anni-aa2 23.07.09, 14:30 Nie mam ładnej cery, używam podkladu nawet jak jest upał. niestety:( Czy mimo to, moge sie też opalić na twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_time Re: Czy przez podkład można sie opalić? 23.07.09, 14:38 Oczywiście, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tytoniowy_dym Re: Czy przez podkład można sie opalić? 23.07.09, 14:44 jak podkład ma filtr to raczej nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Czy przez podkład można sie opalić? 23.07.09, 14:52 Stosując kremy z filtrem też można się opalić. Poza tym autorka nigdzie nie napisała, że używa podkładu z filtrem, a większość podkładów filtrów nie ma, albo ma bardzo niski faktor. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Czy przez podkład można sie opalić? 23.07.09, 15:11 Przeczytałam: "Czy przez pokład można się opalić?" i myślałam, że jesteś na żaglówce. LOL ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ehlanna Re: Czy przez podkład można sie opalić? 23.07.09, 15:52 Nie wiem. W sumie wydaje mi się, że nie, bo to jakaś bariera dla słońca. Tak jak nie opalisz się przez ubranie np. Ale mogę się mylić. Nigdy tego nie używałam. Choć w sumie chyba też zależy od grubości tapety jaką nakładasz sobie na twarz. A nie lepiej zadbać o cerę? Takie zapychanie porów tylko pogłębia problemy. Poza tym, jako facet, nie chciałabym przytulać kobiety, która byłaby brudna na twarzy i zostawiała te mazie na moim ubraniu.;) Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Czy przez podkład można sie opalić? 23.07.09, 17:26 A od kiedy podkład to produkt dla niedbających o cerę lub mających problemy z cerą? Nawet jeśli masz cerę bez zastrzeżeń, podkład ją udoskonali i ujednolici koloryt. Odpowiedz Link Zgłoś