m_buziaczek 09.03.09, 16:15 Mam dzisiaj super humorek i jestem spokojna. Piję sobie dobrą kawkę. Przesyłam Buziaczki :P. :D :P :* ;) A tak wszystko gra :), to Wiosna... 'Wiosna, wiosna ach to Ty' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cus27 Re: Wiosna....ach 10.03.09, 09:34 Zmienna ta wiosna,dzisiaj leje.Nosa nie mozna wystawic na zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
desz-cz Re: Wiosna....ach 10.03.09, 09:37 m_buziaczek napisała: > Mam dzisiaj super humorek i jestem spokojna. > Piję sobie dobrą kawkę. Przesyłam Buziaczki :P. > :D > :P > :* > ;) > A tak wszystko gra :), to Wiosna... > > 'Wiosna, wiosna ach to Ty' majteczki ci same spadają ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Wiosna....ach 10.03.09, 09:40 Wiosna swoja droga. zanim bedzie prawdziwa wiosna to czeka mnie pranie psa po kazdym spacerze :) Ale jak juz na dobre bedzie wiosennie to bedzie mozna spokojnie nad rzeke z psami pojechac :) Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: Wiosna....ach 10.03.09, 10:07 W tym roku chyba jakaś niesmiała ta wiosna. U mnie sie nie pokazuje.: ( Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Wiosna....ach 10.03.09, 11:34 u mnie dziś co najmniej dziwna ta wiosna;/ na zmianę piekne slońce i okropny wiatr, deszcz a nawet śnieg;-( Odpowiedz Link Zgłoś
m_buziaczek Re: Heh ..Wiosna....ach 10.03.09, 11:48 Kochani ... jeszcze ta Wiosna Was zaskoczy hihihi. Cierpliwości! Słońca będzie pod dostatkiem. Buziaczek wam to mówi. Aha... a jak mi majteczki spadaja, to se je podciongom ;) i śmiało dalej w drogę. Odpowiedz Link Zgłoś