magnusg To ty mnie obrazasz swoja glupota 29.05.09, 19:01 Takie zakompleksione p....jak ty bez zadnego charakteru, bez zadnych wartosci wyniesionych z wlasnej kultury sie rzucaja na kazdego Araba i Turka, bo mysla ze sa wyjatkowe swiatowe i kosmopolityczne. Zero szacunku dla wlöasnej kultury, zero szacunku dla siebie, zero poczucia wartosci.Beda cie traktowac jak szmate, bo takie sygnaly wysylasz.Za nic oddajesz swoja wiare, kulture,dziecko. Wyrzadzasz krzywde wlasnemu dziecku i nalezaloby ci je zabrac, zanim wychodujesz nam w Europie nowego muzulmanina. Zawin sie w chuste, ubierz w srodku lata plaszcz po kostki i badz "szczesliwa" zakompleksiona babo.Tylko boj sie, zebys Arabowi nie urodzila corki, bo jeszcze na porodowce dostanie w pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: To ty mnie obrazasz swoja glupota 30.05.09, 20:50 Naprawde autorka watku ma cos nipokolei.Ten Arab juz pokazal ile bedzie miala do powiedzenia -ZERO Wychowa Twojego syna na mulzumanina ,a Ty co? jestes ubezwlasnowolnina? itp Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: To ty mnie obrazasz swoja glupota 31.05.09, 07:08 Zacznie kariere w najstarszym zawodzie... (niestety) pod latarnia!O dzieciaku bedzie musiala zapomniec! Odpowiedz Link Zgłoś
thesun1 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 08:23 Nie wiazcie sie z muzulmanami, bo sobie zycie zniszczycie. Nbeda was szanowac, beda bic, poniewierac, zniewola was, zmusza do przejscia na ich religie, bedziecie musialy negowac wasza kobiecosc, bo niech bron boze jakis inny facet na was spojrzy, etc. Szczesciwych zwiazkow mieszanych jest bardzo malo, to sa pojedyncze przypadki. Wiekszosc to niestety tragedie zyciowe tych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 11:31 Mozesz mowic, pisac,a i tak zrobia swoje.Glupota...nie ma granic! Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 11:52 Nie tylko Polki...-Ten numer jest "przerabiany" w calej Europie i,prawie zawsze,tak samo sie konczy.-Tym zenskim bezmozgowiom mozna lopata prawde wpychac ... bez skutku.Niedawno,tego typu przypadek ,spotkal mych znajomych Francuzow.-On- muzulmanin,lekarz praktykujacy we Francji od lat,"zintegrowany" spolecznie,czlowiek- miod,niezwykle ujmujacy,kulturalny,spokojny,opiekunczy, o swietnej sytuacji finansowej.Ona i jej rodzina zachwyceni panem doktorem.- Slub,dziecko,piekny dom z wszelkimi wygodami...Po kilku latach dochodzi do wyjazdu do Maroka,gdzie maz chce otworzyc wlasny interes.-I tu nastepuje koniec "wspanialego ,kochajacego meza"...- Facet odnajduje sie w swym zywiole (rodzina,otoczenie,religia).-Zona staje sie, po prostu,wiezniarka w domu meza...Po trzech latach udalo sie jej uciec z dzieckiem...-Do dzis ukrywa sie gdzies,zaszyta w gluszy francuskiej prowincji...-przypadek nagminny. Odpowiedz Link Zgłoś
thesun1 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 12:25 To prawda, powstaly na ten temat filmy dokumentalne, programy telewizyjne, napisano o tym wiele ksiazek i baby i tak nie zrozumieja. Zawsze jest tak, ze ci faceci na poczatku sa mili, w koncu musza jakos zlowic w swoje sidla te naiwne kobiety. A po slubie mezus zmienia sie o 180 stopni i zaczyna sie ich zyciowa tragedia. Wyzej ktos napisal, ze muzulmanskie kobiety sa traktowane jak ksiezniczki haha. Moze w obrebie ich mentalnosci faktycznie tak jest. Muzulmanskie kobiety nie sprzeciwiaja sie swoim mezom, robia dokladnie to czego oni oczekuja, sa przyzwyczajone do tego, ze musza chodzic w szmatach na glowie i workach do ziemi, dla nich to jest normalnosc i nawet sie nie buntuja. A kobieta, nie bedaca muzulmanka, ktora zwiaze sie z muzulmaninem niech tylko sprobuje zyc jak wyemancypowana kobieta zachodu...On jej da wyemacypowanie ho ho, juz to widze. Odpowiedz Link Zgłoś
thesun1 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 12:28 Swoja droga to jestem ciekawa, czy istnieje jakies malzenstwo nieszane (z muzulmaninem), gdzie on pozwala zonie nosic dlugie rozpuszczone wlosy, obcisla bluzeczke z dekoltem, jesc schabowe i dziecko wychowac w wierze zony. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 14:02 Widzialam takie mlode zony-z "fifami" pod okiem.Czesto- zmieniaja religie ,i o schabowym tylko pomarzyc moga.Trzeba miec ostro porabane ,aby zadawac sie z tak "egzotyczna cywlizacja". Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 19:04 'Egzotyczna cywilizacje' to Ty reprezentujesz (jak dla mnie). Dawno nie widzialam kogos tak ograniczonego i zamknietego na jakiekolwiek argumenty jak Ty. Idz poczytaj o detektywie Rutkowskim - takie programy sa pozywka dla Twoich uprzedzen. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 20:36 Szkoda slow na takie bezmozgowie,nsc...-jak latwo obrazac epitetami, ktore powinnas przypisac sobie samej.Zadziwiajaca jest Twoja spostrzegawczosc!!!Nie jestem odizolowana w pogladach ;-ale widze ,ze Twoja tepota jest zaslepiajaca . Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 cus 27 31.05.09, 20:51 Nie widze najmniejszego sensu na odpowiadanie osobce pokroju "ncs".- Czy nie widzisz,ze dyskutujesz z osoba nie posiadajaca zadnych podstawowych wiadomosci tematycznych ?-Byc moze -chodzi o specyficzny przypadek "feromonalny"...-sa takie babki.-Jedne lubia tylko z Murzynami,inne -tylko z arabami.Szkoda jedynie,ze owe indywiduum wpycha w ten gnoj wlasne dziecko.-W tym przypadku owa pania moge okreslic jednym slowem...-qu...a. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: cus 27 31.05.09, 22:14 Autorka watku prosi o rade.Ncs23...propaguje za to wielka "tolerancje wobec kultu ...ksiazat muzulmanskich".Widzi mi sie,ze Jej pusciotka glowke ozdabia kapelusz z woalka "pod tytulem"CZADOR . Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: cus 27 31.05.09, 22:24 Cus27, przepraszam bardzo, ale to z Twojej strony nie padl jeszcze ani jeden merytoryczny argument. Dyskusja z Toba to kompletna strata czasu. Nie masz zielonego pojecia o czym piszesz, w dodatku wysnuwasz wnioski na podstawie przeslanek i poszlak. Nie, nie chodze w czadorze. Nie mam rowniez faceta Muzulmanina. Jedyne co mnie zlosci, to wrzucanie wszystkich do jednego pudelka i uogolnianie. Wyobraz sobie, ze ktos doradza obcokrajowcowi, zeby nie wiazal sie z Polka, bo ona na 100% pije i kradnie - ciekawe jakbys sie poczula? A mniej wiecej na takim poziomie jest ta Twoja argumentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: cus 27 31.05.09, 23:00 Wszystko zrozumialam...zycie z kolorowym...daje popalic,nieprawdaz? Czytaj uwazniej,moze w koncu zrozumiesz,ze nie pisze o zadnych przeslankach tylko o smutnej rzeczywistosci kraju ,w ktorym zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: cus 27 31.05.09, 23:15 Absolutnie. Moje zycie z 'kolorowym' jest calkiem normalne. Jezeli cos daje mi popalic, to raczej ludzie Twojego pokroju, ktorzy maja swoj wlasny swiat i nie umieja z niego wyjsc. A jakiz to kraj jest taki okropny? Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: cus 27 01.06.09, 05:29 nsc23 napisała: > Absolutnie. Moje zycie z 'kolorowym' jest calkiem normalne. Jezeli > cos daje mi popalic, to raczej ludzie Twojego pokroju, ktorzy maja > swoj wlasny swiat i nie umieja z niego wyjsc. > A jakiz to kraj jest taki okropny? Bogata sie czuje "swoj wlasny swiat"-w koncu cos pozytywnego.Naprawde nie spostrzegasz roznicy miedzy smutnym a okropnym?!Powodzenia w "orientalnych" zwiazkach i jakze "zdrowych" refleksjach!Zalosna Jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: cus 27 01.06.09, 06:23 No coz, jak zwykle merytorycznie i na temat. Dyskusja z Toba, to jak dyskusja ze slepym o nomen omen kolorach. Zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
nsc23 Re: cus 27 31.05.09, 22:25 Rijselman, a jaka wiedza wykazala sie do tej pory cus27? Poza tym, ze szafuje epitetami, uogolnieniami i wyciaga wnioski na podstawie jednej linijki tekstu na temat danej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: cus 27 31.05.09, 23:04 bakejfii napisała: > cuz27aTy z kim sie kotlujesz z marsjanami. Widze,ze Tobie sie "kotluje"...pod sufitem.Przyjemnej nocy,jutro z pewnoscia bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
thesun1 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 13:50 A tu jedna taka Polka na naszej klasie, ktora wyszla za muzulmanina. Juz sam opis mowi za siebie, jaka wartosc (wolnosc) maja takie kobiety. nasza-klasa.pl/profile/14118512 i kolejny nasza-klasa.pl/profile/7627183 juz samo narzucenie kobiecie jak ma sie ubierac uwazam, ze jest straszne Mam nadzieje, ze nie robie nic zlego, w koncu profile jak i galerie sa publiczne, nie ukryte. Odpowiedz Link Zgłoś
thesun1 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 13:54 thesun1 napisała: > Juz sam opis mowi za siebie, tzn o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 14:08 Nie mozna pozwolic,aby meczety wyrastaly jak grzyby po deszczu,a sznurki Belfegorow- paradowaly po ulicach! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 22:48 Tak sobie przeglądnełam pierwszy profil, i przeraziła mnie ta kobieta.Nie mam nic przeciwko muzułmanom,ale ona sie chyba za bardzo wczuła w role. Poczekajmy jeszcze troche bo w krajach arabskich nadchodzą kulturowe zmiany. Tak jak u nas . Popatrzcie jeszcze 20 lat temu zajść w ciąże przed ślubem to wstyd był i pogarda. Choć ja dalej czekam aż ludzie sie ogarną i przestaną wierzyć w te religijne brednie Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 31.05.09, 22:55 Moja przyjaciolka, wyksztalcona, ladna Niemka ma za meza Niemca pochodzacego z Maroka. Ze wzgledu na niechec rodziny, przyjaciol i sasiadow, wyemigrowali do innego panstwa UE. Wiary nie zmienila, pracuje, nosi obcisle dzinsy, spotykamy sie 2 razy w mcu na piwie w knajpie. Ale wiem, ze to jest wyjatek od reguly. Jej maz jest niemalze ateista i dlatego ma strasznie na pienku z swoja rodzina. Celebruja raczej katolickie swieta, choc te wazniejsze muzulmanskie tez. Raz do roku jada do Maroka, przyjaciolka dla spokoju nosi tam chuste. Woli by babcia wnuczka sie zajmowala, niz ja ciagle przeklinala za brak chusty. Jej rodzice, po wielu watpliwosciach zaakceptowali ziecia. Ale powtarzam, to jest wyjatek. Pozostale mieszane pary, to typowy schemat, ona rzuca swoja religie, kulture, tradycje, rodzine, dom dla Pana i Wladcy. Znam Polke, nieglupia, ktora z milosci do Anglika z pochodzenia Hindusa, zmienila wiare, okryla sie namiotem, a i tak rodzina stwierdzila, ze jest niegodna. Wyszla za innego Hindusa, ktory mial nizsze standarty co do zony. Mieszkaja teraz w PL, kontakt z nia stracony... Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 01.06.09, 08:21 O kurcze, faktycznie pierwsza babka sie wczula w role. Ciekawe na ile to jest ich wybor a na ile sa przymuszane przez mezusiow. Zapewne to drugie. Do dupy takie zycie jak niewolnica, stlamszona kobiecosc, stlamszona jako jednostka ludzka. Az dziw, ze one swiadomie podejmuja decyzje o wstapieniu w te zwiazki. No i te corki od malego sa juz indoktrynowane. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: Polki z będące w związkach z Mułzumanami... 02.06.09, 04:18 Moze, te bardziej "zorientowane w egzotyce"...zyja nadzieja na zmiany tzw. tradycji (swoja wielka miloscia,inteligencja, itp.)? Odpowiedz Link Zgłoś