gwiazdka19 10.12.03, 16:19 nie wiem czy taki wątej juz byla ale moze podzielimy sie swoimi ulubionymi pozycjami sexualnymi?Ja np. uwielbiam sie kochac od tyłu.A wy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: Ulubione pozycje 10.12.03, 16:45 nie pchać się, powoli. wszyscy zdążycie się zwierzyć! przestańcie pisać wszyscy na raz, bo się robi zator na łączach i nic nie dochodzi do forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Ulubione pozycje 10.12.03, 17:05 gwiazdka19 napisała: > nie wiem czy taki wątej juz byla ale moze podzielimy sie swoimi ulubionymi > pozycjami sexualnymi?Ja np. uwielbiam sie kochac od tyłu.A wy???? Na głowie, na jednej ręce, na parapecie, wisząc na lampie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: Ulubione pozycje 10.12.03, 17:09 Kocham ksiazki, wiec moja ulubiona pozycja to pollezaca w wygodnym fotelu z podnozkiem i z nia w rekach oraz okularami na nosie. jan33 Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Janku :) 10.12.03, 17:12 jan33 napisał: > Kocham ksiazki, wiec moja ulubiona pozycja to pollezaca w wygodnym fotelu z > podnozkiem i z nia w rekach oraz okularami na nosie. > jan33 Spróbuj wisząc na lampie! Orgazmy literackie gwarantowane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: Janku :) 10.12.03, 17:20 atlantis75 napisała: > jan33 napisał: > > > Kocham ksiazki, wiec moja ulubiona pozycja to pollezaca w wygodnym fotelu > z > > podnozkiem i z nia w rekach oraz okularami na nosie. > > jan33 > > Spróbuj wisząc na lampie! Orgazmy literackie gwarantowane ;) > ***** Jesli zalecasz moge sprobowac, ale skoro mam czytac to chyba odpada uzycie szyji do zwisu rece musza byc wolne. Czyli jak rozumiem mam wisiec glowa w dol. Jakies sugestie co do czesci ciala uzytej do podwieszenia. pozdr. jan33 Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Janku :) 10.12.03, 17:22 Nigdy nie wisiales na trzepaku na nogach, zwisajac glowa w dol??? Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Janku :) 10.12.03, 17:25 jan33 napisał: >Czyli jak rozumiem mam wisiec glowa w dol. W przypadku udanych pozycji tylko głową... w górę! ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiitek Re: Ulubione pozycje 11.12.03, 11:01 jan33 napisał: > Kocham ksiazki, wiec moja ulubiona pozycja to pollezaca w wygodnym fotelu z > podnozkiem i z nia w rekach oraz okularami na nosie. > jan33 co za nuuuuudaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: Ulubione pozycje 11.12.03, 15:16 kiitek napisała: > jan33 napisał: > > > Kocham ksiazki, wiec moja ulubiona pozycja to pollezaca w wygodnym fotelu > z > > podnozkiem i z nia w rekach oraz okularami na nosie. > > jan33 > > co za nuuuuudaaaa ******** Hej, A jakas ksiazke w zyciu przeczytala? Czy tylko kontempluje zdjecia w swierszczykach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gepart czester Re: Ulubione pozycje IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 17:11 :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: Ulubione pozycje 10.12.03, 22:49 Kurtyzany na sofie, ale w spoczynku ;) Odpowiedz Link Zgłoś