Dodaj do ulubionych

A ja ciągl enie moge znaleźć dobrego tuszu

25.03.04, 21:23
Wszystkie których uzywalam sa do kitu. Oriflame - nietrwaly, Inglot - to tak
jakbym go nie miala na rzęsach, Avon - kruszy sie i rozmazuje. Musze kupic
cos lepszego ale po tych poszukiwaniach mi sie odechciawa. Kolezanka polecila
mi Max Factor 2000 kalorii, mam krótkie rzęsy a on podobno je pogrubia i
wydłuza. Co tu zrobic? pomóżcie..
Obserwuj wątek
    • maryi_ann Re: A ja ciągl enie moge znaleźć dobrego tuszu 25.03.04, 21:25
      Ja wam coś powiem te wszystkie toniki i maście , trądzik trzeba przejść , nie
      przemywajcie twarzy tonikiem typu clerasil albo avon bo to tylko podrażnia i
      pryszczy jest coraz wiecej !!!!!!! polecam 3 szklanki zioła z bratka codziennie
      do picia , a twarz przemywać rumienakiem, zamiast wody, no i odpowiednia dieta,
      no i jeszcze drożdze w tabletach (humavit)
      • roberti.ori Re: A ja ciągl enie moge znaleźć dobrego tuszu 25.03.04, 21:27
        spróbuj tusz giordani, jakby co zawsze możesz go reklamować
      • maryi_ann Re: A ja ciągl enie moge znaleźć dobrego tuszu 25.03.04, 21:29
        AVON TO BEZNADZIEJNA FIRMA, KTÓRA SPRZEDAJE TYLKO BUBLE!!!!!!!
        KUPIŁAM TAM 3 PRODUKTY I WSZYSTKIE MNIE UCZULIŁY A NIE MAM WRAŻLIWEJ CERY, PO
        JEDNYM KREMIE MIAŁAM ROPNE ZAPALENIE SKÓRY!!!!!!! TANDETA!!!!!!!!
        • roberti.ori Re: A ja ciągl enie moge znaleźć dobrego tuszu 25.03.04, 22:00
          Kasia to nie ja pisałem. a ciebie marianno zapraszam do siebie
          • maryi_ann Re: A ja ciągl enie moge znaleźć dobrego tuszu 26.03.04, 01:02
            do kogo mowisz ze cos nie pisalas, nie rozumiem. I gdzie mnie zapraszasz?
        • emgiepe Re: KASIA< RATUJ< 26.03.04, 08:25
          maryi_ann napisała:

> AVON TO BEZNADZIEJNA FIRMA, KTÓRA SPRZEDAJE TYLKO BUBLE!!!!!!!
          > KUPIŁAM TAM 3 PRODUKTY I WSZYSTKIE MNIE UCZULIŁY A NIE MAM WRAŻLIWEJ CERY, PO
          > JEDNYM KREMIE MIAŁAM ROPNE ZAPALENIE SKÓRY!!!!!!! TANDETA!!!!!!!!

To po jaki plaster wchodzisz na Forum Avon? Następna; Kasia, pokasuj te
          brednie, no!!!
    • querida8 Re: A ja ciągl enie moge znaleźć dobrego tuszu 26.03.04, 18:19
      W kwestii tuszu jestem bardzo wymagajaca. Idealnym tuszem jest Flextencils
      Lancome - przecudnie wydluza i podkreca rzesy, a przy tym zachowuje nie skleja.
      daje efekt subtelny, idealny na dzienny makijaz.
      Na wieczor polecam Effet Faux Cils Yves Saint Laurenta - rowniez wydluza i
      wywija rzesy, ale przy tym wyraznie je pogrubia czyniac makijaz bardziej
      wyrazistym.
      Oba wymienione przeze mnie tusze sa trwale, nie osypuja sie i nie rozmazuja.
      • reniaszka Re: A ja ciągl enie moge znaleźć dobrego tuszu 27.03.04, 17:59
        Polecam nowego Loreala, tego z dwiema koncowkami. Jest super, rzesy dlugie,
        wywiniete, nie osypuje sie przez caly dzien. Najlepszy jaki mialam.
    • basiaplewik Re: A ja ciągl enie moge znaleźć dobrego tuszu 03.04.04, 17:10
      ja też polecam loreal- ten z dwiema końcówkami- jest świetny, najpierw
      nakładasz białą warstwę, NIE CZEKASZ aż wyschnie i nakładasz drugą czarną. i
      masz taaakie rzęsy, naprawdę trwały , wytrzymuje cały dzień.
      drugi jaki miałam i byłam zadowolona to maybeline, taki pogrubiający trzykrotnie
      ( nie pamiętam nazwy). w niebieskiej grubej tubie. kosztuje ok. 20 zł, i tez
      mocno pogrubia i zagęszcza rzęsy.
      I jeśli masz zamiar kupić naprawdę dobry tusz do rzęs to raczej omijaj avon i
      oriflame( przetestowałam!!)-mam nadzieję, że dziewczyny sie nie obrażą , ze
      odradzam. pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka