Dodaj do ulubionych

boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!!

IP: *.icpnet.pl 08.12.03, 15:51
moj chlopak mial orgazm na moim brzuchu spora czesc spermy splynela do
mojego pepka, boje sie ze jakas ich czesc mogla przeniknac przez ten pepek
do srodka. Boje sie ze jestem w ciazy, mam mdlosci i boli mnie gardlo. Mam
15 lat a chce skonczyc szkole.
Obserwuj wątek
    • mikawi Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! 08.12.03, 16:00
      z objawów szybciej by mozna przewidywać anginę niż ciążę, a na przyszłośc zanim
      zaczniecie się bawić w dorosłych poczytaj trochę skąd się biorą dzieci a
      jeszcze lepiej co zrobić żeby ich nie zrobić
    • Gość: moboj Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! IP: *.magma / 62.233.250.* 08.12.03, 16:20
      dziecko, a w szkole miałaś biologię?
      • ann.k Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! 08.12.03, 19:43
        Pewnie miała, ale nie miała czasu się przyłożyć do lekcji, bo w tym czasie
        odbywała już zajęcia warsztatowe :)
    • czarna_jagodka Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! 08.12.03, 17:33
      Oj .... to ja myslę, że juz jest za późno. Na pewno jestes w ciąży i za 9
      miesięcy urodzisz slicznego bobaska.... zapewne przez pępek ;-)))
      • Gość: Anka Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! IP: *.olkusz.net.pl 08.12.03, 17:41
        Albo to jest jakis głupi zart, albo ty dziecko jestes nieuswiadomiona a
        zabierasz sie za orgazmy. 15 lat cholera i juz sie zabawiasz! Na wszystko jest
        czas , w wieku 15 lat to mozna sie pocalowac, popisac listy do chlopaka,
        potrzymac za reke , a nie za penisa!Pomysl troche dziewczynko.A przez pepek to
        ty na pewno w ciaze nie zajdziesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pomocniczy Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! IP: *.vf.shawcable.net 08.12.03, 19:10
      Wyglada mi to na duza podpuche !!!!!!!!!!
      Jeli jednak piszesz powaznie i potrzebujesz pomocy czyli rady w tym wypadku to
      moja jest taka:
      NIE BOJ SIE -strach jest zlym doradca.Jesli rzeczywiscie jestes w ciazy twoj
      strach jej nie usunie.Ze strachu mozesz tylko zrobic cos glupiego.Spoko.
      Przede wszyskim nie zachodzi sie w ciaze przez pepek.Co do tego nie ma zadnych
      watplowosci.Plemniki umieraja w zetknieciu z powietrzem tak ze nawet gdyby te
      z brzucha dostaly sie do pochwy one juz sa niezywe.Jest jeszcze taka mozliwosc
      ze twojemu chopakowi ktory jak piszesz mial orgazm na twoim brzuchu mogla
      jakas kropelke wypuscic zanim wyskoczyl z ciebie.Wtedy sytuacja moze byc
      zupelnie inna ale to wcale nie przesadza ze jestes w ciazy bo to jeszcze
      zalezy od tego w jakim okresie twojego cyklu miesiaczkowego kochaliscie sie.
      To sa jednak tylko spekulacje.
      Zeby pozbyc sie strachu musisz zrobic sobie test ciazowy.Idz do apteki i tam
      wszystkiego sie dowiesz jak i co sie uzywa.To jest takie cos jak papierek
      lakmusowy.Wkladasz to do swojego moczu i po kilkunastu minutach masz wynik.
      Bez wzgledu na to jaki bedzie wynik pierwszego testu powinnas isc do lekarza
      ktory ma w takiej sytuacji najpweniejsza i ostateczna odpowiedz bo test o
      ktorym pisalem nie zawsze daje sto procent pewnosci.
      Nie sluchaj tych pan ktore pisaly przde mna bo one mimo ze moglyby byc twoimi
      matkami albo przynajmniej starszymi siostrami, zachowuja sie jak stare wiedzmy
      zazdrosne i zgorzkniale.Ze tez taki baby swieta ziemia nosi.
      Ciekawy jestem czy one do swoich corek tez tak sie odnosza.Jesli tak to
      wspolczuje ich corkom.Pozdrawiam i glowa do gory.
      • Gość: Misio buhahahahahaha :)))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 19:19
        buhahahahaha :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • czarna_jagodka Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! 08.12.03, 19:27
        Gość portalu: pomocniczy napisał(a):
        > Nie sluchaj tych pan ktore pisaly przde mna bo one mimo ze moglyby byc twoimi
        > matkami albo przynajmniej starszymi siostrami, zachowuja sie jak stare
        wiedzmy
        > zazdrosne i zgorzkniale.Ze tez taki baby swieta ziemia nosi.
        Zgorzkniałe?????? Czy Ty aby znasz znaczenie tego słowa?
        Zazdrosne?????? A niby o co? O głupotę?

> Ciekawy jestem czy one do swoich corek tez tak sie odnosza.Jesli tak to
        > wspolczuje ich corkom.Pozdrawiam i glowa do gory.
        Ja jeszcze nie mam córki, ale jak ją będę mieć to z pewnością będzie
        uswiadomiona i nie będzie zadawała idiotycznych pytań.

A poza tym..... nie widzisz, że to podpucha i żart?

• Gość: sam Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! IP: *.vf.shawcable.net 08.12.03, 19:41
          Przypuszczam ze to moze byc podpucha ale nigdy nie zaszkodzi dmuchac na
          zimne.To nie boli.
          Jesli bedziesz miala corke i uswiadomisz ja najlepiej jak mozesz tez moze
          znalesc sie w takiej sytuacji jak ta mala.Nie widzialas lekarek,pielegniarek
          zachodzacych w niepozadane ciaze.A Ty zawsze jestes na sto procent pewna ze
          nie zaszlas jesli sie kochasz z facetem.Przeciez nigdy nie ma stuprocentowej
          pewnosci nawet jesli sie uzywa prezerwatywy czy pigulki.
          Jesli juz jest po fakcie to nie czas na prawienie moralow.
          Albo sie ignoruje albo sie pomaga jak mozna najlepiej a nie zadaje pytan w
          rodzaju:mialas biologie dziecko albo cos w tym rodzaju.
          Tonacemu trzeba pomuc a nie miec pretensje ze nie chodzil na nauke plywania.
          • czarna_jagodka Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! 08.12.03, 21:15
            Każda kobieta może zajść w ciążę.... zdaję sobie z tego sprawę. I właśnie
            dlatego seks jest dla kobiet, a nie dla dziewczynek.
    • Gość: Cronos Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 08.12.03, 20:21
      Jak chcesz skończyć tą szkołę, to nie siedź w Internecie, wysyłając w eter
      swoich "opowieści dziwnej treści".
      A jak Ci na prawdę skapnie na pępek, to po prostu to wyliż. Może poprzez jego
      plemniki zmądrzejesz. Wiesz, taki rodzaj sztucznego zapłodnienia dla Twojej
      inteligencji.
      • Gość: mozyr Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! IP: *.icpnet.pl 08.12.03, 21:39
        ale nie powiedzialam wam ze kochalismy sie bez zabezpieczenia podczas gdy
        miala owulacje on pierwszy orgazm mial poza mna na moich piersiach, dopiero po
        tym orgazmie wszedl we mnie i kochalismy sie i pozniej mial orgazm na moim
        pepku czy przez to ze sie kochalimy moge byc w ciazy??
        • Gość: Ana Re: boje sie ze jestem w ciazy. POMOCY!!!!! IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 08.12.03, 21:46
          Jejku ale ty jestes pusta!!
    • reniatoja Nie dosc ze Ci sie fora pomylily 08.12.03, 21:44
      To jeszcze w latach sie pomylilas. Prawidlowo powinno byc, ze masz 9 lat gora
      10 i oczywiscie inne cosmoforum.....

Oj starosc nie radosc...

Sfrustrowana brzydka zazdrosna Renia pozdrawia :)
      • triss_merigold6 Re: Nie dosc ze Ci sie fora pomylily 08.12.03, 22:03
        Renia, potem za takie posty dostaje się joby - vide wczorajszy wątek
        szesnastolatki i jej pretensje, że została niefajnie potraktowana. :)
        Jestem złą czarownicą i jestem z tego dumna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka