ją kobietę i rozkoszować się jej
            > szlochem :)

A poza tym dobrze się czujesz?
            • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 22:31
              Tak, świetnie, a Ty?
              • liisa.valo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 22:47
                Jak zwykle znakomicie.
                • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 13:13
                  No to się cieszę :)
      • grin.like.a.cheshire.cat Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 11:56
        > Szkoda, że pewnie umawia się tylko z modelkami;P
        Mam kolegę który zapewniał mnie, iż umawia się tylko ...zzz..
        top-modelkami...więc chyba Mariusz nie jest jeszcze tak rozpuszczony...;P

"Achilles miał tylko piętę Achillesa. Ja mam całe ciało Achillesa.";)
        • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 14:30
          to mnie nie pociesza:P
      • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 15:52
        No raczej na pewno się nie spotyka z brzydulami :)
        • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:04
          Teraz będę płakać do wieczora;)
    • whereisnemo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 11:01
      mareczekk77 napisał:

> Ale wracając do Pana Mariusza. Ostatnie doniesienia wskazują, że przygotowywał
      > się do udziału w zawodach MMA - brutalnej walce z minimalną ilością zasad,
      > gdzie dozwolone są wszystkie techniki walki. Na pojedynek wyzwał go Pan
      > Nejman, bokser znany z reality show "Big brother". No ciekawe jak by to
      > wyglądało, za Mariuszem stoi wielka siła i masa, za zawodnikami niesamowita
      > wydajność we wszelkich rodzajach męczenia i obezwładniania ludzkiego ciała. Ja
      > sądzę, że Pudzian by pokonał po mocnym treningu Najmana. Ja bym chętnie w
      > takim czymś wystąpił. Od razu po gongu bym upadł na ziemię tam gdzie stałem, w
      > narożniku, i zainkasował pieniądze :)

Nie wszyscy wiedzą, że Pudzian trenuje karate kyokushin. Podejrzewam, że Mariusz
      zniszczyłby Najmana w MMA, ponieważ w stójce z jakimś tam skutkiem by sobie
      radził, ale jak już by doszedł do parteru, to duża przewaga siły i masy dałaby o
      sobie znać. Nawet źle założona dźwignia by mu wyszła:) Poza tym bokserzy mają
      problemy z blokowaniem kopnięć.
      Jedyna nadzieja dla Najmana jest taka, żeby go trafić bardzo mocno w stójce,
      unikając klinczów i parteru.
      • mono_stereo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 11:03
        Poza karate ma za sobą kilkuletnie treningi boksu, wiec nie jest to dla niego
        zupełnie nowa dyscyplina.
      • cccykoria Re Najman ? 04.03.09, 11:21
        to ssuper bokser ? buhaha
        Ostatnia jego walke jak przegral to byla porazka ,wstyd irp
        Ogladalam go w BB i jego osobowosc hehe
        • cccykoria Re: Re Najman ? 04.03.09, 11:22
          cccykoria napisała:

> to ssuper bokser ? buhaha
          > Ostatnia jego walke jak przegral to byla porazka ,wstyd irp
          > Ogladalam go w BB i jego osobowosc hehe
          i miedzy innymi pokazal tam wlasnie SWOJA
          OSOBOWOSC ,Pudzian.Zero szacunku dla kobiety
          • mono_stereo Re: Re Najman ? 04.03.09, 14:21
            A co takiego pokazał?
      • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 15:51
        Też mi się wydaje że Pudzian by wygrał, ale tu wystarczy chwila nieuwagi, jeden
        silny cios i Pudzian leży. Chociaż oglądałem ostatnio walkę Salety z jakimś
        chyba judoką, chwila moment Saleta leżał, i przegrał. Zawsze myślałem że
        uderzacze są najmocniejsi, ale musiałęm zrewidowac to swoje zdanie.
    • liisa.valo Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 14:44
      Ale ty pytasz czy nam się podoba, czy piszesz kolejny "artykół"?
    • iberia.pl nie lubię pakerów, n/t 04.03.09, 14:57

• greengrey Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 15:00

nie za bardzo...

miły dość, nie powiem

ale z podobaniem - to nie
      • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 16:01
        Miły dość :))) dobre :)))
    • pretensjaa Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 18:24
      A w jakim sensie mialby mi sie podobac? Przeciez nie znam go
      osobiscie. W sumie ani mnie ziebi ani grzeje. Niezly ubaw mialam
      ogladajac jego wirujacy tylek w "TzG"
      • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 22:29
        Ja go tylko przez chwile widziałem w TZG i się zdyszałem od samego patrzenia,
        musi mieć płuca jak miechy kowalskie.
    • jane-bond007 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 18:34
      nic do niego nie mam
    • stara-a-naiwna Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 21:00
      Doceniam jako faceta - że dużo cwiczył (samodyscyplina, zapaarcie),
      bardzo dużo osiągtnoł, kilka razyw słyszałam jego wypowiedzi - nie
      głypi facet, budzący sympatię.

Ale fizycznie dla mnie jest okropny!
      Za bardzo napakowany
      • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 04.03.09, 22:30
        Niestety, taka masa musi spowodować szybsze zniszczenie organizmu, to proste
        prawa fizyki. Chyba ze po skończeniu kariery schudnie do 100, 110kg i zacznie
        ćwiczyc rekreacyjnie, inaczej zawał albo udar w młodym wieku najprawdopodobniej.
    • black-emissary Re: Podoba wam się Pudzian? 05.03.09, 10:31
      Fizycznie jest dla mnie obrzydliwy. Nie lubię mocno umięśnionych facetów.

Ciężko mi też zachwycać się karierą, którą zrobił w oparciu o koks.

Sprawia wrażenie człowieka sympatycznego, ciepłego, obdarzonego sporym dystansem
      do siebie samego - to plusy.
      Ale wybitną inteligencją się raczej nie cechuje.
      • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 13:19
        Mi się wydaje że on może nie jest inteligentny w sensie takim ogólnym, ale ma
        taką wrodzoną "chłopską mądrość", a w życiu to jest niezwykle ważne i pomocne.
        • psiapszczola Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 13:31
          Tia i to z tej wrodzonej mądrości siedział w więzieniu ten twój
          idol, skarb narodowy? :)
          • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 13:37
            A co to ma do rzeczy, ja gdyby nie to że pogoniłem papugę z urzędu i sam się
            wziąłem za obronę, i wertowałem biblioteki żeby mieć dobry materiał dowodowy o
            odruchach warunkowych, agresji nieuwarunkowanej itd z dziedziny psychiatrii to
            też bym poszedł do więzienia, a tak mi się udało jakoś tego uniknąć i przy
            okazji ocaliłem ziomka z którym byliśmy oskarżeni przed odsiadką co miał jednego
            z najdroższych adwokatów w Wawie, a nie uważam się za złego człowieka. Ale
            tragedii by nie było, jak bym dostał parę lat to bym w mamrze książkę napisał o
            więzieniu, wywiady z więźniami, na pewno bym sobie poradził.
    • pochodnia_nerona Re: Podoba wam się Pudzian? 05.03.09, 21:43
      Jeżeli mówimy o fizyczności pana P., to zdecydowanie nie. Ma pospolite, wręcz
      grubo ciosane rysy (tak jak Daniel Craig), jest przepakowany, działa to na mnie
      odpychająco, taka góra mięsa.
      Co do cech charakteru - nie wypowiem się, bo nie znam.
      • psiapszczola Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 11:00
        Zdecydowanie odpychający. Wygląda jak własna karykatura. Chory
        człowiek.
        • mareczekk77 Re: Podoba wam się Pudzian? 06.03.09, 13:20
          Czemu chory, czemu karykatura? bez przesady :) widziałąś przeciętnego 35 latka?
          brzuch, zółte zęby, zero mięśni albo otyły, narzekający na wszystko :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka