aga07 14.06.05, 15:37 mam pytanie:czy Waszym zdaniem przydałby sie sklep z tanią odzieżą używaną i nową na Bródnie w okolicach ulicy Wysockiego,Bzayliańskiej itd??????Odzież angielska,holenderska,szwedzka itp.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: tania odzież 14.06.05, 15:40 Jeśli pytasz, bo chcesz taki założyć to chyba nie za zbytnio. Aktualnie lumpeksy-ciucholandy na Bródnie się likwidują. W tamtej okolicy są chyba 2. Odpowiedz Link
aga07 Re: tania odzież 14.06.05, 15:55 taki miałam zamiar ale po Twojej odpowiedzi sie zastanawiam.Czyżby na Bródnie nie było wielbicieli lumpeksów( odwiedzając forum "ciucholandy i komisy" myslałam ze są wszędzie.Pozdro Odpowiedz Link
woodpecker_from_mars Re: tania odzież 14.06.05, 17:54 wydaje mi się, że mało jest lumpeksów z naprawdę fajnymi ciuchami (dobrej jakości, nie zniszczone, i nie przebrzmiałe jeśli chodzi o fason); ja wiem - wymagania duże, ale naprawdę są takie lumpeksy; taki chętnie bym odwiedzała Odpowiedz Link
aga07 Re: tania odzież 14.06.05, 21:32 do czegoś takiego właśnie sie przymierzam,ale narazie to tylko plany i zbieram informacje Odpowiedz Link