obywatelka_dziopkowa 19.07.09, 12:48 i dlaczego wielkim pisarzem jest oraz dlaczego nie jest i czy coelho jest wielkim mistykiem jakoś mi głupio, że wątek dla 2szarozielone został zmonopolizowany przez naczelnego blogera IV RP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obywatelka_dziopkowa Re: Wątek dla mareczkka77 19.07.09, 12:50 proszę :) obawiam się jednak, że próżny mój trud Odpowiedz Link Zgłoś
slawek-dwa-swiaty Re: Wątek dla mareczkka77 19.07.09, 16:10 Niestety, podzielam obawy - Mareczek, żeby nie dawac się "bluzgającym na niego pod setką różnych nicków" i "nielicznym" nie doceniającym odkrytego w nim talentu w ogóle tu nie zajrzy. Tym niemniej inicjatywa bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Wątek dla mareczkka77 19.07.09, 12:56 Ja jeszcze czekam na wątek dla mnie. Na przykład taki, że jestem nienormalna, głupia, gruba i brzydka i wymyśliłam sobie faceta. Ostatnio polubiłam takie posty :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Mareczek reklamuje Coelho czy wprost przeciwnie? 19.07.09, 14:59 Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Mareczek reklamuje Coelho czy wprost przeciwn 19.07.09, 15:00 a zgadnij? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Mareczek reklamuje Coelho czy wprost przeciwn 19.07.09, 15:18 2szarozielone napisała: > a zgadnij? :-D Reklamuje, ale uważa, że sam jest jednak lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Mareczek reklamuje Coelho czy wprost przeciwn 19.07.09, 15:20 Myślę, że czuje w nim pokrewieństwo dusz i losów. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Mareczek reklamuje Coelho czy wprost przeciwn 19.07.09, 15:23 A jaaaa myślę, że on [jako że jest wiodącym polskim biznesmenem ;)] chciałby na tym zbudować swój sukces. Skoro Coelho na tym zbił fortunę, to dlaczego jemu miałoby się nie udać? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Mareczek reklamuje Coelho czy wprost przeciwn 19.07.09, 15:37 kitek_maly napisała: > Skoro Coelho na tym zbił fortunę, to dlaczego jemu miałoby się nie > udać? Bo ma za mało samogłosek w ksywce! Ideał to stosunek 1:1. Odpowiedz Link Zgłoś