Dodaj do ulubionych

co o tym myślicie?

IP: *.4web.pl 27.11.03, 12:37
co myślicie o miłości między dzieczyną 23-letnią a 40-letnim wdowcem z
córką, czy taki związek ma przyszłość,czy to może tylko romans?
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Re: co o tym myślicie? 27.11.03, 12:45
      Gość portalu: Mika napisał(a):

> co myślicie o miłości między dzieczyną 23-letnią a 40-letnim wdowcem z
      > córką, czy taki związek ma przyszłość,czy to może tylko romans?

a kim będziesz dla jego nastoletniej córki?
      • Gość: MIka Re: co o tym myślicie? IP: *.4web.pl 27.11.03, 12:54
        córka ma dopiero 9 lat
        • pajdeczka Re: co o tym myślicie? 27.11.03, 13:02
          Gość portalu: MIka napisał(a):

> córka ma dopiero 9 lat

no nie jest duża. Może się udać, pod warunkiem, że Ciebie zaakceptuje,. W tym
          samym wieku była córka Pazury, kiedy poznał swoją żonę. Czytałam, że dobrze się
          układają stosunki między nią a macochą.
          • Gość: Mika Re: co o tym myślicie? IP: *.4web.pl 27.11.03, 13:06
            dzięki pajdeczka, aż się bałam Twojego komentarza, może nie jesteś tak cięta
            jak tu wszem i wobec piszą
    • Gość: sprawiedliwość to kiepski pomysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 12:48
      dlatego że jest między tymi osobami zbyt duża róznica wieku. jesli to dotyczy
      ciebie to się poważnie zastanów bo to decyzja życiowa. Ja osobiście bym się
      bardzo bała poza tym pozostaje jeszcze problem tej córki i tego jak się ułożą
      relacje iędzy nią a macochą. Ja sugeruję: nie warto wchodzić w taki związek.
    • Gość: Triss Merigold Re: co o tym myślicie? IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 13:05
      Za mało danych. Różnica wieku nie jest aż tak istotna (znam parę gdzie jest
      większa i od ładnych kilku lat są udanym małżeństwem), ważniejsze jest Wasze
      nastawienie, jego relacja z córką i byłą żoną, jego wizja przyszłości i związku.
      • Gość: Triss Merigold Re: co o tym myślicie? IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 13:06
        Przepraszam, teraz zauważyłam, że facet jest wdowcem (sorki). Jasne, że jest
        szansa na związek, pytanie tylko jak on ten związek sobie wyobraża.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka