hehe.he 19.12.03, 22:35 czy w piatek ludzie nie maja co robic ? hehe Czemu siedzicie na necie zamiast sie gdzies bawic?hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hehe.he Re: hehe sie dziwi 19.12.03, 22:58 hehe by gdzies poszlo ale ta pogoda, hmmm a w domu tak cieplo hehe hehe otwiera wiec flaszke w domu hehe Kto reflektuje? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali mówić Re: hehe sie dziwi IP: *.one.pl / *.ns.net.pl 19.12.03, 23:02 A ty smyku! W Polska sie nie bawic w adwent w piatek, w polksa post! Odpowiedz Link Zgłoś
nocnepisanie Re: hehe sie dziwi 19.12.03, 23:12 A w araba to z musu cholera a nie dla zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: hehe sie dziwi 19.12.03, 23:14 no to toast: za Św. Mikołaja!!!!!!!!hehe Odpowiedz Link Zgłoś
atmen Re: hehe sie dziwi 20.12.03, 00:48 ja za rudolfa hehe trzymasz sie jeszcze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: hehe sie dziwi 20.12.03, 01:02 tak ale z powodu malego ruchu przenioslem impreze na dekamerona hehe Odpowiedz Link Zgłoś
atmen Re: hehe sie dziwi 20.12.03, 10:59 to ja padlam najwyrazniej poszaleliscie na deka? pozdrawiam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: hehe sie dziwi IP: *.acn.waw.pl 20.12.03, 13:02 No ja wczoraj przybalowałam konkretnie, wróciliśmy do domu po czwartej i jeszcze dałam radę wyjść z psem. Niesamowite jak pusto i cicho było na osiedlu, tylko ochroniarza spotkałam i trochę dziwnie na mnie patrzył (ale nie robiłam jaskółki żeby udowodnić, że jestem trzeźwa). :))) Muszę kupić chionkę ale nie chce mi się wyjść z domu... niech mnie ktoś wyciągnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: hehe sie dziwi 20.12.03, 13:32 a co Cię ciągnie w taką pogodę ? jutro też choinkę możesz kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: hehe sie dziwi IP: *.acn.waw.pl 20.12.03, 13:35 Zaraz zostanę wyprowadzona na dwór przez psa... jemu nic nie przeszkadza. Fakt, pewnie kupię choinkę jutro.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: hehe sie dziwi IP: *.ath.spark.net.gr 20.12.03, 13:37 Zywą czy sztuczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: hehe sie dziwi IP: *.acn.waw.pl 20.12.03, 13:40 Żywą, z hodowli of course, może w doniczce, taką 150 - 200 cm wysokości. Zawsze kupowałam świerki ale może skuszę się na jodłę, nie wiem, spać i się chce. Jaką masz pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: hehe sie dziwi IP: *.ath.spark.net.gr 20.12.03, 13:47 Zimno ale slonecznie. Zmarzlam dzis rano. Ja mam wielka zywa choine. Bardzo ladna. I nic mi sie nie chce, nawet spac, a juz na pewno nie chce mi sie przygotowywan zadnych robic. Odpowiedz Link Zgłoś