kociczka3 22.06.09, 19:43 Macie jakieś pomysły gdzie mogłabym nabyć ten za... soczek? chodzi o taki jaki się dodaje do piwka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gallama Re: Sok imbirowy 22.06.09, 19:52 w normalnym sklepie :) pewnie w tesco też u mnie w osiedlowym jest, "syrop imbirowy", Herbapol Odpowiedz Link Zgłoś
kociczka3 Re: Sok imbirowy 22.06.09, 19:55 sprawdzałam tu i tam ale skoro w osiedlowych sklepikach są to u mnie z pewnością gdzieś też będą- dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
gallama Re: Sok imbirowy 22.06.09, 20:00 w sumie fakt, że pojawił się dopiero jakis rok temu, wczesniej chyba nie sprowadzali albo nie zwróciłam uwagi. ja używam malinowego do herbaty - i tak przy okazji zobaczyłam ten imbirowy. patrz na półkach z sokami, albo wg producenta - ten mój produkuje Herbapol Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: Sok imbirowy 22.06.09, 20:47 Kociczko, pozwól, że przetłumaczę na Twój języczek: > w sumie fakcik, że pojawił się dopiero jakis roczek temu, wczesniej chyba nie > sprowadzali albo nie zwróciłam uważki. > ja używam malinowego do herbatki - i tak przy okazjuni zobaczyłam ten imbirowy. > patrz na półeczkach z soczkami, albo wg producentunia - ten mój produkuje Herbapolek :) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Sok imbirowy 22.06.09, 20:37 U mnie w sklepie osiedlowym, tym okropnym mokpolu. Odpowiedz Link Zgłoś