Dodaj do ulubionych

SUN RISE PALACIO 15.10

IP: *.acn.waw.pl 13.09.04, 19:34
Wybieramy się ze znajomymi do tego hotelu z Sun&Fun na 2 tygodnie. Mam
mieszane uczucia co do biura i tego hotelu - byłabym wdzięczna za jakieś
pozytywne wieści.
Czy ktoś leci z nami 15.10 z Warszawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: 62.233.169.* 13.09.04, 21:33
      Hej

my juz tam bedziemy od 08.10.Mam nadzieje ,ze sie spotkamy:) .
      • Gość: apia Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: *.acn.waw.pl 14.09.04, 18:45
        Może uda nam się spotkać, choć hotel jest ogromny.
        A może przypadkiem nurkujesz i masz już jakieś namiary na sprawdzoną bazę
        nurkową, najlepiej z polskimi przewodnikami?
        Pozdrawiam
    • scotti11 Re: SUN RISE PALACIO 15.10 14.09.04, 14:05
      Hej.
      Nic nie wiem na temat Sun&Fun, ale o hotel możesz być spokojna - REWELACJA!!!
      Byłem od 26.08 do 3.09 i już myślę jak tam wrócić ;-)
      Pozdr.
    • Gość: azja Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 14.09.04, 15:11
      właśnie wróciłam z tego hotelu i jak już pisałam wcześniej biuro jest na prawdę
      super. Nie spotkałam jeszcze takiego biura jakim jest sun & fun. Są w porządku
      pod każdym względem. Wcześniej byłam z Oasisem i to był dramat. Jeżeli chodzi o
      sun&fun to możecie być spokojni, rezydentki mają dyżury na których naprawdę są
      i służą pomocą, jednym słowem profesjonalna obsługa. Miłych wakacji
      • Gość: apia Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: *.acn.waw.pl 14.09.04, 18:32
        Serdeczne dzięki za dobre wieści. Uspokoiłam się. Sun&Fun pojawiło się w tym
        roku i właściwie nic o nich nie wiadomo. Zdecydowałam się na to biuro tylko ze
        względu na przelot LOT-em, bo ceny są porównywalne do innych biur tego pokroju.
        Pozdrawiam
        • Gość: darek Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: 62.233.169.* 15.09.04, 21:18
          apia aj nie mam kontaktow a moze ty masz ajkies namiary??
        • Gość: darek Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: 62.233.169.* 15.09.04, 21:19
          moze masz gg bysmy sie spotkali?lub wymienili sie zdaniami gdzie lepiej
      • Gość: gunia Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: *.acn.waw.pl 16.09.04, 10:30
        Ja wróciłam wczoraj z tego hotelu-rewelacja! Warto dać 1 $ na recepcji za
        pokój. My dostaliśmy taki z ogromnym tarasem-widok na morze i lagunę.
        Byłam z Eximem, ale zazdrosciłam tym co byli z Sun&Fun! Lepsze biuro. Mieli
        taniej wszystko.
        • Gość: azja Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 16.09.04, 10:53
          to jednak prawda :)
        • Gość: darek Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: 62.233.169.* 16.09.04, 13:27
          gunia odezwij sie!moj nr gg :4391011
        • Gość: darek Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: 62.233.169.* 16.09.04, 20:47
          Gunia wyslij jakies zdjecia...hotelu ,pokoi,jakie masz ciekawe to wysylaj,z
          gory dziekuje. mail:passat1111@wp.pl
    • Gość: Maciej Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: 217.96.1.* 10.10.04, 17:34
      My ( moja żona i ja ) także jedziemy do tego hotelu 15.10 ( niestety tylko na 7
      dni - ponieważ jest to "szkolenie").
      Z opowiadań grupy, która była tam tydzień temu wynika, że jest tam suuuuper.
      Jeżeli bedziecie mieć ochotę to miło nam będzie Was poznać.
      Czekamy na info.
      Pozdrawiam.
      Maciej i Kasia
      gardawice@wp.pl
      meble@mastir.pl
    • Gość: darek Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: 62.139.48.* 11.10.04, 18:35
      czesc jestesmy wlasnie na miejscu w internet cafe w hurgadzie i mieszkamy w sun
      rise palacio.jest super! hotel super,pelen wypas, super organizacja jedz jak w
      dym.bedziemy na miejscu do 22.10 szukaj nas, iwona i darek z gdanska.pa.
    • Gość: Vera Re: SUN RISE PALACIO 15.10 IP: 217.11.152.* 19.10.04, 16:34
      Poczytaj najnowsze wpisy o SUn&Fun. Ja wlasnie wrocilam. Gdyby nie to, ze
      jestem z natury optymistka, to popsuliby mi wakacje na calego. Z mojego
      turnusu az 12 osob zostalo zakwaterowanych nie tam, gdzie mieli byc. totalna
      ignorancja ze strony biura i rezydentki. Kazala nam samemu na swoj koszt
      dzwonic do biura i wyjasniac sprawe. A sama powiedziala ze nie jest nic w
      stanie zrobic i w ogole nie wie, dlaczego jestesmy w innym hotelu, ze ona
      dostala taka liste i koniec. Zadnych przeprosin, kompletnie NIC. 3 pary w ogole
      jedna noc spedzily w tragicznych warunkach - w pokojach pracowniczych. Dla mnie
      to nie jest biuro, tylko kompletne ZERO, nie dosc ze sprzedaje sie nie
      zarezerwowane miejsca, niepotwierdzone w Egipcie, to kompletnie ignoruje sie
      sie klientow. A propo postów ludzi którzy trafili tam gdzie chcieli, jestescie
      tymi szczesliwcami, a wyjatki - czyli my, potwierdzamy regulę. Dla mnie jest
      kpina ze az 12 osob nie ma miejsca zakwaterowania po przyjezdzie. Nie
      sluchajcie ze to wina Egipcjan. Rozmawialam z recepcją i managerem hotelu,
      gdzie mieliśmy być, nie było w ogóle rezerwacji dla nas. Sprzedawali wiedzac,
      ze bedziemy zakwaterowani gdzie indziej. Pozdrawiam i zycze szczescia z SUN&Fun
      ja nie pojade juz z nimi nigdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka