Dodaj do ulubionych

Bilet do afryki w jedną strone prosze....

08.12.03, 14:11
Jestem już znudzony..
nudzi mnie praca, szkoła, rodzina, znajomi, "przyjaciólki", znudziło mi se
miasto( w którym miezkam całe zycie), kraj, panujac eoboczaje i nakazy a
nawet przywileje wszystko to jest szare nudne i ogolnie mało frajdy z tego
zycia mam, Najchętniej bym się wykopał gdzieś daleko ztąd:)
Taka Afryka wyglada całkiem fajnie ludzi tam inni egzotyczni dziewczyny
pewnie tez inne i z wygladu i zachowania i ogólnie egzotyczne jest tam ciepło
cały rok ludzie pewnie bardziej ,życzliwi i ogólnie byłoby tam chyba fajniej
a przynajmniej inaczej:)
Obserwuj wątek
    • anahella Re: Bilet do afryki w jedną strone prosze.... 08.12.03, 14:23
      Jak znajdziesz jakis archipelag bezludnych wysp to daj znac - chetnie zajme
      sasiednia i nikogo nie bede odwiedzac ani tez zadnych gosci przyjmowac nie bede.
    • Gość: angel Re: Bilet do afryki w jedną strone prosze.... IP: 158.194.194.* 08.12.03, 14:57
      Wiesz co?- Tez tak miałam 2 lata temu. Zostawiłam wszystko, łącznie z facetem
      i pracą i pojechałam daleko, daleko... Wrociłam po 3 miesiącach, wyszłam za
      mąż za tego faceta, zycie jest cudowne do dzis... Fakt, że teraz wyjechaliśmy
      razem, gdzie indziej.
      Polecam wyjazdy, to swietna metoda na parszywą rzeczywistość (co prawda,
      niektórzy nazywaja to ucieczką, ale oni z reguły całe życie spędzają w tym
      samym miejscu.)
    • eeva1 Re: Bilet do afryki w jedną strone prosze.... 08.12.03, 15:23
      Weźmiesz kogoś ze sobą?:)
    • Gość: hehe Re: Bilet do afryki w jedną strone prosze.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 15:30
      hehe sugeruje senegal
      hehe
    • Gość: Afrika Bambaata Re: Bilet do afryki IP: 80.51.245.* 08.12.03, 15:36
      > Jestem już znudzony..
      > nudzi mnie praca, szkoła, rodzina, znajomi, "przyjaciólki", znudziło mi se
      > miasto( w którym miezkam całe zycie), kraj, panujac eoboczaje i nakazy a
      > nawet przywileje wszystko to jest szare nudne i ogolnie mało frajdy z tego
      > zycia mam, Najchętniej bym się wykopał gdzieś daleko ztąd:)
      > Taka Afryka wyglada całkiem fajnie ludzi tam inni egzotyczni dziewczyny
      > pewnie tez inne i z wygladu i zachowania i ogólnie egzotyczne jest tam ciepło
      > cały rok ludzie pewnie bardziej ,życzliwi i ogólnie byłoby tam chyba fajniej
      > a przynajmniej inaczej:)

oczywiscie! swietny pomysl!

zapraszamy na kontynent, gdzie ludzie zjadaja sie wzajemnie (Kongo), trwaja
      nieustanne wojny domowe, AIDS szaleje, przecietne trwanie zycia to jakas 1/2
      zycia zachodniego europejczyka, do slumsow Pretorii wode dowozi sie beczkowozem
      raz na tydzien albo trzeba do niej jechac dziesiatki kilometrow (Mauretania),
      gdzie "praca" do pojecie ficyjne, gdzie klimat jest niesprzyjacy (wilgotnosc,
      temperatura), gdzie rzad moze postanowic z dnia na dzien, ze zabiera ci
      wszystko, gdzie przewroty wojskowe dzieja sie co miesiac, gdzie bialy
      Europejczyk z pewnoscia spedzi spokojnie reszte zycia! Gratulacje, chlopie!
      • amor_latino Re: Bilet do afryki 08.12.03, 15:46
        rzeczywiscie, ze z ta afryka to nie jest najlepszy pomysl (a propos - woda w
        bierzaca w pretorii jest-to duze i nowoczesne miasto). jesli juz zwiewac to
        moze jednak do rio albo na bora-bora?
        • thomas21cry Re: Bilet do afryki 08.12.03, 16:48
          faktycznie widze że nie tędy droga ale cuż poniedziałkowe zwątpienie powoli
          mija wraz z nadzchodzący wtorkiem
          :)
          Juz mi troche lepiej no ale cuż ... już prawie jedną nogą byłem na czarnym
          lądzie
          Apropos hiv mi nie straszny bo sie zabezpieczam zamiast wody wole wóde
          wilgotnosć tez by mi nie przeszkadzała
    • Gość: Adidas Re: Bilet do afryki w jedną strone prosze.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.03, 18:17
      ...fajnie tu jest a ja tu króluje powszechnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka