Dodaj do ulubionych

zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych samcow??

18.12.03, 07:56
takie 25-35 to sa naromalnie takie chetne ze az zal tych ich
mezow...wmawiaja mezczyzna ze to oni sa kobieciarzami a tu nic bradziej
mylnego to one sa "FACECIARZAMI" szczegolnie te atrakcyjne oraz zamozne sa
takie "LATWE" ja to dziennie jestem podrywany przez przynajmniej jedna a mam
tylko 23 lata....Az sie juz boje jak sam bede mial zone...............
Obserwuj wątek
    • Gość: ML Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam IP: *.aster.pl 18.12.03, 08:02
      MOŻE NIE BĘDZIESZ MIAŁ... I PROBLEM Z GŁOWY!
      • facetciacho Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 08:12
        planuje miec bo jestem przystojny szkoda by sie bylo zmarnowac
        • Gość: Atrakcyjna Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 18.12.03, 08:19
          "Przystojny"... Lecz przy tym horrendalnie zarozumiały, a to poważny powód na
          drodze do samotnej egzystencji!
          • facetciacho Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 08:29
            oj skarbie wy wlasnie lubicie takich udajecie ze tak nie jest a gdy macie do
            wyboru zarozumialego narcyza lub skromnego i milego faceta zawsze wybieracie
            narcyza w 95% przypadkow......patrzycie na takich jak ja jak na zwierzyne
            ktora trzeba zdobyc:)))
            • mkowalczykiewicz Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 09:00
              coś ci sie chyba pomyliło, chłopcze.....na ładnych idiotów, to dopiero po 50-
              tce zaczyna sie spoglądać....
              • facetciacho Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 09:43
                czyzbysmy mieli do czynienia z jakim naiwnym rogaczem czy moze z nieatrakcyjna
                kobieta ktora sama dobrze wie ze na mlodego jedrnego szanse ma nikłe?
                mkowalczykiewicz napisała:

> coś ci sie chyba pomyliło, chłopcze.....na ładnych idiotów, to dopiero po 50-
                > tce zaczyna sie spoglądać....
                • mkowalczykiewicz Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 09:56
                  niejednego młodego jędrnego chłopczyka mieć bym mogła, ale....sęk w tym, że to
                  zabawa żadna: nie rajcuje mnie tłumaczenie życia i utrzymywanie gogusiów.....

i lustra musiałabym pozdejmować, bo prężyłbyś muskuły przed każdym....

i musiałabym Ci przytakiwać, jaki to piękniutki jesteś....

nie bawi mnie to...
                  • facetciacho kowalkiewicz 18.12.03, 12:53
                    jakie tlumaczenie zycia jakie utrzymywanie:)
                    nic bym prezyc nie musial bo jestem szczuply nie mam jakis wielkich moskolow
                    i nic bys przytakiwac nie musiala
            • true_oveja Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 09:50
              facetciacho napisał:

> oj skarbie wy wlasnie lubicie takich udajecie ze tak nie jest a gdy macie do
              > wyboru zarozumialego narcyza lub skromnego i milego faceta zawsze wybieracie
              > narcyza w 95% przypadkow......patrzycie na takich jak ja jak na zwierzyne
              > ktora trzeba zdobyc:)))

wiesz co - kobiety maja jednak wiekszy instynkt samozachowawczy od mezczyzn, a
              po facecie takim jak ty, czyli po zarozumialym narcyzie nie mozna sie raczej
              spodziewac stalosci i wiernosci. Wiec z zasady nadajesz sie tylko na kochanka
              a nie na meza - moze tym nalezy tlumaczyc zainteresowanie jakie budzisz u
              mlodych znudzonych lozkowo mezatek. Poza tym maja pewnosc, ze nie bedziesz do
              nich potem wydzwanial, wyznawal milosc i blagal o odejscie od meza - a one
              przeciez tego nie chca.
    • hans111 Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 08:32
      Chłopie nie marudź tylko korzystaj!!!

facetciacho napisał:

> takie 25-35 to sa naromalnie takie chetne ze az zal tych ich
      > mezow...wmawiaja mezczyzna ze to oni sa kobieciarzami a tu nic bradziej
      > mylnego to one sa "FACECIARZAMI" szczegolnie te atrakcyjne oraz zamozne sa
      > takie "LATWE" ja to dziennie jestem podrywany przez przynajmniej jedna a mam
      > tylko 23 lata....Az sie juz boje jak sam bede mial zone...............
      • Gość: Zdzichu-nr1 Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 09:47
        Nick autora wątku wskazuje bardziej na męsko-męskie przeżycia.
    • babik Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 09:50
      No nie wiem czy wiesz , ale tak jest od wieków.
      Jak to mówi przysłowie "Na starej piczy młody ułan ćwiczy".
      Tak jest ten świat skonstruowany i nie ma co marudzić.
      • charade Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 10:29
        Nie, nie zauważyłam żeby znane mi mężatki leciały na młodych samców. Jeśli już
        lecą na innych facetów niż ich mężowie to raczej na swoich rówieśników i też
        żonatych, bo tacy są bezproblemowi. Coś ci się chłopaczku pomyliło, albo sobie
        zmyśliłeś to powodzenie wśród mężatek, bo na młodych chłopców to lecą te bliżej
        czterdziestki (syndrom pani Robinson).
        • facetciacho Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 11:05
          bo ty nawet kochana charade o tym nie wiesz ze twoim znajomym sie podobaja
          mlodsi poprostu pewnie wstydza sie przyznac i wola powiedziec ze rowiesnik im
          wpadl w oko:)
          charade napisała:

> Nie, nie zauważyłam żeby znane mi mężatki leciały na młodych samców. Jeśli
          już
          > lecą na innych facetów niż ich mężowie to raczej na swoich rówieśników i też
          > żonatych, bo tacy są bezproblemowi. Coś ci się chłopaczku pomyliło, albo
          sobie
          > zmyśliłeś to powodzenie wśród mężatek, bo na młodych chłopców to lecą te
          bliżej
          >
          > czterdziestki (syndrom pani Robinson).
          >
          • charade Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 12:11
            Nie facet, one raczej nie zwracają uwagi na młodszych, bo to jeszcze nie wiek
            pani Robinson (mam nadzieję, że oglądałeś kultowego "Absolwenta" i wiesz o co
            chodzi). Jeśli chodzi o tą panią, którą opisałam w wątku "toksyczna koleżanka",
            to ona jest z innej bajki - usiłuje się dowartościować za pomocą facetów swoich
            koleżanek, wiesz - że potrafi swoją osobą zainteresować facia, który jest w
            stałym związku.
        • kaazp syndrom pani Robinson 18.12.03, 12:19
          sam spotkałem się z syndromem pani Robinson. Mam 28 lat, a wyglądam na parę
          lat mniej i spotkał mnie krótki, ale ciekawy flirt z kobietą ok 40-45 lat.
          Rozmowa zaczęła się w jej gabinecie z jej inicjatywy , ja służbowo przyszedłem
          do jej pokoju załatwić jakąs sprawę. I po paru sekundach powiedziała że
          świetnie wyglądam w swetrze, który miałem na sobie i zaczęła dotykać mnie po
          przedramieniu. Bawiła się tą sytuacją, zaczęła coś mówić o mocy czerwonego
          wina a ja postanowiłem kontynuować tą sytuację i zobaczyć czy sama będzie
          miała jakieś opory. I rzeczywiście - nieco jej lubieżny uśmiech na koniec i
          udała że zaczęła przeglądać jakieś dokumenty a ja wyszedłem z jej gabinetu.
          Czyż ona w myślach nie tęskniła za młodym mężczyzną ?
    • Gość: kohol Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam IP: *.crowley.pl 18.12.03, 10:27
      A nie, nie zauważyłam.
    • facetciacho Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 11:01
      tak wy jestescie wszystkie dobre w trakcie rozmowy sciema numer 1. zanizanie
      sobie wieku i przytaczanie formulki ze kobiet sie o wiek nie pyta nastepnie
      twierdzenie ze rozstalyscie sie z swoim facetem i przewaznie jest to tydzien
      miesiac i teksik typu:ale kto wie moze jeszcze kiedys sie pogodzimy ...ale
      malo kto jest frajerem i gdy widzi prawie nowego mercedesa to odrazu wie ze
      ona raczej sama go sobie nie kupila tylko zapewne mezus zrobil prezecik
      • Gość: samica od razu w łeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 11:29
        jestem mezatką i nawet to nie odstrasza niektórych palantów od flirtu ze mną i
        składania mi propozycji nie do odrzucenia. od 11 lat nie zdejmuje obrączki a
        czepiaja się mnie coraz młodsi - a potem się mówi ze to męzatka jest napalona,
        jeżeli od razu nie da w łeb albo nie oskarzy o molestowanie seksualne?
        Zastanówcie się młodzi męzczyźni i ty ciacho, bo może to co bierzecie za
        napalenie to chec nie odrzucania was od razu, uprzejmości i kultury; bo mnóstwo
        was, takich od 23 w górę jest strasznie zakompleksionych i nieszczęśliwych - na
        pęczki można to liczyć. najpierws chcecie pogadać, potem dotknąć, a jak nie to
        problem gotowy i od razu na forum, co?
        • brzoskwineczkaaa Re: od razu w łeb 18.12.03, 11:32
          A tam bym bzyknela sobie facetaciacho i mam 32 lata, czyli sie mieszcze w
          targecie, to jak sie umawiamy facecieciacho?
          • facetciacho brzoskwinka :) 18.12.03, 12:47
            wyslalem ci maila jak odpowiada to odpisz:)
        • facetciacho Re: od razu w łeb 18.12.03, 12:09
          kotku ale ja jestem sam zaczepiany i to te panie na mnie patrza usmiechaja sie
          wrecz są bezwstydne ja nikogo nie molestuje nikomu nie skaldam propozycji nie
          do orzucenia bo jak mam rozumiec kobiete ktora sie na mnie gapi przez 10
          sekund z jakims takim zalotnym usmiechem co??
          Gość portalu: samica napisał(a):

> jestem mezatką i nawet to nie odstrasza niektórych palantów od flirtu ze mną
          i
          > składania mi propozycji nie do odrzucenia. od 11 lat nie zdejmuje obrączki a
          > czepiaja się mnie coraz młodsi - a potem się mówi ze to męzatka jest
          napalona,
          > jeżeli od razu nie da w łeb albo nie oskarzy o molestowanie seksualne?
          > Zastanówcie się młodzi męzczyźni i ty ciacho, bo może to co bierzecie za
          > napalenie to chec nie odrzucania was od razu, uprzejmości i kultury; bo
          mnóstwo
          >
          > was, takich od 23 w górę jest strasznie zakompleksionych i nieszczęśliwych -
          na
          >
          > pęczki można to liczyć. najpierws chcecie pogadać, potem dotknąć, a jak nie
          to
          > problem gotowy i od razu na forum, co?
          • charade Re: od razu w łeb 18.12.03, 12:13
            Facetciacho, ale mnie intryguje to, gdzie ty poznajesz taki dziwny typ kobiet,
            co to cię wszystkie zaczepiają i mają jedno w głowie... Co to za środowisko,
            mam na myśli ?
            • facetciacho charade 18.12.03, 12:21
              wiesz Centrum krakowa wiesz tu jest tyle ludzi tyle znudzonych dam niektore
              idioteki przychodza do knajpy mojej starej i pieprza jakies durnoty do niej
              jakiego to ma syna przystojnego itd.. a potem mnie stara opieprza a ja sie
              musze tlumaczyc
              charade napisała:

> Facetciacho, ale mnie intryguje to, gdzie ty poznajesz taki dziwny typ
              kobiet,
              > co to cię wszystkie zaczepiają i mają jedno w głowie... Co to za środowisko,
              > mam na myśli ?
              >
              • charade Re: charade 18.12.03, 14:46
                No, Ciacho, to teraz rozumiem. Knajpa jest rzeczywiście miejscem, gdzie można
                spotkać i desperatów i desperatki. Swoją drogą to brrrr, mam nadzieję, że mi
                nigdy tak nie odbije, żeby nachalnie rwać młodszych facetów.
                P.S. Sama bywam często w knajpach na rynku w Krakowie i raczej zauważyłam, że
                pełno tam desperatów, którzy się dosiadają do kobiet.
                • facetciacho do charade 18.12.03, 15:06
                  ale wiesz ja w tej knajpie nie przesiaduje tylko niektore "napalone" tak to
                  nazwijmy widza ze czasem tam wchodze i ze to mojej matki jest i przychodza
                  czesciej ale nie tylko one bo na ulicy i stojac np. w korku na zakopiance tez
                  jestem nazwijmy to "MOLSTOWANY" wzrokiem
          • Gość: samica Re: od razu w łeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 20:04
            To poważne ostrzeżenie, żeby się nie uśmiechać. A njlepiej chodzić w masce.
            • facetciacho samico 19.12.03, 07:38
              kiedy sie spotkamy?
              • Gość: samica facecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:01
                pewnie nigdy, bo od tej pory będę chodzić ze spuszczoną głową i pierwsza się w
                życiu nie uśmiechnę do faceta - wpędziłeś mnie, ciacho, w depresję. Ba, mało
                tego, jak ktoś się do mnie uśmiechnie w knajpie lub gdzie indziej, to od razu
                pomyslę, że pewnie mnie podrywa, a nie że mu się wydałam sympatyczna,
                inteligentna i dobra, i godna uśmiechu od obcej osoby.
                ....tak z nieba na ziemię spadła w jeleniej....
                • facetciacho samiczko:) 19.12.03, 15:19
                  wydaje mis ie ze niezla pupcia:)) z ciebie jest spotkajmy sie!!!
                  • Gość: samiec faceciku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 21:16
                    (:)sorry
                    • facetciacho mozna bylo sie domyslic 20.12.03, 12:13
                      jak na kobiete to zbyt to durne bylo
                      • Gość: samica Re: mozna bylo sie domyslic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 12:15
                        facet a może ty jesteś kobietą? to jaki masz numer stanika?
                        • facetciacho nie nosze stanika ale... 20.12.03, 14:21
                          gdybys byla prawdziwa mezatka i gdybys byla ladna to bym ci pokazal co nosze w
                          spodniach napewno bys nie pozalowala
    • anulex Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 11:41
      Mlodsze leca na starszych, starsi na mlodsze, starsze na mlodszych, mlodsi na
      starsze, a w ogole to wszyscy wolimy rowiesnikow. Jaki wniosek? Wszyscy leca
      na wszystkich! :)
    • tralalumpek Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 12:22

nie, nie zauwazylam zeby mezatki szczegolnie szukaly mlodych samcow, jako
      wieloletnia mezatka nie zauwazylam w swoim otoczeniu takich tendencji
      czy to moze nie u ciebie jest przerost wrazen?
    • ka2 Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 18.12.03, 20:31
      Raz się za facetem obejrzałam w Krakowie. Miał obcisłe,skórzane spodnie i był
      obwieszony koralikami.
      Nie żebym coś przeciw gejom miała ale jemu to tylko różowego boa brakowało.
      No normalnie śmieszny był.
      Nosisz koraliki ?
      A tak z innej beczki, oglądałam z moim małoletnim dzieckiem bajkę o skunksie,
      który się zakochał w kotce. Jej to ni cholery nie pasowało co dawała mu do
      zrozumienia .A skunks każdy opór kwitował :
      - leci na mnie !
      • facetciacho k2 19.12.03, 07:39
        ciekawe ale ja mowie ze to te WY mezatki probujecie poderwac
        • ka2 Re: k2 19.12.03, 10:59
          a ja mówię, że moim skromnym IMHO, nadinterpretujesz czasem niektóre gesty
    • sklonowana40 Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 19.12.03, 14:25
      Ja tam nie lece na mlode mieso, chociaz wiek juz pewnie po temu jak najbardziej
      sprzyjajacy:-) Mlode bywa najczesciej zarozumiale i przekonane, ze zgrabna
      sylwetka, ladna twarz i penis w permanentnej erekcji na widok kobiecego ciala
      to wszystko :-) A na dodatek wyedukowane w necie najbardziej lubi te ostrzejsze
      fanaberie:-) Okropnosc....
    • Gość: tfuuu Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam IP: 212.122.214.* 20.12.03, 12:36
      i pedały też.
    • Gość: A. Mam dla Ciebie IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 14:47
      propozycję, jurny chujku. Obejrzyj sobie "Boogie Nights" oraz "Nocnego
      Kowboja" - może siebie w tych filmach zobaczysz.

A.
    • de_la_silva zauwazylem 07.01.04, 12:04
      Ja w pracy doświadczałem syndromu Pani Robinson... Było to zabawne jak się
      przymilały i napalały. Co raz komplemencik, dwuznaczne stwierdzenia, uśmiechy,
      itd. Ach, te starsze panie, którym nagle dano młode mięsko. Ale żadnej się nie
      udało... (no bo nie w pracy...)
    • a-ndrzej Re: zauwazyliscie jak mezatki szukaja mlodych sam 07.01.04, 12:40
      "Facetciacho" to rozumiem taki do sprobowania jestes w swoim mniemaniu? Mam
      kolezanke na ktora zawsze wszyscy patrza. Ona wyglada jak Gumiś, sprawdz w
      lusterku czy to nie to samo.
      Druga mozliwosc to taka, ze skoro one przychodza do twojej matki a gapia sie na
      ciebie, moze im naopowiadala jaki jestes dobry w te klocki. Dorosnij chlopie:)
    • facetciacho i jak myslicie latwe te mezatki czy nie? 04.06.04, 10:48
      bo ja mysle ze tak
      • kohol Re: i jak myslicie latwe te mezatki czy nie? 04.06.04, 11:03
        Myślisz? Tylko myślisz? Tyle czasu minęło i jeszcze żadnej Ci się nie udało
        zaliczyć? Znaczy się, tylko w gębie jesteś mocny?
        Żenada, kolego...
    • Gość: praktyk maz przynosi z agencji grzyba, to potem taka...... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 11:10
      szuka,
      ostrego drapaka,
    • pieskuba Majjka, mówiłam Ci już, 04.06.04, 11:21
      że celownik liczby mnogiej od "mężczyzna" to nie "mężczyzną",
      tylko "mężczyznom"!

pieskuba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka