Gość: Mika IP: *.4web.pl 27.11.03, 12:37 co myślicie o miłości między dzieczyną 23-letnią a 40-letnim wdowcem z córką, czy taki związek ma przyszłość,czy to może tylko romans? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: co o tym myślicie? 27.11.03, 12:45 Gość portalu: Mika napisał(a): > co myślicie o miłości między dzieczyną 23-letnią a 40-letnim wdowcem z > córką, czy taki związek ma przyszłość,czy to może tylko romans? a kim będziesz dla jego nastoletniej córki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIka Re: co o tym myślicie? IP: *.4web.pl 27.11.03, 12:54 córka ma dopiero 9 lat Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: co o tym myślicie? 27.11.03, 13:02 Gość portalu: MIka napisał(a): > córka ma dopiero 9 lat no nie jest duża. Może się udać, pod warunkiem, że Ciebie zaakceptuje,. W tym samym wieku była córka Pazury, kiedy poznał swoją żonę. Czytałam, że dobrze się układają stosunki między nią a macochą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: co o tym myślicie? IP: *.4web.pl 27.11.03, 13:06 dzięki pajdeczka, aż się bałam Twojego komentarza, może nie jesteś tak cięta jak tu wszem i wobec piszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwość to kiepski pomysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 12:48 dlatego że jest między tymi osobami zbyt duża róznica wieku. jesli to dotyczy ciebie to się poważnie zastanów bo to decyzja życiowa. Ja osobiście bym się bardzo bała poza tym pozostaje jeszcze problem tej córki i tego jak się ułożą relacje iędzy nią a macochą. Ja sugeruję: nie warto wchodzić w taki związek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: co o tym myślicie? IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 13:05 Za mało danych. Różnica wieku nie jest aż tak istotna (znam parę gdzie jest większa i od ładnych kilku lat są udanym małżeństwem), ważniejsze jest Wasze nastawienie, jego relacja z córką i byłą żoną, jego wizja przyszłości i związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: co o tym myślicie? IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 13:06 Przepraszam, teraz zauważyłam, że facet jest wdowcem (sorki). Jasne, że jest szansa na związek, pytanie tylko jak on ten związek sobie wyobraża. Odpowiedz Link Zgłoś