Gość: ona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 15:03 ale nie o ksiazke mi chodzi;) czy mozna tu znalezc pokrewna dusze:)? pozdr. p.s. przyklady mile widziane;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: samotnosc w sieci 25.11.03, 15:05 Gość portalu: ona napisał(a): >> p.s. > przyklady mile widziane;) Proszę bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zojka Re: samotnosc w sieci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 15:31 wiesz,ja znalazlam wlasciwie to nawet dwie, ale to troche jak szukanie igly w stogu siana;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: samotnosc w sieci 25.11.03, 15:45 czy pokrewne dusze możesz znaleźć, to raczej trudno przewidzieć jest np dobrze działające "kółko różańcowe ekranowe" paru bzików regularnie pojawiających się jak komety kilka zagubionych dziewczynek mocno pyskate i wyemancypowane kobiety i cale stado innych, mniej lub bardziej dziwnych ludzi, mniej lub bardziej normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
prima7 Re: samotnosc w sieci 25.11.03, 20:39 Poprzebierałem trochę i znalazłem. Oj znalazłem :-))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ron76 Re: samotnosc w sieci 26.11.03, 00:14 Uwierz mi ze mozna nigdy nie myslalem ze wlasnie w sieci znajde kogos z kim mozna tak cudownie spedzic czas i z kim rozumiem sie jak z nikim innym. + wspaniale uczucie kiedy właczam komputer i zastaje miłą wiadomosc czekajaca na mnie + godziny wspanialych rozmow nocą - nieprzespane noce (wlasciwie to nawet nie minus) pozdrawiam wiadomo kogo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: samotnosc w sieci 26.11.03, 02:10 sama prawda..nawet nie mam co dodac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: samotnosc w sieci 26.11.03, 00:18 znalazłem w sieci dobrych znajomych, ale nie wiem jak inni uważają, ja bym miłości nie szukał. Mam na gg pare osób do których moge sie zwrócić i mi pomogą, do czegoś bardziej zaawansowanego potrzebuje czegoś więcej niż monitora, mikrofonów i głośniczków :P pozdrawiam vortex Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: samotnosc w sieci 26.11.03, 00:53 ...chyba raczej nie.Kazdy inaczej to nazywa , inaczej odbiera i ma inne oczekiwania od tzw. pokrewnej duszy.Z moich doswiadczen i obserwacji wynika, ze nalezy takowych szukac raczej w swoim srodowisku.To jednak jest bezpieczniejsze, ale jesli ktos lubi i nie moze inaczej to ..pozdr..8)) Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: samotnosc w sieci 26.11.03, 02:23 można :-) ja poznałam trzech wspaniałych facetów i jedną przesympatyczną dziewczynę dwóch z tych facetów poznałam w realu - warto było - są super :-) dziewczynę też poznałam - nie wiem kiedy się zobaczymy bo mieszkamy daleko ale rozmawiamy na gg a jeden z tych facetów (poznanych na żywo) zawładnął moim sercem ale świrów jest tu sporo i trzeba uważac ja szczęście miałam i już pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś