pieskuba 24.04.03, 17:13 Ściągnięte z forum "Targówek" Przeczytajcie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=297&w=5769517 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeruba Re: Stacja benzynowa 24.04.03, 19:01 To ja wrzucę tekst tego obwieszczenia: "O B W I E S Z C Z E N I E (9.04.2003 r.) Zgodnie z art. 31 i art.32 ustawy z dnia 27 kwietnia 2001r. Prawo ochrony środowiska /Dz.U.Nr 62, poz.627 z późn.zm./ i art.1 Ustawy z dnia 27 lipca 2001r. o wprowadzeniu ustawy - Prawo ochrony środowiska, ustawy o odpadach oraz zmianie niektórych ustaw /Dz.U.Nr 100 z 2001r., poz.1085/, Prezydent m.st.Warszawy informuje, że: 1. w publicznie dostępnym wykazie został zamieszczony wniosek PKN ORLEN S.A., dotyczący wydania decyzji o warunkach zabudowy i zagospodarowania terenu na budowę stacji paliw, myjni, budynku sklepowego wraz z zapleczem socjalnym i sanitarnym, dróg dojazdowych, placów manewrowych i urządzeń towarzyszących na terenie działek ew.nr 1/21 i 1/22 z obrębu 4-09-03 u zbiegu ulic: Kondratowicza i proj.Nowo-Wincentego w dzielnicy Targówek m.st.Warszawy. 2. Każdy ma prawo składania uwag i wniosków w powyższej sprawie, w siedzibie Urzędu Dzielnicy Targówek w Wydziale Architektury ul.Kondratowicza 20, pok.322 w terminie 21 dni od daty zamieszczenia niniejszego obwieszczenia. " Mam tylko pytanie: pieskuba czy to jest ta działka którą widać z Twojego okna, czy też jest to miejsce gdzie ostatnio stało miasteczko? pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
pieskuba Re: Stacja benzynowa 24.04.03, 19:23 Chyba się przejdę i zapytam. Dzwoniłam tam parę miesięcy temu i wtedy na żadnym z tych kawałków nie miało być stacji benzynowej. Nigdy. Miała być za mostkiem w stronę Zacisza, ale została skutecznie oprotestowana przez mieszkańców. Odpowiedz Link
sprawiedliwyyy Re: Stacja benzynowa 24.04.03, 21:29 No to zostało nam raptem kilka dni do 30.04. Teraz rzeczywiście najwazniejsze, gdzie ta stacja będzie. I wraz ze stacją pojawia się problem alkoholowy - bo na Orlenie wódeczkę zatankujecie całodobowo, a gdy szukałem ostatnio kapturków do wentyli to popatrzyli na mnie tak jakoś dziwnie. Odpowiedz Link
sprawiedliwyyy Re: Stacja benzynowa 24.04.03, 23:04 Sloggi napisał na Forum ZZ, że chodzi o działkę od strony Lasku, obok mostku na kanałku. Z naszej perspektywy nie wygląda to najgorzej - szkoda tylko ładnej działki. Odpowiedz Link
jeruba Re: Stacja benzynowa 25.04.03, 06:56 jeśli możesz się zapytać to zapytaj jak zawsze będę wdzięczny)))) pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- chyba mamy klub płytowy Odpowiedz Link
sprawiedliwyyy Sygnaturki, sygnaturki... 25.04.03, 08:08 Podobało mi się - bo jak zwuważyłem ostatnio wypada ją mieć - a dopiero ostatnio dodłubałem się do ustawień... ------------------- Janerka -> Tynerka -> Onnerka -> Ja już o nim zapomniałem, że ktoś taki był... A Kazik - "wietrznie" żywy. A dlaczego skóra j.j. mięknie i mięknie??? )) Myślę i myślę - i nic Odpowiedz Link
jeruba Re: Sygnaturki, sygnaturki... 25.04.03, 09:48 sygnaturka jak to sygnaturka czasem ma sens czasem nie) a ta akurta to adresowana do paru misiów co pilnują tego portalowego bajzlu pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link