emilia7emilia 06.09.09, 17:32 o czym rozmwiacie ze swoimi facetami na pierwszych randkach? bo mój facet jest troche małomówny i nie wiem tak naprawde o czym z nim gadac poza tym on jest taki uległy,że na wszystko się zgadza.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murzynier Re: takie coś 06.09.09, 17:33 emilia7emilia napisała: > nie wiem tak naprawde o czym z nim > gadac poza tym on jest taki uległy,że na wszystko się zgadza.. sprawdź czy jest dobrze napompowany Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: takie coś 06.09.09, 17:36 obecnego faceta poznalam majac 18,5 roku... bylam miedzy maturami ustnymi (mielismy organizowane co tydzien).. jak to po ustnym: byla impreza a ja kiedys mialam cos takiego, ze jak poznawalam samca to musialam zrobic na nim moj test przydatnosci jak bylam trzezwa to odbywalo sie w dluzszym okresie.. ale po pijaku walilam z grubej rury: przeszlismy przez tematyke polityczna, historyczna, sztuke, literatue, biologie, oczywiscie muzyke, filmy,...wszytsko na jednej imprezie w ciagu 2 godzin prtzeszedl test i pozniej odposcilam mu... i moglismy juz pic dalej spokojnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: takie coś 06.09.09, 17:38 a jakie były pytania na biologi? można było poprawiać? ile punktów żeby dostać trzy z dwoma? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: takie coś 06.09.09, 17:40 z biologii to zawsze na czasie u mnie byla antropologia i ewolucja paleontologia i takie tam sprawy biologiczbo-prehistoryczne ;] facet musial sie wykazac,ze go to interesuje i juz bylo 3= Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier Re: takie coś 06.09.09, 17:43 tygrysio_misio napisała: > z biologii to zawsze na czasie u mnie byla antropologia i ewolucja > paleontologia zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier Re: takie coś 06.09.09, 17:48 tygrysio_misio napisała: > no i oblalas lesbo ;] lesbo? a co do egzaminowania to gdybyś na mnie zastosowała ten numer nie zdałbym celowo i obeszłabyś się smakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: takie coś 06.09.09, 19:59 No tak normalnie... Jak to z innymi ludźmi. Jak ostatnio dałam się uwieść, to akurat dyskutowaliśmy o lesbijkach, pamiętam ;) Ale to dawno było. Odpowiedz Link Zgłoś