listopadowa81 09.08.09, 14:41 Hej,potrzebuje wyslac jej kartke wirtualna,ale taka z "jajami"jakas moze karykatura,zart z cieta ripsoda oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listopadowa81 Re: tesciowa ma urodziny 09.08.09, 14:43 z lekka zlosliwoscia,to taka osoba ktora potrafi mi dogadac, ze jak nie masz "dzieci w wieku 24 lat to cos z toba nie tak." Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: z ciętą rapsodią?;) 09.08.09, 14:49 najlepiej jej dogadasz, jak jej nie dogadasz. mądrość na dziś by six_a więcej mądrości dopiero jutro, ale nie czekajcie specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
winomusujace Re: tesciowa ma urodziny 09.08.09, 14:53 Dla mnie to dziecinne tak zaogniać sytuację, a już na pewno sprawiać komuś przykrość w jego urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: tesciowa ma urodziny 09.08.09, 16:14 winomusujace napisała: > Dla mnie to dziecinne tak zaogniać sytuację, a już na pewno sprawiać komuś > przykrość w jego urodziny. > ona nam sprawila w dniu slubu(nie przyjechala) i przy kazdej okazji! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: tesciowa ma urodziny 09.08.09, 16:28 > ona nam sprawila w dniu slubu(nie przyjechala) No to ty nie wysyłaj jej życzeń ;p Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: tesciowa ma urodziny 09.08.09, 16:22 wracajac do tematu,prosze o pomysly.Prosze nie wglebiac sie dlaczego mam taki pomysl,a nie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
dziabdzik Re: tesciowa ma urodziny 10.08.09, 10:35 Nie napisałaś, na co to ma być riposta. W takim razie proponuję uniwersalną, autorstwa niejakiego Wujka Staszka - Mistrza Ciętej Riposty o treści wiadomej. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: tesciowa ma urodziny 10.08.09, 19:45 musze z przykroscia napisac,ze jestem Wami rozczarowana:-( Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: tesciowa ma urodziny 10.08.09, 19:48 listopadowa81 napisała: > musze z przykroscia napisac,ze jestem Wami rozczarowana:-( Ciekawe czy teściowa nie jest rozczarowana synową, która na forum inspiracji na kartkę urodzinową szuka, bo sama pomysłu nie ma. :P Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: tesciowa ma urodziny 10.08.09, 19:52 powtarzam,prosze nie analizowac mojego zachowania,tylko trzymac sie tematu,wlos na glowie by Wam stanal,jakbym opisala rewelacje mojej tesciowej,przyklad:doskonale wie,kiedy mam urodziny,pierwszy raz zrobila tak ze niby zapomniala daty,przypomniala sobie po 3 dniach,mowiac"o to dzisiaj masz chyba te urodziny-zero zyczen,nic,a teraz jej sie zapomina juz 11rok. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: tesciowa ma urodziny 10.08.09, 19:59 Skoro ona taka zołzowata, to ogranicz kontakty z nią do minimum albo zerwij zupełnie (nie ograniczając przy tym kontaktu ewentualnym dzieciom z babcią czy mężowi) wyjaśniając przy tym jasno i klarownie powód wszystkim zainteresowanym. Ale nie zaogniaj sytuacji jakąś kartką z życzeniami nie-życzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś