grzes8 21.07.04, 20:49 Mam na imię kasia,jestem konsultantka avonu jeżeli też jestes konsultantka lub klijentka avonu to mozemy pogadac na gg moj numer 1164303 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sister52 Re: Konsultantki 21.07.04, 20:52 Bardzo lubię ciemnych ludzi, którzy oprócz braku umiejętności poprawnego pisania nie potrafią czytać tego, co jest na wstępie tego forum wołami napisane. Mam nadzieję, że chicarica szybko ten wątek usunie... Pozdrawiam, sister52 Odpowiedz Link
sister52 Re: Konsultantki 21.07.04, 22:27 A gdzie tu bezczelność? Ogłoszenia o tym, że jest się konsultantką zamieszczamy w specjalnym wątku do tego przeznaczonym, jeśli jeszcze tego nie doczytałaś... Odpowiedz Link
kasiaavon Re: Konsultantki 21.07.04, 22:33 Niestety nie zauważyłam tego komunikatu na początku.Zdarzaja się pomyłki,jestem tu pierwszy dzień Odpowiedz Link
omango Re: Konsultantki 22.07.04, 09:57 kasiaavon napisała: > Niestety nie zauważyłam tego komunikatu na początku.Zdarzaja się pomyłki,jestem tu pierwszy dzień ___ Nie przejmuj sie Kasia - Sister juz tak ma: lubi obrzucac blotem i uwaza ze to jest w normie zachowan tzw. kulturalnych. Acha, no i bycie kulturalnym nie ma dla niej rzadnego zwiazku z prowadzeniem rozmow, np. o kosmetykach. Pozdrawiam. (a jednak cos napisalam... ) Odpowiedz Link
chicarica Re: Konsultantki 22.07.04, 10:18 Sister, o ile dobrze zrozumiałam, Kasia zamieściła tutaj ten post nie dlatego że szuka w ten sposób klientek, ale dlatego, że chciała porozmawiać z innymi dziewczynami. Rozmawiałam z nią wczoraj na gg, bardzo sympatyczna dziewczyna i naprawdę nie rozumiem dlaczego spotkała się z tak nieprzyjemnym przyjęciem z Twojej strony. Jeśli w ogóle miałabym usuwać ten wątek, to tylko z powodu Twoich przykrych słów skierowanych do kogoś, kto jest tu pierwszy raz. Bardzo proszę o więcej wyrozumiałości dla nowych forumowiczów, co innego starzy spamerzy typu Robert, a co innego - osoby, które wchodzą tu po raz pierwszy i nie znają jeszcze zasad (że już nie wspomnę o tym, że ja nie odebrałam postu Kasi jako spamu, bo było wyraźnie napisane że dziewczyna szuka kontaktu także z INNYMI KONSULTANTKAMI). Odpowiedz Link
sister52 Re: Konsultantki 22.07.04, 21:16 Witam! Bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych, ale ja zrozumiałam tego posta jako ogłoszenie. Są konsultantki, które poszukują także innych konsultantek w wiadomym celu: mają po 35% i szukają takich co ledwo na 23% wyrabiają, aby ich sprzedaż wziąc "na siebie" i wejść na wyższy poziom Klubu Róży. Kasia okazała się mieć inne intencje, więc wszystko jest OK i posyłam Jej Nigdy nie mam zamiaru urazić kogoś, kto ma dobre intencje. Bardzo mi przykro, że na początku odniosłam inne wrażenie względem Kasi. Poza tym nie rozumiem jak można tłumaczyć kogoś, kto nie czyta podstawowych zasad - *ogłaszamy się w specjalnym wątku* - tym, że jest nowy. Ja kiedyś też byłam nowa. I wiele osób też kiedyś było tu nowych, ale najpierw się zapoznaje z zasadami a potem pisze posty. Przykro mi, ale nie mogę być winiona za to, że jednoznacznie odczytałam tę wiadomość jako reklamę działalności konsultanckiej. Do "omango": nie mam w zwyczaju obrzucać ludzi błotem bez powodu. Zdarzają się dość często przypadki spamerów w typie "pojawia się, spamuje i znika" - a Kasia pojawiła się dopiero co, pod pseudo grzes8 i od razu walnęła coś na kształt ogłoszenia - więc uznałam ją za takiego spamera. Nie wiem czego tu nie rozumiesz. Może masz inną perspektywę na całą sprawę, bo jak włączyłaś komputer to już była masa innych postów od Kasi z zapytaniami, uśmiechami itd. a jak ja włączyłam swój to był tylko ten jeden jedyny, problematyczny. Trochę luzu, moja droga - jeśli ktoś nie nastąpi na moją stopę, która jest uczulona na spam, to wszystko będzie OK, zniosę wszystko oprócz spamu. Nie wiem też czy zauważyłaś, ale na tym forum oprócz "obrzucania innych błotem", które według Ciebie tak bardzo lubię, udzieliłam także innym konsultantkom/forumowiczkom wielu pożytecznych informacji, co preferuję (od przypisywanego mi "obrzucania błotem"). Zawsze jestem gotowa pomóc innym i coś doradzić, nie wypowiadam się tutaj, aby pluć jadem nienawiści. Sporo osób może mnie nie lubić, bo mam inne niż reszta forum zdanie na temat publikowania tutaj zawartości przyszłych katalogów, ale nie jest to powód dla którego miałabym być nisko oceniana. Ot, problematyczna kwestia. Natomiast kwestia spamu jest kwestią jednoznacznie negatywną i wkurzającą na maksa, nie tylko mnie. omango, radzę zająć się sobą i nie pisać o tym co ja lubię a czego nie, bo tego to akurat Ty nie wiesz. Ja Cię nie oceniam, może dlatego że Cię nie znam? Ty mnie oceniasz na podstawie moich postów (śmieszne swoją drogą), ja Ciebie mogłabym też na podstawie Twoich, ale po co? Ani to nie miejsce na to, ani nikomu to niepotrzebne. No, chyba że wróciłaś na to forum dorzucić trochę błotka... Pozdrawiam wszystkich ciepło, sister52 PS. omango, w normie zachowań kulturalnych, jak to nazywasz, jest także pisanie bez błędów ortograficznych, to tak na marginesie - kulturalnym, rzecz jasna Odpowiedz Link
omango Re: Konsultantki 23.07.04, 09:44 Sister - brawo! tak sie rozpisac nt. spamu! no no taki wyklad i jeszcze mnie zaszczycilas paroma slowami... No super. Prosze o wiecej takich zyciowych tresci. Odpowiedz Link
chicarica Re: Konsultantki 22.07.04, 10:20 PS. Przepraszam, gdybym nie odpowiadała przez kilka dni, ale jestem w tej chwili "wyjechana" i nie mam za bardzo dostępu do netu, tylko w kawiarence. Odpowiedz Link
chicarica Re: Konsultantki 22.07.04, 10:23 Kasia, witamy na forum, wpisz się do wątku "Szukam konsultantki lub klientek" i baw się dobrze na forum Odpowiedz Link