zapachwiatru 12.05.09, 22:16 czy mozna w jakis sposob ustalic wlasciciela nr tel komórkowego? czy istnieje jakas informacja telefoniczna komorek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polam5 Re: nr kom 12.05.09, 22:21 absolutnie - zadzwonic na ten numer i zapytac czy jest wlascicielem a potem jak sie nazywa i gdzie mieszka.... Odpowiedz Link Zgłoś
zapachwiatru Re: nr kom 12.05.09, 22:24 no tak hahahah a jakis sposob bardziej dyskretny istnieje moze? Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: nr kom 13.05.09, 18:02 popros koleznake czy kolege aby zadzwonil i przedstawil sie ze jest z firmy telefonicznej i ten numer zostal zgloszony jako skradziny - zanim go zablokujesz sprawdzasz wlasciciela aby ustalic czy to prawda czy tez pomylka...gwarantuje ze wszsytkiego sie dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: nr kom 12.05.09, 22:24 Ale masz numer i chcesz zobaczyć do kogo należy czy chcesz sprawdzić czy jakaś tam osoba/firma ma nr kom? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: nr kom 12.05.09, 22:28 Plus ma na swojej stronie taką możliwośc - wpisujesz imię i nazwisko - znajduj numer Odpowiedz Link Zgłoś
zapachwiatru Re: nr kom 12.05.09, 22:29 mam nr i chcę ustalic kto jest jego posiadaczem. najlepiej z adresem od razu :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 istnieje 13.05.09, 10:48 Mozna zwrocic sie do agencji detektywistycznej, oni robia takie rzeczy, ale to nie tania usluga. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: nr kom 13.05.09, 10:53 nie mozna, dane sa chronione...chyba ze ktos Ci grozi i sprawe skierujesz na Policje, wtedy wyciagaja takie dane Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: nr kom 13.05.09, 11:04 Nie mozna tego ustalic. W plusie jest na stronie taka opacja, ale w druga strone, musisz znac imie i naziwsko i jesli numer nie jest zastrzezony to znajdziesz. Jesli zglosisz to na policje, jako pogrozki to moga to ustalic. Ale dla wlasnych celow i dyskretnie, nie ma szans. Ewetualnie daj jakiejs kolezance niech zadzowni i powie, ze ktos do niej dzownil z tego numeru, ale nie wie kto;). Moze udanie glupiej pomoze:P Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: nr kom 13.05.09, 11:13 Wpisz w google ten numer. Może ktoś podawał go na jakiejś stronie z ogłoszeniami, allegro, nasza-klasa. Zawsze może się udać. Numer był pierwotnie w sieci Plus, a teraz może być w każdej, bo można przenosić numery. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: nr kom 13.05.09, 11:15 tylko uważaj na wyniki wyszukiwania Mój numer telefonu, to także numer facebooka jakiejś laski z Panamy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: nr kom 13.05.09, 12:25 Dobrze Rraaddeekk gadasz. Kiedyś z ciekawości wpisałam w google nr komórkowy kolegi (znałam jego imie i nazwisko) pokazały się jego wpisy w panoramie firm - okazało się że ma firmę i przy nr tel widniało nazwisko i dokładny adres oraz zakres usług Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: nr kom 13.05.09, 15:45 wygugluj albo wpisz na naszej klasie- może się znajdzie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
zapachwiatru Re: nr kom 13.05.09, 18:19 powpisywałam we wszystkie wyszukiwarki i nic nie znalazłam. moze ktos jeszcze podsunie jakis pomysł? może być niekoniecznie legalny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydula_betty Re: nr kom 13.05.09, 18:32 moze masz znajomego pracującego w jakiejś sieci GSM? założę się, ze nie zwykli konsultanci ale Ci na wyższych stanowiskach mają dostęp do takich danych. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: nr kom 14.05.09, 11:21 "Zwykli" konsultanci też mają. Jednak musisz pogadać w 4 oczy o tym. Przez telefon każdy zaprzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: nr kom 14.05.09, 11:19 Jest taka strona wyczajka coś tam (nie pamiętam). Ale sprawdza dane z różnych portali społecznosciowych (między innymi z goldenline). Odpowiedz Link Zgłoś