1molly 22.06.09, 19:40 Mam pytanie chciałabym dać w prezencie urodzinowym ekskluzywne perfumy, niestety starczy mi tylko na 30ml. Czy wypada dać perfumy w prezencie o poj. 30ml? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 22.06.09, 20:09 perfumy to nie jest dobry prezent Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 22.06.09, 20:15 (pukanie do drzwi) puk puk (kochanie otwiera drzwi) <molly> cześć kochanie <kochanie> cześć molly, wejdź <molly> (niespodziewanie) stooo lat!, stooo lat!, niech żyje, ży... <kochanie> (przerywa znienacka) dobra, dość tych wygłupów. kupiłaś mi to o co cię prosiłem? <molly> ale kochanie - nie stać mnie na cały pociąg relacji Zawiercie-Warszawa. Rozmawialiśmy już o tym... <kochanie> (zagląda przez ramię molly na klatkę schodową) to może chociaż wagon sypialny albo Wars z kelnerami? <molly> nie...(spuszcza wzrok) kupiłam ci...(wyciąga pudełeczko) <kochanie> kluczyki do lokomotywy spalinowej? <molly> to są perfumy - 30 ml <kochanie> dawali do lokomotywy w promocji? <molly> nie...to są tylko perfumy <kochanie> i nie masz dla mnie ani wagonów ani lokomotywy? <molly> no nie mam. może w przyszłym roku jakiś towarowy się trafi na allegro... <kochanie> (wściekły) jaja sobie ze mnie robisz? mam jeździś po torach i zabierać pasażerów do buteleczki o pojemności 30 ml!!!??? <molly> ale to przecież... <kochanie> wynocha! skandal! jak możesz! wiedziałem, że mnie nie kochasz! (drzwi trzaskają przed nosem molly) <molly> (do siebie) cholera - tak to jest jak się faceta znajduje na czaterii kurtyna Odpowiedz Link Zgłoś
reggaemama Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 22.06.09, 20:24 potworski,błagam przestań,brzuch mnie boli od śmiechu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 22.06.09, 22:43 Trzeba było tyle tatara nie jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 22.06.09, 20:26 Jeśli jesteś pewna, że będą sie podobać, to czemu nie? Ja wolę mniejsze pojemnosci bo często zmieniam.Wolę miec kilka mniejszych na rózne okazje/nastroje niż jedno duze opakowanie. Najważniejsza jest intencja, sprawienie radości. Najpiękniejszy prezent jaki dostałam w życiu to były tetrowe pieluchy na spódnicę:) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 22.06.09, 20:46 Perfumy nie są dobrym pomysłem na prezent, chyba ze jesteś przekonan, że ten zapach się spodoba. Jeśli tak to wypada dać 30ml. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.stefan Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 23.06.09, 11:21 Myślę, ze wypada dać 30 ml. Poszukaj jakiejś tańszej drogerii - moze zobacz jaka jest cena tych perfum np. w SuperPharm (o ile jest w Twoim mieście). Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 23.06.09, 11:59 o ile komuś podba się ten zapach lub pasuje do niego, to jak najbardziej...to są perfumy a nie woda perfumowana czy toaletowa, więc taka pojemność kosztuje tyle samo o ile nie więcej i starcza na rownie długo jak woda toaletowa... Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka.889 Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 23.06.09, 12:00 Myślę, że nie wypada dawac większych niż 30 ml Odpowiedz Link Zgłoś
haan87 Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 26.06.09, 16:20 oczywiscie, ze wypada dac perfumy 30 ml - zreszta one tez nie sa takie tanie, wiec nie masz sie czym martwic:) ja bym sie ucieszyla:)np z takiego Bossa :D e-zapachy.pl/hugo-boss-intense-30ml-woda-perfumowana-p-1976.html?osCsid=fb491288e4a52744c4474949f440e11c jest przeceniony akurat, rzuc sobie okiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 26.06.09, 17:36 Dlaczego? Jak wiesz, że obdarowywana osoba lubi dany zapach to IMHO żaden wstyd. Ja akurat wolę małe buteleczki, bo mi się szybko perfumy nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
frue Re: Perfumy 30ml ? Dylemat 27.06.09, 17:23 Oczywiście, że wypada. Myślę, że to nie robi żadnej różnicy jakie perfumy i po ile ktoś otrzyma. Liczy się według mnie gest i fakt, że o urodzinach się pamięta. Liczy się to, że na kims można polegać. A prezent? Moim zdaniem każdy będzie dobry. Tym samym, odpowiednie będą również perfumy 30ml. Odpowiedz Link Zgłoś