doktorhaust 08.04.09, 18:14 45% kobiet uważa, iż najważniejszą częścią męskiej garderoby są skarpetki. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: Por que? 08.04.09, 18:15 Skąd te dane? Na pytanie nie odp, bo ja największą uwagę przywiązuję do krawatów. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhaust Re: Por que? 08.04.09, 18:57 kitek_maly napisała: > Skąd te dane? Bliżej nic nie powiem - słyszałem kilka dni temu w radio. > Na pytanie nie odp, bo ja największą uwagę przywiązuję do krawatów. Też dziwactwo IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Por que? 08.04.09, 19:01 jak juz facet sie w garnitur wbija to sorry ale patrze na wszystko ;) na skarpety tez :P jak na luzie ale ladnie to tez sie przyglam co i jak dobrał(dobrała mu zona) jak chodzi byle jak to mi sie patrzec nie chce a po skarpetach mozna wyhaczyc daltoniste - moze to taka eliminacja ktora pozostawia ten najlepszy zestaw genów :P Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhaust Re: Por que? 08.04.09, 20:15 jane-bond007 napisała: > jak juz facet sie w garnitur wbija to sorry ale patrze na > wszystko ;) na skarpety tez :P Nie no jasne. Wszystko jest ważne. Ale czemu skarpety najważniejsze? ja tam często latem nie zakładam w ogóle. (i nie mówię o sandałach bo nie trawię). > a po skarpetach mozna wyhaczyc daltoniste - moze to taka eliminacja > ktora pozostawia ten najlepszy zestaw genów :P He he, chyba nie o to biega. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Por que? 08.04.09, 20:34 <Ale czemu skarpety najważniejsze?> moze dlatego ze wydaja sie byc niewaznym dodatkiem a niestety niosa wiele, wiec moga poprostu zdradzic ;) kiedys przyszedl do mnie kolega (kolega) i nie chcial zdjac butow dlatego ze wlozyl ostatnie skarpety jakie mu zostaly - czyli najbardziej dziurawe z calej szuflady ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Por que? 09.04.09, 01:03 > Na pytanie nie odp, bo ja największą uwagę przywiązuję do krawatów. ukryta tęsknota za zwisami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Por que? 09.04.09, 10:56 > ukryta tęsknota za zwisami? ;) 3 x pudło. :P Uświadomiona sympatia do eleganckich panów. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Por que? 09.04.09, 13:26 nooo jak sam krawat to juz u ciebie elegancja to ja nie wiem jak bardzo uswiadomiona :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Por que? 09.04.09, 15:38 Eeee nie. Krawat jest uzupełnieniem garnituru. Samego krawata się raczej nie nosi. :) I o te garnitury wszak chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz niskiego wzrostu jest 45 % kobiet.... 08.04.09, 19:05 dlatego kapelusza nie widza :( Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Por que? 08.04.09, 19:21 Bo kobiety lubią puszczać facetów w samych skarpetkach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
szrama_z_szarm To ściema:) 08.04.09, 20:21 Kobiety często zwracają uwagę na buty ale że panowie o tym już doskonale wiedzą-to teraz mówi się, że najważniejsze są skarpetki:)Wzrok wędruje w tym samym kierunku-teoretycznie na w/w a tak naprawdę chodzi o buty! PS. Weź spróbuj obejrzeć skarpetki delikwenta gdy ten jest obuty i w spodniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: To ściema:) 08.04.09, 21:08 a coz to za problem ;) jesli ci b zalezy zeby jeszcze ocenic skarpety :P zaproponuj zeby usiadl i wtedy masz jak na dloni a jesli wyjdzie blada włochata gira to juz wiesz wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhaust Re: To ściema:) 08.04.09, 21:08 szrama_z_szarm napisała: > Kobiety często zwracają uwagę na buty ale że panowie o tym już doskonale > wiedzą-to teraz mówi się, że najważniejsze są skarpetki:)Wzrok wędruje w tym > samym kierunku-teoretycznie na w/w a tak naprawdę chodzi o buty! > PS. Weź spróbuj obejrzeć skarpetki delikwenta gdy ten jest obuty i w spodniach: Pytanie było jak część ubioru jest najważniejsza, nie na jaką najbardziej zwracasz uwagę przy pierwszym kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: To ściema:) 08.04.09, 21:40 Liczy sie calosc- Dla mnie nie ma najwaznieszej czesci ubioru. Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: Por que? 08.04.09, 23:12 W moim przypadku najważniejszą częścią garderoby u mojego faceta jest ta część której akurat nie ma na sobie ;) A tak na poważnie to nigdy się nad tym nie zastanawiałam bo ważniejsza jest dla mnie sama osoba niż fatałaszki na niej-znam kilku takich delikwentów co ich ubiór to prawdziwa katastrofa-ale osobowości, charakteru i sposobu bycia nie jeden men z okładki mógłby przykład od nich brać. Ogólnie- jak ktoś jest czysto i schludnie ubrany to już połowa sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
psc0 Re: Por que? 08.04.09, 23:19 a ja to największą uwagę przywiązuję do.... butów (czy czyste, nie rozwalające się..) dlaczego? Jeden Bóg wie.. A na skarpetki raczej nigdy nie patrzę, no chyba, że delikwent zdejmie buty i okażą się skarpetkami bezpalczastymi ;) lub... są w sandałach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Por que? 09.04.09, 07:58 moim zdaniem chodzi o detale. to nie jest sztuka iść do sklepu i wybrać ładny garniak czy jeansy- to widać i to się wydaje istotne większości facetów. natomiast jeśli skarpety są dobrze dobrane i 'eleganckie' to taki sygnał dla kobiety, że gość dba o wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhaust Re: Por que? 09.04.09, 17:01 lesialesia napisała: > natomiast jeśli skarpety są dobrze dobrane i 'eleganckie' to taki sygnał dla > kobiety, że gość dba o wygląd. I powiem Ci, że to może być to :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_jot Re: Por que? 09.04.09, 16:59 nie wiem czy najważniejszą, ale tą, na którą zwracam szczególną uwagę są... buty taki fetysz może ale moim zdaniem mówią wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
melixsa Re: Por que? 09.04.09, 18:41 Wszystkie statystyki, które znam mówią o butach. Pierwszy raz słyszę o skarpetkach. Najważniejsze są oczywiście buty. Wbrew pozorom szalenie dużo można z nich wywnioskować. Nigdy np. nie umówiłabym się z facetem, który nosi kwadratowe noski :D , albo glany ;) Odpowiedz Link Zgłoś