asche_zu_asche 20.08.09, 21:39 Uwielbiam patrzeć na Kate Moss. Jej to "coś" jest dla mnie porównywalne z słuchaniem ulubionych kawałków i paleniem porannego papierosa do kawy. Znacie innych ludzi, których uroda jest dziełem sztuki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stinefraexeter Re: Uroda modelek 20.08.09, 21:51 Nie. Uroda ludzi nie wzbudza we mnie aż takich doznań. A fascynacji Kate Moss nigdy nie rozumiałam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Uroda modelek 21.08.09, 15:06 Podzielam Twój pogląd. Zachwycają mnie za to koty wszelkiej maści:) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Uroda modelek 21.08.09, 17:11 stinefraexeter napisała: > A fascynacji Kate Moss nigdy nie rozumiałam. ;) Ja tez nie. Uwazam, ze jest przecitena do bolu i jej "uroda" jest na tym samym poziomie co uroda Karoliny Malinowskiej. jesli mowimy o modelkach na ktore milo się patrzy to bardzo lubię Gisele, Gemme Ward, Agnes Dyen (zawsze robie bledy w jej naziwsku, teraz pewnie tez) i Sashe Pivovarowa :) No i Anja Rubik mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Uroda modelek 20.08.09, 21:56 Faktycznie - oglądanie tego zdjęcia rzeczywiście mógłbym porównać do palenia fajek. Po jednym i po drugim czuję spory niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:01 kurde :/ znowu potworowski się ozwał... Ustalmy coś - mi się podoba Kate Moss/ tobie nie, co jest równoważne z: inne na forum uważają, że jesteś zabawny/ja nie. BTW. zdjęcie to klocek fotografa, nie obiektu Odpowiedz Link Zgłoś
ehlanna Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:04 > BTW. zdjęcie to klocek fotografa, nie obiektu O, proszę, to znaczy, że widujesz obiekt na żywo i najprawdopodobniej do porannej kawy i papieroska oglądasz nagą, nieumalowaną Kate przeciągającą się w Twoim łóżku. > Ustalmy coś - mi się podoba Kate Moss/ tobie nie, co jest równoważne z: > inne na forum uważają, że jesteś zabawny/ja nie. Z jakiego innego powodu, jak nie z tego, by skonfrontować Twoje zdanie ze zdaniem innych i wystawić pod ocenę urodę Kate Moss, założyłeś ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:05 nio proszę... inne lecą na ratunek potworskiemu, słitt Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:11 elhanna, każdemu można zrobić obleśne zdjęcie i ładne zdjęcie. 2. wiem, że oceniam medialny produkt (który mi się podoba), nie żywego człowieka - nikt nie musi mnie uświadamiać 3. nie chodziło mi w wątku o urodę Kate m. 4. wolność jest - potworski i ty piszecie swoje, ja swoje, ja komentuje wypowiedź potworskiego - ty komentujesz mój komentarz ->tak się toczy życie forum Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: Uroda modelek 21.08.09, 14:37 bo ona jest jego JEDYNĄ fanką, mnie już kiedyś pogoniła:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:10 Hmm, chyba doszło do nieporozumienia. Mówiąc o urodzie modelek mówimy przecież o tym, jak wychodzą na profesjonalnych zdjęciach. Przynajmniej tak zrozumiałam pierwszy post. Czasem warto obejrzeć "america's next top model" i zobaczyć, jak przeciętne dziewczyny zmieniają się w hipnotyzujące piękności, jeśli tylko mają ku temu talent, a piękne dziewczyny na zdjęciach wychodzą płasko i nieciekawie. Niektóre przypadki były naprawdę fascynujące. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:11 po pierwsze - potworski a nie potworowski po drugie - najpierw pytasz co ludzie sądzą o urodzie modelek, a jak odpowiadam to wyskakujesz z jakimś niezwiązanym z tematyką wątku bełkotem o śmieszności moich postów. Jak chciałaś samych ochów i achów to trzeba było założyć wątek - "fanklub Kate Moss - wszyscy jej wielbiciele proszeni o wpis" a nie pier#olić teraz o jakiejś dziwnej z dupy wyjętej zależności między moją zabawnością i kwestią urody modelki. po trzecie - dlaczego uważasz, że zdjęcie to klocek fotografa? Może właśnie na tym polegał jego spryt, że uchwycił Kate Moss taką, jaka naprawdę jest? asche_zu_asche napisała: > kurde :/ znowu potworowski się ozwał... > Ustalmy coś - mi się podoba Kate Moss/ tobie nie, co jest równoważne z: > inne na forum uważają, że jesteś zabawny/ja nie. > > BTW. zdjęcie to klocek fotografa, nie obiektu Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:13 potworski napisał: > po pierwsze - potworski a nie potworowski sorry vinnetou, nie należę to twojego fanklubu i mogłam źle skopiować nicka, wybaczysz??? proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:21 Ciekawa zależność. Idąc tym tropem piszesz w sposób właściwy nicki tylko tych osób, których jesteś fanką? asche_zu_asche napisała: > potworski napisał: > > > po pierwsze - potworski a nie potworowski > sorry vinnetou, nie należę to twojego fanklubu i mogłam źle skopiować nicka, > wybaczysz??? proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:23 no przecież przeprosiłam.... wrażliwy jesteś na swoim punkcie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:26 Szukanie logiki w wypowiedziach jest przejawem przewrażliwienia? asche_zu_asche napisała: > no przecież przeprosiłam.... > wrażliwy jesteś na swoim punkcie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:35 po tym zdjęciu z kogutem, myślałam, że jesteś bystry.... pomyliłam się w twoim nicku, bo nie przyłożyłam do niego należnej uwagi, przeprosiłam - logiczne - na ch... mi fanklub kate moss? wiem, że jest brzydka (i piękna równocześnie) - chodziło i o indywidualne doznania a propos innych ludzi a nie wytykanie mi, że nie wiem, że jest "paskudna" i co to phootoshop -potraktowałeś mnie protekcjonalnie (tak, jak masz w zwyczaju), stąd moje obruszenie. to jest logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:42 Pisząc o szukaniu logiki miałem na myśli tę wypowiedź: sorry vinnetou, nie należę to twojego fanklubu i mogłam źle skopiować nicka ...ponieważ jej treść wskazuje na to, że nie przyłożyłaś się do poprawnego wpisania nicka, bo nie należysz do jakiegośtam fanklubu. Dlatego też zapytałem czy piszesz poprawnie tylko te nicki, których jesteś fanką. A co do reszty: - gdzie wytknąłem ci cokolwiek na temat twojego gustu i photoshopa? Chciałaś indywidualnych doznań to ci o nich napisałem, więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:06 Cała checa z modelkami polega na tym, że ich twarz wspaniale się prezentuje na zdjęciach, zwłaszcza kiedy do pracy bierze się dobry fotograf. Najlepsze z nich zachowują swój własny "styl", a jednocześnie są niezwykle plastyczne w obiektywie. One nie muszą być szczególnie piękne na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Uroda modelek 21.08.09, 17:16 stinefraexeter napisała: > Cała checa z modelkami polega na tym, że ich twarz wspaniale się prezentuje na > zdjęciach, zwłaszcza kiedy do pracy bierze się dobry fotograf. Wiesz, ale zey zostac modelka cos w tej buzi musi byc. Poza tym jak sie chodzi na castingi - szczegolnie w Europie - rzadko kiedy masz makijaz wiec klient widzi Cie w pelni naturalna.. Ona nie moza byc brzydka. kate Moss jako mloda dziewczyna byla urocza ale zniszczyla sie trybem zycia. Alko, dragi, imprezy.. to nie jest obojetne dla cery, twarzy.. > Najlepsze z nich > zachowują swój własny "styl", a jednocześnie są niezwykle plastyczne w > obiektywie. Modelka to nie tylko przed obiektywem. Jest jeszcze wybieg ktory rzadzi sie ciut innymi prawami :) > One nie muszą być szczególnie piękne na co dzień. generalnie modelka nie ma byc piekna tylko charakterystyczna i plastyczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ehlanna Re: Uroda modelek 20.08.09, 21:56 > Znacie innych ludzi, których uroda jest dziełem sztuki? Z takich najbardziej mi znanych... -> JA. Tylko mała poprawka - nie dzieło sztuki (bo sztuka to plastyka, liftingi i inne pierdingi) tylko natury. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Uroda modelek 20.08.09, 21:58 A masz mozliwosc podziwiania jej na zywo,czy tylko wzdychasz do gazetowego produktu grafikow komputerowych? Mi zdarzylo zachwycac sie uroda kobiet do tego stopnia,ze nie moglam oderwac od nich oczu choc les nie jestem,ale byly to kobiety realne widziane na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:04 nie kumasz, nie chodzi mi o fotoszopkę. Sposób poruszania się, toksyczna aura, brzydota i obleśność połączona z pięknem, krzywe nogi i zęby, na które chce się patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
laluniaaa Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:08 też lubię patrzeć na kate moss, ale nie jest ona na szczycie mojej listy... i nie porównałabym tego do palenia fajki... raczej do tej adrenalinki którą się czuje wbiegając do morza albo do tej chwili, kiedy w kinie gaśnie światło Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:08 Taaa... 'Coś" w postaci patologicznie krzywych nóg, nosa niczym wystruganego z kawałka drewienka oraz krzywego zgryzu, zębów i niewykształconej prawidłowo lewej górnej trójki. Piękny gust doprawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
kapka88 Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:14 ej dobra przestancie, kazdy ma swoj gust, nie wiem co was tak dziwi, jest wiele ludzi ktorzy ubostwiaja kate moss. ja tez uwazam, ze ona wyglada jak spapierosiala pijaczka i mnie tam jej "krzywizna" nie kreci, ale nie bede polemizowac z autorka bo zapewne jej nie przekonam do mojej wersji. Jednak tez znam kilka slawnych kobiet ktore maja niesamowita urode (chyba to masz na mysli) i lubie na nie patrzec bo sa niestandardowe: liv tylor, kate blanchett, mila jovovich, agata buzek (kosmitka hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydula_betty Re: Uroda modelek 20.08.09, 22:16 factory2 napisała: > Taaa... 'Coś" w postaci patologicznie krzywych nóg, nosa niczym wystruganego z > kawałka drewienka oraz krzywego zgryzu, zębów i niewykształconej prawidłowo > lewej górnej trójki. Piękny gust doprawdy! Wow! No zapominajmy o tym, że tylko kobiety idealne, nieskazitelnie piękne mogą mieć to "coś". A mi się teraz Kate Moss nie podoba, bo już zniszczona od kokainy ale kiedyś miała to coś i nie jest przeciętna. Bardziej mi się podoba niż np Claudia Schiffer jeśli chodzi o te modelki z lat 90 Odpowiedz Link Zgłoś
facettt znamy :) 20.08.09, 22:13 i przypominamy - Geliebte ze to forum polskie - a nie niemieckie - do hollery. Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: znamy :) 20.08.09, 22:15 facettt napisał: > i przypominamy - Geliebte > > ze to forum polskie > - a nie niemieckie po polsku facet piszemy "facet" (jedno "t") - kalasz ojczysty język, a czepiasz się mojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: znamy :) 20.08.09, 22:19 owszem - i sie zawsze czepial - gdy nie zaczniesz szanowac Interesu Narodu Polskiego. jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: znamy :) 20.08.09, 22:17 naomi cambel jest zjawiskowa , kate też ma to coś , ale naomi jest jakaś taka hmmm nie potrafie tego nazwać , ma twarz jak lalka Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: znamy :) 20.08.09, 22:18 hayden panettiere- chociaz nie mam pojecia w czym grala to na zdjeciach lubie na nia patrzec. ale po namysle stwierdzam ze nie zapiera mi nic na jej widok. Odpowiedz Link Zgłoś
kapka88 Re: znamy :) 20.08.09, 22:28 nooo naomi ma cos w sobie sztucznego, wyglada troche jak taka lala z kreskowek czyli mega kosci policzkowe, mega dlugie rzesy i mega pełne usta. mimo wszystko tez mi sie podoba szczegolnie w teledysku MJ "closet". A jesli mowa o modelkah to te z lat 90. mysle ze sa piekniejsze niz teraz, bo tamte wygladaly przynajmniej jak kobiety a teraz kanonem piekna jest wyglad 14-latki z malutkim noskiem, superblada, gęste brwi i niewinne oczka. moje faworytki wsrod modelek sa: natalia vodianova, carmen kass i wszystkie modelki z teledysku georga michaela "freedom" Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Przypis!!! 20.08.09, 22:20 żałuję, że nie dodałam od razu - chodziło mi o piękno w brzydocie, krzywiźnie i patologii, właśnie to w niej lubię Odpowiedz Link Zgłoś
5th-avenue Re: Uroda modelek 20.08.09, 23:12 Naomi Campbell wyglada jak malpa a Claudia Schiffer jak transwestyta. Kate Moss ani piekna ani brzydka, taka przecietna. Mnie zachwyca Irina Shaykhlislamova i35.tinypic.com/23hp2bt.jpg webstorage.mediaon.it/media/2009/04/64855_375169_VOLANTINO__7080455_medium.jpg img0.bloggum.com/upload/lib/img/15135/o/r_6k8uq1aorssp6pjy0ioq.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kapka88 Re: Uroda modelek 21.08.09, 14:01 masz na mysli Irine z Intimissimi? Mi tez sie podoba, ale bez przesady. zreszta nie jest zbyt naturalna, bo ma powiekszane usta, chyba biust i brak wciecia w talii. jest bardzo podobnma do Adriany Limy. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Uroda modelek 21.08.09, 14:11 jesli chodzi o modelki z lat 90-tych uwielbiam Cindy Crawford ,Naomi swietnie sie porusza ,niczym kocica.Nie rozumialam natomaist nigdy zachwytow nad Adrina Lima ,ma dosc wulgarny typ urody ,swietna jest modelka z reklamy intimissimi ( ale jak wiadomo photoshop przyjacielem modelki) ,podoba mi sie jeszcze laetica caesta ,chociaz na niektorych zdjeciach wychodzi tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
portobello_belle Re: Uroda modelek 21.08.09, 14:24 Chyba wiekszosc z Was nie zrozumiala asche_zu_asche. Jej nie chodzi o to, ze Kate Moss jest piekna, na boga. Rzecz w tym, ze ma cos w sobie, cos, na co lubi patrzyc, co ja intryguje - a ta jej brzydoto-urode w polaczeniu ze stylem niejako chlonie. Ja naprzyklad uwielbiam blokowiska, im bardziej zapuszczone i zrujnowane tym lepiej. Wiekszosc ludzi puka sie w glowe widzac moja rekacje na widok szczególnie brzydkiego blokhauzu z poprzedniej epoki mówiac: przeciez to jest wstretne, jak Ci sie moze to podobac, w ogóle WTF? A ja, wiedzac, ze jest to brzydkie i szare i widzac to, jednoczesnie uwazam ten widok za cudowny, on raduje me oczy. Naprawde :) Odpowiedz Link Zgłoś
kapka88 Re: Uroda modelek 21.08.09, 14:29 no tak, o to jej chodzilo. ja nie lubie ani kate moss ani blokowisk za to lubie charty rosyjskie ba sa takie...wiedzmowate :D Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Uroda modelek 21.08.09, 16:37 Sądzę, że w przypadku modelek liczy się coś nietypowego w twarzy plus typowe wymogi, jak szeroko rozmieszczone oczy, wysokie kości policzkowe itd. Ja lubię patrzeć na modelki o urodzie, powiedzmy, dziwnej, a moją faworytką jest Lily Cole, z jej buzią jak ksieżyc w pełni, maciupkim podbródkiem, jasną skórą i rudymi włosami: patrishka.files.wordpress.com/2008/07/lily-cole.jpg www.style.com/slideshows/fashionshows/F2006RTW/NRICCI/BACKSTAGE/00220m.jpg www.independent.co.uk/multimedia/archive/00117/lily_cole_117161t.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Uroda modelek 21.08.09, 16:55 Mnie jakos ona nie fascynuje kojarzy mi sie z kokaina, papierosami i nieswiezym Doherty..... www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1205765/Kate-Moss-Lily-Allen-share-joint-holiday-St-Tropez.html Odpowiedz Link Zgłoś
eponine Re: Uroda modelek 21.08.09, 17:42 Uwielbiam Tanyę Dziahilevę - ma niesamowitą urodę, jest piękna mimo, że do klasycznych rysów jej daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
eponine Re: Uroda modelek 21.08.09, 17:44 styleskilling.com/wp-content/uploads/2006/10/tanya%20dziahileva%20versace%20ss%202007%20details.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asche_zu_asche Re: Uroda modelek 21.08.09, 18:54 też, ale wolę Gemmę Ward. lubię w nich to odejście od lalkowatości i ideału, a przy tym subtelność. A klasyczne piękno kojarzy mi się z rymami częstochowskimi - mogą się podobać niewysmakowanym, prymitywnym gustom, ale brakuje tam tego, czego poszukują koneserzy Odpowiedz Link Zgłoś
eponine Re: Uroda modelek 21.08.09, 19:16 Gemma też jest wspaniała. Chyba lubię skandynawski typ urody :) Choć nie w każdym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś