Dodaj do ulubionych

Nowa My Lip Miracle

16.11.04, 20:56
Zamówiłam sobie demo tej szminki - odcien Perfect Pink załuje ze nie ma w
tonacji zadnych beżów jakis odcieni karmelu. Czy ktoś z Was moze juz zamawiał?
Szminka naprawde mnie zaskoczyła swoim nawilzeniem i trwaloscia na ustach i
tym delikatnym milym zapachem... smile
Obserwuj wątek
    • amarga Re: Nowa My Lip Miracle 17.11.04, 10:05
      Od wczoraj cieszę swoja Mauviest (jeśli pokręciłam nazwę, to przepraszam, ale jeszcze nie nauczyłam się ich porządnie na pamięć).
      Pierwsze wrażenie po otwarciu - za różowa. Celowałam w bardziej naturalno-neutralny odcień.
      Drugie wrażenie - za lekko chodzi wysuwanie, w czasie zamykania trochę mi się odkręciła i część pomadki natychmiast została na zatyczce.
      Trzecie wrażenie - miły, delikatny zapach, łatwa aplikacja, ładna prezentacja na ustach.
      Czwarte wrażenie - od rana uparcie siedzi tam, gdzie powinna (czyli na ustach), mimo porannej kawy i małego co nieco. Usta ładnie nawilżone. Choć nakładałam ją na suche i lekko spękane, wrażenie ściągnięcia jeszcze się nie pojawiło. Zaczynam myśleć nad kolejnym kolorem... smile
      • aptekarka2 Re: Nowa My Lip Miracle 21.11.04, 19:05
        Cześć
        Moja pomadka jest jakaś dziwna. Kolor, konsystenja i jej trwałość jest bez
        zarzutu. Jeszcze nigdy nie miałam samochowającej się pomadki do opakowania. Po
        wykręceniu jej do należnej wysokości, zaraz sama się wkręca. Jedynie trzyma się,
        gdy wykrecę ją na maksa. Jak mam ją demonstrować klientkom, skoro trudno
        pomalować się nią. Powiedzą, że to bubel i nie będę miała zamówień . Czy demo
        można wymienić? Jak mnie potraktują z tą sprawą w COKu?
        Pozdrawiam wszystkie coraz bardziej zawiedzione konsultantki Ewa
        • sister52 Re: Nowa My Lip Miracle 21.11.04, 21:40
          Witam,
          dostałaś produkt wadliwy, bo szminka nie powinna się sama wkręcać. Nie powinnaś
          mieć żadnych problemów z wymianą szminki.
          • justa_79 Re: Nowa My Lip Miracle 22.11.04, 13:12
            wysyłkowo i na własny koszt, oczywiście? wink
            • mariolkka Re: Nowa My Lip Miracle 22.11.04, 19:01
              To ja swoja tez musze sprawdzic bo jak sie okaze ze tez dostalam bubel???
              Kurcze to sie wkurze....
          • aptekarka2 Re: Nowa My Lip Miracle 22.11.04, 20:17
            Dzięki za słowa otuchy. Rozmawiałam ze swoją OKS.Obiecała,że może mi ją sama
            wymieni na dobrą, bo ja nie miałabym szans.
            • aptekarka2 Re: Nowa My Lip Miracle 26.11.04, 17:23
              Oczywiście, po spotkaniu z OKS i w COKu mojego demo nie udało się wymienić na
              pełnowartościowy produkt. Moja OKS posiada również BUBEL w zbliżonym kolorze do
              mojego i jeździ z nim na spotkania sprzedażne.
    • jamajka78 Jaki kolor wybrać? 28.11.04, 02:25
      Mam ogromną ochotę na tą szminkę, tylko że zupełnie nie wiem jaki kolor wybrać.
      Wszystkie wydają mi się ciemne, a ja lubię jasne szminki. Żałuję, że nie ma
      koloru brzoskwini lub delikatnego różu "ubrudzonego" brązem wink Z tego co widzę
      w katalogu będę strzelać w róż, jednak ten najjaśniejszy wydaje mi się taki
      pospolity (coś ala typowa pomadka ochronna). Czy ktoś mi może pomóc i doradzić
      jakiś róż, najlepiej jakiś "złamany" - może Pinktastic? Czy te szminki na
      ustach wyglądają tak samo mocno? Pozdrawiam i dziękujęsmile
      • biba46 Re: Jaki kolor wybrać? 28.11.04, 08:09
        częsciową odpowiedź masz w wątku, który już był:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=17684362
        Wydaje mi się, sądząc po karcie kolorów, którą porównałam z oryginalnymi
        szminkami, że róż "ubrudzony" brązem to Pinktabulous.
        pozdro
        • jamajka78 Re: Jaki kolor wybrać? 28.11.04, 21:15
          Biba dziękuję za linkasmile Mam jednak pytanie, bo nie wiem czy dobrze
          zrozumiałam: najjaśniejszy róż to Pinktastic? Myslałam, że Perfekt Pink jest
          jaśniejszy. Czy synowej spodobał się kolor Mauviest? Pozdrawiam smile)
          • biba46 Re: Jaki kolor wybrać? 28.11.04, 21:29
            dobrze zrozumiałaś, Pinktastic jest najjaśniejszy, natomiast potem ustawiłabym
            Perfect Pink i Pinktabulous (są prawie takie same w jasności, tylko
            Pinktabulous ma trochę beżu). Mauviest zbliżona jest do Cozy Mauve UCR.
            Synowej podoba się, choć nie słyszałam specjalnych ohów i ahów. Potwierdza
            trwałość, ale używała raz, więc to trochę mało, aby mówić o innych zaletach.
            pozdrosmile
            • nea2 i jak z opakowaniem? 02.01.05, 13:37
              Czy usunęli już problem związany z chowaniem się pomadki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka