savilala 20.04.09, 22:09 dziewczyny nie wiem jakie moglyby byc odpowiedzi na tak postawione pytanie Moze macie jakies propozycje z Gory dzieki PYTANIE Jakie Pana/i zdaniem działania podejmowane przez kadry, sprzyjają rozwojowi organizacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingeborg Re: pomocy przy ankiecie do mgr 20.04.09, 22:45 jakie pytanie taka odpowiedź. trochę jak z tego kawału: "czym się różni kanarek?" >dziewczyny nie wiem jakie moglyby byc odpowiedzi na tak postawione >pytanie Moze macie jakies propozycje z Gory dzieki ludzie ci tu delikatnie dają do zrozumienia, że pytanie jest postawione z dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: pomocy przy ankiecie do mgr 20.04.09, 22:20 nie mam zdania Odpowiedz Link Zgłoś
soliera Re: pomocy przy ankiecie do mgr 20.04.09, 22:20 I Ty masz być k...wa Panią magister? Wstydź się! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: pomocy przy ankiecie do mgr 20.04.09, 22:42 > I Ty masz być k...wa Panią magister? A co sie qźwa dziwisz. Jakie czasy tacy magistrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: pomocy przy ankiecie do mgr 20.04.09, 22:23 > Jakie Pana/i zdaniem działania podejmowane przez kadry, sprzyjają > rozwojowi organizacji? Zacieśnianie współpracy i wymiany towarowo-handlowej z bratnim narodem kolumbijskim, handel żywym towarem, wymuszenia, porwania dla okupu, fishing, przenikanie do struktur państwowych, , likwidacja konkurencji ze szczególnym uwzglednieniem rosyjskiej mafii. Powinno wystarczyc jako wyczerpująca odpowiedź. W dalszej części pracy możesz szczegółowo rozwinąć poszczególne punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: pomocy przy ankiecie do mgr 20.04.09, 22:44 Mafia rosyjska likwiduje konkurencję czy też sama jest tą konkurencją likwidowaną? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: pomocy przy ankiecie do mgr 20.04.09, 22:46 ostatnio najbardziej oczekiwana forma dbiania o firme i pracownika jest sponsorowanie makijarzu permamentnego... ale czy to wplywa na rozwoj osobisty, czy organizacji??... nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś