Gość: zofia IP: *.example.net / 217.8.188.* 05.01.04, 15:01 bo ja 3, i bylo super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica mam wrażenie że 05.01.04, 15:05 takich zwierzeń pragną na FCosmopolitan a ile razy w tym roku jadłyscie zupę? bo ja raz, i było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: mam wrażenie że IP: *.ath.spark.net.gr 05.01.04, 15:11 Ja dwa razy rozmawialam z Tata przez telefon i bylo tak sobie, ale mozna tez powiedziec ze super. Np super jest to, ze tata jeszcze slyszy telefon (nastawiony na maksa wprawdzie, ale jednak slyszy). Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: mam wrażenie że 06.01.04, 17:47 soczewica napisała: > a ile razy w tym roku jadłyscie zupę? bo ja raz, i było super. Ja tez tylko raz i tez bylo super. Za moment bedzie drugi raz, bo zupa juz gotowa i tez bedzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
trueblue Re: mam wrażenie że 06.01.04, 23:37 anahella napisała: > soczewica napisała: > > > a ile razy w tym roku jadłyscie zupę? bo ja raz, i było super. > > Ja tez tylko raz i tez bylo super. Za moment bedzie drugi raz, bo zupa juz > gotowa i tez bedzie super. > Zrobilo mi sie smutno, bo w tym roku ani razu nie jadlam jeszcze zupy! Za to jadlam trzy razy dobre, wloskie makarony:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta_22 Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż IP: *.za.digi.pl 05.01.04, 15:26 6 razy w ciągu dwóch dni nowego roku a po co Ci to wiedzieć? chcesz wiedziec ile osób mniej razy sie kocha niz ty a ile wiecej? czy tez prowadzisz statystyke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż IP: *.example.net / 217.8.188.* 06.01.04, 12:37 a tak chciałam porównać, a tobie to gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż 06.01.04, 13:21 To ty musisz miac strasznie reglamentowany ten seks, że tak przezywasz. I to liczenie....a krzyzykami w kalendarzu tez sobie znaczysz??? Jesli nie to zacznij, rób podsumowanie miesiąca potem roku. Dopiero bedziesz miała material porównawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż IP: *.example.net / 217.8.188.* 06.01.04, 15:23 ale poszłaś osto po bandzie, a dziewcze ma po prostu chcice... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż 06.01.04, 16:00 do dzis dnia ok.9-10 razy,moze i wiecej,nie liczę,bylo jak zwykle-bosko:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katulla Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.01.04, 16:30 A ja ani razu, jak i w każdym poprzednim roku. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misty Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż IP: *.met.pl 06.01.04, 17:31 Zaraz zajrzę do kartoteki i podam alfabetycznie - z kim, jak, gdzie, po ile razy na sesje... Moge wstawić w Excela - bedzie do twej statystyki jak znalazł...;);) Dużo jurnych samców w Nowym Roku życzę Odpowiedz Link Zgłoś
ran11 Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż 07.01.04, 00:55 czyli średnio 5/3=1+(1/3)= ok. 1,67 [dnia/stosunek]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.01.04, 01:03 A ja w tym roku już byłam w restauracji i miałam urodziny. Też się pochwalę , a co. Odpowiedz Link Zgłoś
ran11 Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż 07.01.04, 01:08 Składam Najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.01.04, 01:10 Dzięki. No to mam spokój, jestem już towar wtorowo sorta, trzydziestka mi stuknęła.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ran11 Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż 07.01.04, 01:28 A dla mnie za dwa lata pod koniec kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
onionka Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż 07.01.04, 10:21 Serdeczne zyczenia urodzinowe. Ja tez mialam juz urodziny, a to znaczy, ze obie jestesmy koziorozcami. W resteuracji tez bylam chociaz bardziej z koniecznosci niz przyjemnosci. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: ile razy juz w tym roku kochałyscie sie koleż IP: *.almainternet.pl 07.01.04, 16:15 ja w tym roku: 3 razy zrobiłam pranie, 1 raz miałam urodziny 4 razy byłam w pracy! było suuuper :) Odpowiedz Link Zgłoś