niebieski_lisek 05.04.09, 22:35 Jest spora, widoczna, ale jak w taką pogodę iść w golfie? Czy może malinki na szyi są wyjątkowo nieprofesjonalne i lepiej się poświęcić? Boję się że koledzy będą się nabijać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fituq Re: Czy można iść z malinką do pracy? 05.04.09, 22:41 chcesz się pochwalić? to juz apaszek w całej okolicy zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Czy można iść z malinką do pracy? 05.04.09, 23:02 > chcesz się pochwalić? uu, nie wiedziałam że malinki to powód do dumy ;p Chciałam się zapytać czy przystoi iść z czymś takim do pracy. Jest widoczna i każdy wie skąd się na szyi pojawiają malinki. > to juz apaszek w całej okolicy zabrakło? Nie nosze apaszek, a o tej porze to bym chyba włam musiała zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 11:00 powiedz że cię szerszeń ugryzł, jakby co :D Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Czy można iść z malinką do pracy? 08.04.09, 09:26 turbo_wesz napisał: > powiedz że cię szerszeń ugryzł, jakby co :D Albo że zupa była za słona... Odpowiedz Link Zgłoś
ziomkiziomki Re: Czy można iść z malinką do pracy? 13.04.09, 20:39 w tym najlepiej www.kingplay.pl/?r=135353 Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Czy można iść z malinką do pracy? 05.04.09, 22:43 ależ skąd należy iść do lekarza po L4 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Czy można iść z malinką do pracy? 06.04.09, 10:28 lacido napisała: > ależ skąd > należy iść do lekarza po L4 ;) ile dni można dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Czy można iść z malinką do pracy? 06.04.09, 20:45 ze 2 lata w zawieszeniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Nawet trzeba;-))) 05.04.09, 23:05 Właśnie nie mam. Pytanie jest czy mogę iść w zwykłej bluzce która nie zakryje malinki czy męczyć się w golfie. Nie ma innej alternatywy. Mogę spróbować ją przypudrować, ale wątpię czy wyeliminuje to problem w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
elf_15 Re: Nawet trzeba;-))) 05.04.09, 23:17 Jak jest gdzies z boku szyi, to mozna jakos sprytnie zaczesac wlosy. Chociaz i tak wiatr moze wszystko zepsuc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lila_inc Re: Czy można iść z malinką do pracy? 05.04.09, 23:14 A masz inne wyjscie?:-)) Zwolnienia na to nie dostaniesz:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Czy można iść z malinką do pracy? 05.04.09, 23:16 Do szkoły wypada, do pracy na pewno nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Czy można iść z malinką do pracy? 05.04.09, 23:19 nawrotka1 napisała: > Do szkoły wypada, do pracy na pewno nie :) a dlaczego nie? żeby inni nie zazdrościli namiętnego życia intymnego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Czy można iść z malinką do pracy? 05.04.09, 23:22 Nie. Żeby nie współczuli braku profesjonalizmu u partnera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Czy można iść z malinką do pracy? 05.04.09, 23:28 pierwszy raz spotykam się z takim skojarzeniem.. no ale nawet jak ludzie będą patrzeć na nią z politowaniem/zazdrością/zgorszeniem, to iść musi, przecież sobie głowy nie odrąbie. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Czy można iść z malinką do pracy? 06.04.09, 11:20 Ja nie sugerowałam, że nie szła do pracy..:) Można przecież zasmarować korektorem i zasłonić apaszką. Skojarzenia mam takie, że malinki robią sobie nawzajem małolaty, u dorosłych widuje się to bardzo rzadko. Może dlatego, że umiejętnie ukrywają? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pe.le Re: Czy można iść z malinką do pracy? 06.04.09, 09:59 Heh... mialam ten problem dopiero co... Faceci sa zazdrosni i zaborczy. ;] A ja na nieszczescie pracuje w meskim gronie, ktore mnie na ogol komentuje, wiec moglam sie spodziewac docinkow. Postanowilam nic nie zakrywac, moze lekko zatuszowac korektorem, choc i tak niewiele to dalo... Wg mnie najlepiej nic nie robic i nic nie mowic. To moze byc intrygujace. No chyba, ze Twoja praca wymaga nieskazitelnej prezencji, wtedy juz tylko apaszka pomoze. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Czy można iść z malinką do pracy? 06.04.09, 10:01 pe.le napisała: > Faceci sa zazdrosni i > zaborczy. ;] O malinkę koleżanki z pracy? Na głowę upadłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
pe.le Re: Czy można iść z malinką do pracy? 06.04.09, 13:54 Miałam na myśli tego, co ją zrobił. Identyfikujesz się z nimi? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Czy można iść z malinką do pracy? 06.04.09, 10:23 Siedzę w golfie, całe szczęście ma rękawy tylko troszkę za łokieć, ale jutro będzie trzeba stawić czoło rzeczywistości. Malinka była zrobiona dla żartu, ale jak zobaczyłam jego rozmiary to przestało mi być do śmiechu. Trochę mi się wydaje to mało profesjonalne, mimo iż nie pracuję z klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
gorillon Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 13:39 Malinka była zrobiona dla żartu, ale > jak zobaczyłam jego rozmiary to przestało mi być do śmiechu. No tak. Gorzej, gdybys pomyslala, ze to zarty zobaczywszy te jego rozmiary. PS co to jest "malinka"? Rozumiem, ze nie owoc w tym kontekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: Czy można iść z malinką do pracy? 08.04.09, 08:30 niebieski_lisek napisała: > ...Trochę mi się > wydaje to mało profesjonalne, mimo iż nie pracuję z klientem. Oj dziecko, wydaje mi się, że czas na wizytę u psychologa, zanim nabawisz się jakichś wrzodów lub innego choróbska ze stresu w pracy. Przy takim podejściu to możliwe. Inne rozwiązanie to unikać malinek. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredzisko.polarne Niebieska, 06.04.09, 10:50 udajesz czy jesteś durnowatą? Oczywiście weź L4 na 2 tygodnie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Niebieska, 06.04.09, 11:08 Siedzisz w golfie...wspolczuje...jak bedziesz wracac do domu to kup sobie apaszke i problemu nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
jo_dee_messina Re: Czy można iść z malinką do pracy? 06.04.09, 14:35 jasne, ze będą. Powiedzą, ze lubisz perwers! Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Czy można iść z malinką do pracy? 06.04.09, 21:06 apaszka, chustka. w gimnazjium mialam malinke i zalozylam apaszke. pani nauczycielka (starszawa kobieta, to i pewnie starej daty) zapytala jak sie mozna teraz calowac w tym wieku po jakims czasie , po tygodniu, 2? dorwala mnie na korytarzu i zapytala o apaszke, i powiedziala - bo ty mialas tam malinke myslalam ze padne Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Czy można iść z malinką do pracy? 06.04.09, 21:24 Nie, zakaz ustawowy jest :-) Tak serio mówiąc, ja kiedyś na uczelnię poszłam i cały dzień wszyscy pytali, co mam na szyi. Jakby nie było widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 hehe 06.04.09, 21:30 ja malinki miałam raz:) - chodziłam jescze do sredniej szkoły, miałam troche ponad 18 lat. do szkoły poszłam normalnie w grniturze (taki wymóg był) a gardło zwiazałam ( w czewcu:) apaszka, ze niby boli. A tak w ogóle mam znamie na plecach, które zaczyna sie własnie tak "malinkowato" na karku. Jesli miałam krótkie wosy, albo kucyk zawsze nieznjomi podejrzewali, ze to malinki. :) Co ciekawe, mówili mi o tym ju zjako znajomi:), jak opobserwowali, ze to "malinki" niezanikajace :) Odpowiedz Link Zgłoś
8y Re: to po co komentuesz?:) nt. 07.04.09, 18:35 Ulżyło Tobie gdy dodalaś tak światłą i błyskotliwą ripostę? Każdy z odrobiną rozumu wie, ze szkoda sie wypowiadac szeroko na takie tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: to po co komentuesz?:) nt. 07.04.09, 21:32 8y napisał: > Ulżyło Tobie gdy dodalaś tak światłą i błyskotliwą ripostę? > Każdy z odrobiną rozumu wie, ze szkoda sie wypowiadac szeroko na takie tematy. To się nie wypowiadaj :) masz nowy nick?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: to po co komentuesz?:) nt. 07.04.09, 21:34 Przy okazji nie ulzyło "Tobie" tylko ulzyło "Ci" - wiesz nc waznego, ale warto czasem o swoim jezyku cos wiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
8y Re: to po co komentuesz?:) nt. 08.04.09, 09:11 jaki K nowy nick? Jak na czlowieka z dluga przeszloscia na obczyzniepoziom j polskiego jest i tak swietny....dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamezatka A ja myślałam, że kobiety chodzą w garsonkach... 08.04.09, 18:47 kora3 napisała: > ja malinki miałam raz:) - chodziłam jescze do sredniej szkoły, > miałam troche ponad 18 lat. do szkoły poszłam normalnie w grniturze a nie w garniturach... A z tą malinką, to WSTYDZIŁABYM się o takich rzeczach piać... > (taki wymóg był) a gardło zwiazałam ( w czewcu:) apaszka, ze niby > boli. > > A tak w ogóle mam znamie na plecach, które zaczyna sie własnie tak > "malinkowato" na karku. Jesli miałam krótkie wosy, albo kucyk zawsze > nieznjomi podejrzewali, ze to malinki. :) Co ciekawe, mówili mi o > tym ju zjako znajomi:), jak opobserwowali, ze to "malinki" > niezanikajace :) Odpowiedz Link Zgłoś
yngvar Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 11:09 Ja bylem. Nawet z dwoma po obydwu stronach szyi, a wlosy mam krotkie. Zalozylem koszulke polo i tyle. Wiekszosc ludzi jest zajeta soba i na pewno nie zwroci uwagi. A nawet jesli ktos zobaczy, to powiesz, ze to alergia :) Odpowiedz Link Zgłoś
miiikk Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 11:26 to moze powinienes isc z poziomka Odpowiedz Link Zgłoś
studentlukow Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 12:25 a czy wy macie po 15 lat ze malinki sobie robicie? ludzie ratunku!! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 12:33 A to w wieku 15+ można tylko śmiertelnie poważne rzeczy robić? ;p Dziś siedzę w pracy w normalnej bluzce, jeden kolega zapytał czy uległam przemocy domowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
chava_del_ocho Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 21:47 studentlukow napisał: > a czy wy macie po 15 lat ze malinki sobie robicie? ludzie ratunku!! Nie, to wiesniacka milosc. Pamietam taka pania z mojej wsi (dzis okolo 70) zawsze takie maliny miala. fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 13:52 Nie można, weź L4 Odpowiedz Link Zgłoś
lilkas85 Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 14:44 idz w zwykłej bluzce. Jak ktoś zapyta powiedz że się oparzyłaś lokówka/prostownica i po kłopocie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 14:56 ja mówiłam, że pasem od samochodu obtarłam Odpowiedz Link Zgłoś
m2h Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 15:01 Chorobowe na 2 tygodnie i trochę otrzeźwieć. No chyba, że masz mniej niż 13 lat a koledzy z pracy to koledzy z piaskownicy. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 15:05 ZAZDROŚNICA! :D Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 15:07 zadzwon ze jestes chora i problem rozwiazany:) haha Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Wszytkie "lotne"umysły od L4 07.04.09, 15:08 Dzięki za rade, za pierwszym razem była śmieszna, za setnym jest nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: Wszytkie "lotne"umysły od L4 07.04.09, 15:13 wow, a mi sie wydawalo ze to rada w sam raz adekwatna do tematu:) nie czytalam calego watku, przepraszam ze zanizam poziom dyskusji na temat malinek. Odpowiedz Link Zgłoś
daga_1 Re: Powiedz, że sparzylaś się lokówką. Tak jak ja, 08.04.09, 11:08 a wyglądało tak jak malinka. Jestem już stara i nie w głowie mi takie głupoty. A swoją drogą, to ile masz lat, że pozwalasz na takie szczeniackie zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czy można iść z malinką do pracy? 07.04.09, 15:09 Można, ale ja bym nigdy nie poszła z niezamaskowaną do pracy. Moim zdaniem, to epatowanie swoim życiem intymnym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandino malinka "nieprofesjonalna" ?!?! to złóż reklamację 07.04.09, 15:35 krawaciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Jak to "nieprofesjonalna" ?!?! 07.04.09, 15:47 Malinki mają to do siebie że są widoczne, inaczej nie były by malinkami. Z malinką jest wszystko w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Jak to "nieprofesjonalna" ?!?! 08.04.09, 18:53 Dobry kochanek jest jak ZOMO - gryzie tak, by nie było śladów :-) Odpowiedz Link Zgłoś