kowcia 22.03.11, 07:12 na polonezie piłka nożna i co poza tym? jakies karate? lekkoatletyka, biegi? tylko nie piszcie ze dziecko samo sobie moze biegac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus8 Re: gdzie są jakies zajęcia sportowe dla dzieci 22.03.11, 09:16 o ile wiem: w Flex gym- judo dla dzieci ( na przeciwko szpitala bródnowskiego) Fit-fun- taniec nowoczesny - dance 4fun polonez- tenis, tenis tez jest przy spojni po drugiej stronie wisły- szkoła tenisa- ginter szkola krasiczynska- aikido karate chyba jest w szkole na bartniczej- ale tego nie jestem pewna balet- w swicie tańce- na ul. Gilarskiej- strefa tańca zajecia dla maluchów - w malinowie-ul.kondratowicza- ale strasznie drogie i to chyba tyle co wiem... Odpowiedz Link
burgundia Re: gdzie są jakies zajęcia sportowe dla dzieci 22.03.11, 12:10 W ostatnią środę ruszyły zajęcia z judo w Ogródku Jordanowskim na Suwalskiej. Odpowiedz Link
agus8 Re: judo ? 22.03.11, 13:24 a wiesz cos wiecej? dla jakich grup wiekowych i ile razy w tygodniu i za ile. wiem musze sie tam przejsc, ale jakoś nie mam kiedy Odpowiedz Link
burgundia Re: judo ? 23.03.11, 10:26 Zaczęli dopiero tydzień temu, więc na razie jest jedna grupa. Dzieci w przedziale ok. 7-10 lat. Jeżeli będzie więcej chętnych, to wtedy będą dzielić wiekowo. Zajęcia w środy 17.45.-18.45. Plusem jest dla mnie cena 40 zł/miesiąc i to, że wszyscy dopiero zaczynają, a wszędzie indziej zajęcia trwają od września i raczej trudno dołączyć w trakcie roku, bo dzieci są już zaawansowane. Mojemu synowi po I zajęciach bardzo się podobało. Zobaczymy dzisiaj. pozdr. Odpowiedz Link
rottka Re: judo ? 24.03.11, 07:26 bardzo fajne zajęcia judo dla dzieciaków są na polonezie, fakt trwają od września, cenowo lepiej 80 pln za 1,5 godziny dwa razy w tyg. Bardzo fajny trener, potrafi zdyscyplinować dzieciaki Odpowiedz Link