Dodaj do ulubionych

katalog 10 Babie lato?

14.07.04, 14:28
Czy jest gdzies w internecie katalog 10? Chcialabym go obejrzec ale nie mam
swojej konsultantki. Pomozcie. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • emilia.kosecka Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 15:39
      już niedługo, włsnie go skanuje. A skąd jestes??
      • monika_to do Emilii Koseckiej 15.07.04, 14:27
        Moglabys mi go przeslac zeskanowanego. Moj numer gg 3959445.
        • omango Re: jery... 15.07.04, 15:31
          O kurdek, nie wchodzilam kilka godzin, a tu widze dzieja sie jakies malo mile
          rzeczy!
          czy to warto? lepiej - jak to baby - pogadajmy o kosmetykach! wink) oczywiscie z
          facetami tez mozna! albo jeszcze lepeiej - o facetach! wink)
          Pozdrowienia. (to napewno ta pogoda).
    • justa_79 Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 15:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=13760897
      • emilia.kosecka Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 16:34
        nie wiem czy zwróciłas na to uwagę , ale ona chce obejżeć a nie poczytać
        • kati_p Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 18:31
          ktoś tu niemiło warknął...
          • emilia.kosecka Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 19:39
            czasami trzeba
            • matej_lublin Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 19:40
              wydaje mi się, że Emilio na silę reklamujesz siebie i robisz to w co raz
              bardziej niekulturalny i nachalny sposób
              tym raczej nie zdobędziesz klientów
              a wątek o reklamie jest inny niż ten
              Krysia
              • emilia.kosecka Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 19:44
                1. na watek o reklamie juz odpowiedzilam

2. jesli ktos pisze ze chce obejrzec to nie pisze ze chce przeczytac

3. widze ze tutaj mile jest widziana desinformacja, bo jak ktos próbuje zetelnie
                iformowac, to od razu jest obrzucany blotem

• matej_lublin Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 20:02
                  nie ma co się denerwować, ale:
                  - jesli ktoś pisze w co drugiej swojej wiadomości, że jest Koordynatorem i
                  prosi o kontakt, bo chętnie poleca swoją osobę
                  - jeśli część informacji jest jednak niekompletna i wprowadzająca w błąd - vide
                  wiadomości na tematu problemu czy być czy nie Konsultantką
                  to chyba nie wydają mi się bezzasadne komentarze do Twoich Emilio wiadomości
                  z drugiej strony fakt, że ktoś podał link do opisu katalogu nie musi od razu
                  wywoływać w Tobie tyle agresji słownej i czepiania się słów, bo każdy na pewno
                  rozróżnia co znaczy obejrzeć, a co znaczy przeczytać
                  gdybym stosowała taki sam sposób bycia to mogłabym Ci napisać, że robisz tu i
                  ówdzie błędy ortograficzne, ale tego nie robię, bo przecież nie jest to forum o
                  ortografii - co zreszta niejednokrotnie zauważali Panowie z Oriflame
                  pozdrawiam,
                  Krysia
                  • emilia.kosecka Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 20:53
                    nie chche z nikim walczyc, zwlaszcza z toba dltaego proponuje tu i tearz rozejm
                    w naszym wspólnym ineresie
                    pozsrawiam
                    Emi
        • gosia87 Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 19:17
          A Ty Emilio Kosecka chcesz tylko zarobić na odległość, a nie Jej pomóc wink
          • emilia.kosecka Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 19:41
            o ile sie nie myle to wiele osób które tu przychodza to chca zarobic i niech nie
            udaja ze tak jest, a ogladanie katalogu na razie do niczego nie zobowiazuje

GG: 4679933 jesli ktos bedzie chciał katalog to prosze przeslac mejla w
            kawałakch wysyłam spakowane w małym formacie JPG
            • chicarica Re: katalog 10 Babie lato? 14.07.04, 22:08
              Emilia, przyhamuj odrobinkę.
            • avo8 Re: katalog 10 Babie lato? 15.07.04, 13:28
              Czy mogłabyś mi go przesłać zeskanowanego? Z góry dziękuje!!!!!!!!!!!!
              • emilia.kosecka Re: katalog 10 Babie lato? 15.07.04, 21:18
                moje gg: 4679933 przeslij mi tam swój e-mail, zamiast ktopek rób "enter"
                to przesle ci go w ciagu 2 dni, jest to wersja pdf o wielkosci 3,8 MB
          • matej_lublin Re: prawdziwe słowa 14.07.04, 19:41
            no wreszcie ktoś zagrał w otwarte karty i wyłożył kawę na ławę
            Pozdrawiam serdecznie,
            Krysia
            • poszukiwacze Re: prawdziwe słowa 14.07.04, 23:17
              właśnie Emilko przyhamuj, bo ten katalog trzeba dopiero zeskanować a nie ma na
              to za bardzo czasu. Więc spokojnie.
              Ja już dawno zostawiłem to forum i nie wypowiadam się bo to nie ma sensu.Nie
              przyniesie nam to niczego. Narazie przez forum mieliśmy tylko problemy.
              Pozdrawiam osoby, które nie wiem czemu juz musza oglądac katalog 10/2004.
              Ciekawy jestem po co im to. Był juz poruszany ten temat i moim zdaniem trzeba
              wykazać troche powściągliwości. Avon nie powinien tak wcześnie dawać katalogów,
              bo to źle wpływa na sprzedaż.Powinien być dawany następny katalog w połowie
              obecnego katalogu, bo tak to konsultantki żyją kolejnym katalogiem zamaist
              skupić sie na obecnym, a potem siedziwią że tyle było fajnych rzeczy w tym
              katalogu a taka niska sprzedaz.
              To tyle.
              Pozdrawiam wszystki forumowiczów a szczególnie matej_lublin smile

P.S. Nie wiem czy mam racje czy nie ale takie jest moje zdanie. Wszelkie uwagi
              na mail lysiu@poczta.onet.pl
              • matej_lublin Re: prawdziwe słowa 15.07.04, 00:46
                poszukiwaczu, jak miło że jest ktoś kto myśli podobnie jak ja
                czasami to mam wrażenie, że ludziom to podobają się katalogi Avonu, a nie to co
                stanowi ich zawartość, czyli produkty
                ta pogoń za następnym katalogiem, ta obsesja mianowania przez Koordynatorów jak
                największej liczby Konsultantów, prospecting zawsze i wszędzie, większa
                sprzedaż, większa sprzedaż ! - przeciez to zaczyna przypominać Amway i jakieś
                zwariowane łańcuszki
                co do dawania wczesniej katalogów to do 98 roku katalog był dostępny w drugiej
                kampanii katalogu i dzięki temu obroty firmy rosły o dość dużę %, a teraz ledwo
                się utrzymują, co świadczy o tym ,że Kierownictwo jeździ w terenie (np. u mnie
                w Lublinie) i bada nastroje w związku z aferą, z brakiem kolejny kwartał
                realizacji planów
                eh, szkoda gadać
                Avon przypomina teraz obóz pracy
                pozdrawiam,
                Krysia
        • justa_79 Re: katalog 10 Babie lato? 15.07.04, 09:28
          emilio, trzeba warknąć? a co to znaczy? ja uważam, że osoba o pewnej dozie
          kultury osobistej nigdy nie musi warczeć. zauważ, że mój post nie był
          skierowany do Ciebie, więc Twoja odpowiedź jest zupełnie zbędna. uznałam, że
          informacja pisemna o zawartości katalogu również może się przydać. dlaczego od
          razu podsuwać komuś TWOJĄ prywatną stronę.
          • poszukiwacze Re: katalog 10 Babie lato? 15.07.04, 10:25
            teraz to ty "warczysz".
            Z tego co umiem czytać to emilia nie napisała adresu swojej strony.
            Mam wrazenie ze wiele osób szuka na tym forum zaczepek i możliwości wytknięcia
            komuś błędów. Natym forum przekazywanie WIEDZY i INFORMACJI to jest moze tak 30%
            całej treści. W tym momencie mój post też nie zawiera wiedzy.
            Jak tak dalej pójdzie to w avonie dojdzie do wielkiej kłótni
            • justa_79 Re: katalog 10 Babie lato? 15.07.04, 11:13
              drogi panie obrońco pani E. zaczynacie się oboje zachowywać jak pewien pasz sz.
              może lepiej przenieść się na jego forum... ten sam poziom.
              • poszukiwacze Re: katalog 10 Babie lato? 15.07.04, 11:47
                Drogra Pani.Ja tu nikogo nei atakuje, tylko wytykam błędy.Twoje opinie czytam od
                dluzszego czasu i zawsze odbieram je jak od osoby która jest sfrustrowana.
                Napisz lepiej swoje zdanie na temat Avonu i już a nie atakuj mnie.
                Ja na nikogo nie warcze.Starm sie tylko wymusić na forum merytoryczna
                dyskusje,ale widze że nie trafiłem na swój poziom (niedotyczy to matej)
                Normalnei się zdenerwowałem
                • justa_79 Re: katalog 10 Babie lato? 15.07.04, 11:59
                  poszukiwacze napisał:
                  > Normalnei się zdenerwowałem

co widać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka