tom_dom1 Re: na ile C pierzecie reczniki? 13.03.09, 23:45 Kiedyś tu było już takie pytanie. Wystarczy poszukać w archiwum. Ja wprawdzie jetem facetem, ale ja piorę na 95 st, i to z praniem wstępnym. Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: na ile C pierzecie reczniki? 14.03.09, 00:05 Ja w miare nowa na forum jestem i z lenistwa odpowiem zamiast szukac: na 90C. Tylko dlatego, ze nie mam programu na 95C. :D Odpowiedz Link Zgłoś
tom_dom1 Re: na ile C pierzecie reczniki? 14.03.09, 00:07 To lenistwo to wybaczę, bo teraz już późno jest ;P. Rozumiem, ze jakbyś miała 95 to byś prała na 95;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: na ile C pierzecie reczniki? 14.03.09, 11:56 smutas13 napisała: > 90* te, które mają napis 60 też? Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: na ile C pierzecie reczniki? 14.03.09, 09:14 Ja nie wiem, czy Ty prowadzisz jakieś obserwacje społeczne, czy uczysz się na Hałsłajfkę? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: na ile C pierzecie reczniki? 14.03.09, 16:11 thx :-), hmm pierwszy raz wrzucilem je na 60, a takto lecialy chyba na 40, a tak sie zastanowilem wczoraj czy jak je siekne na 60 to czy wszystkie nie beda mialy jednego zmiksowanego koloru hehe :-) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: na ile C pierzecie reczniki? 14.03.09, 18:00 Moje ręczniki mają różne kolory. Przed pierwszym użyciem, też je piorę (zawsze osobno, bo jednak niektóre puszczają kolor). Następne pranie, już wszystkie razem. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt na C-mol 14.03.09, 18:05 im przygrywam i wychodza z pralki spiewajaco :) ______________________________________________________ kat prosty w warunkach bojowych dochodzi do 100 stopni sierzant Sciera Odpowiedz Link Zgłoś
rahamin Re: na ile C pierzecie reczniki? 14.03.09, 18:09 nie piorę, mój mąż oddaje je do pralni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumitka Re: na ile C pierzecie reczniki? 14.03.09, 19:22 w ogóle nie piorę w pralce bo mi się nie chce czekać.. wrzucam do gara, sypię proszek, wlewam wodę i gotuję.. po jakiejś pół godzinie wyjmuję, płuczę, wiruję w pralce i gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: na ile C pierzecie reczniki? 14.03.09, 19:35 sumitka napisała: > w ogóle nie piorę w pralce bo mi się nie chce czekać.. wrzucam do gara, sypię > proszek, wlewam wodę i gotuję.. po jakiejś pół godzinie wyjmuję, płuczę, wiruję > w pralce i gotowe Robię dokładnie tak samo:))) Pralkę, która w tym czasie stoi bezczynnie można wykorzystać do mycia sałaty na obiad, płukania ziemniaków itp.Do zmywarki wkładam buty, bo wspaniale wyglądają potraktowane nabłyszczaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: na ile C pierzecie reczniki? 14.03.09, 19:29 60st tak jak na metce ;] Odpowiedz Link Zgłoś