mariolkka 18.11.04, 15:35 Czy ktos juz widzial i moze uzywal?: - rozswietlajaca baze pod podklad - wykretna kredke do ust z serii Color Trend Mariolkka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amarga Re: Nowości z kat. 01 19.11.04, 09:28 Widziałam, nie używałam. Baza pod podkład - to biały fluid z różowo-czerwonawą poświatą. Wyciśnięta na dłoń jest biała, ale mieni się podobnie jak żel pod oczy Źródło Młodości (ciężko opisać to słowami - może przez porównanie będzie lepiej i pozwoli to sobie lepiej wyobrazić). Ładnie się rozprowadza, pozostawiając na dłoni bardzo delikatną świetlistą poświatę. Czyli rozświetla. Ale jak się na to nałoży podkład, do tego kryjący - to klapa, przewiduję zerowy efekt. Raczej przewidywałabym do stosowania *zamiast* normalnego podkładu, tylko do rozświetlenia buzi - będzie ok. Kredki - są wykręcanymi kolorowymi sztyftami, podobne do konturówek, tylko dwa razy grubsze. Miękkie, delikatne, ładnie się rozprowadzają. Nie wiem, jak z trwałością. Romantic Rose jest naprawdę bardzo różowe , natomiast to Modern Mauve bardzo przypomina mi szminkowy Watermelon. Jest bardzo naturalny, ale błyszczy. Reszty kolorów nie widziałam. Odpowiedz Link
mariolkka Re: Nowości z kat. 01 19.11.04, 11:28 Dzieki bardzo za odpowiedz, chyba sie jeszcze zastanowie nad zakupem tej bazy, ciekawe czy beda probki do kupienia ? Odpowiedz Link
nea2 Re: Nowości z kat. 01 19.11.04, 11:52 Moim skromnym zdaniem cena wykrętnej kredki w katalogu 1 jest trochę przesadzona.Jej waga to zaledwie 1g!!!Cena normalna 19,90- w promocji kosztuje 14,90.Jak będzie kosztować 9,9-10,9 to może się skuszę. Odpowiedz Link
gocha221 do amargi 19.11.04, 11:57 czy po rozsmarowaniu bazy widac jakis pyłek czy malutki brokacik, czy tylko daje taka poświatę?? dzieki Odpowiedz Link
cirillla Re: do amargi 19.11.04, 12:15 ja tez juz testowalam baze...bo sie interesowalam,ale chyba w katalogu to lepiej wyglada niz na "zywo" A wiec baza daje taka baaaaardzo dyskretna poswiate,nie ma nic z brokatu,tylko bbbbaaaaardzo drobniutka mikę,jesli uzywalas kiedys kremu Poranny blask-to taka mika tylko w bazie jest jej wiecej.Poza tym baza jest bialawa,leciutko kryjaca- ale pod podklad juz sie raczej nie nadaje(mimo iz bazy SĄ pod podklady)...w porownaniu z baza Inglota i Lumene,oraz Sephory wypada slabo.Ale 19,90 za taki gadzecik to niewieleAha-ta baza jest troche jak krem tonujacy,zawiera malo silikonow ale za to skladniki pielegnujace,roslinne przeczytalam w skladzie pozdr Ciri Odpowiedz Link
mariolkka Re: do amargi 19.11.04, 16:12 A jak wyglada twarz po posmarowaniu ta baza? i jak dlugio sie utrzymuje? Czy nie splywa z twarzy? Mariolkka Odpowiedz Link
gocha221 Re: do amargi 19.11.04, 22:02 dzieki za info) uzywalam kremu poranny blask i strasznie mi nie pasował, wiec bazę sobie chyba daruje. jakis nieciekawy ten katalog mi sie wydaje. a co z seria aroma, chodzi mi przede wszytkim o roletki. Ktos wachał? Odpowiedz Link
nea2 Re: do Gochy 20.11.04, 10:31 w katalogu jest strona perfumowana zapachu Energy (grejpfrut,bergamotka,kolendra,pomarańcza,tymianek,limonka,imbir,drzewo cedrowe,goździk).Mi się nie podoba fuj. Swoją drogą mam pytanie.Ten olejek zawiera 75% naturalnych wyciągów roślinnych,a jak to jest w przypadku innych olejków,sprzedawanych np.w aptekach.Czy któraś z Was wie? Odpowiedz Link
nea2 Krem do rąk Dry Skin Relief..... 20.11.04, 10:33 czy ktoś używał?.Jak się przedstawia na tle glicerynowego? Odpowiedz Link
ankasza Re: Krem do rąk Dry Skin Relief..... 22.11.04, 08:17 Mam ten krem,ale nie jestem zadowolona.Glicerynowy bardziej mi odpowiada.Ten nowy jest bardzo gesty,wydajny owszem,ale wedlug mnie wcale nie nawilza tylko raczej zabezbiecza.Zostawia na rekach film jak glicerynowy,a moze jeszcze bardziej.I trzeba go uzyc naprawde malo,bo jak jest ciut wiecej,trudno rozprowadzic i rece sie kleja.Chyba go komus oddam. Aaa..i jest prawie bezzapachowy Odpowiedz Link
aptekarka2 Re: do Gochy 21.11.04, 20:40 Pracuję w aptece,więc mam na co dzień do czynienia z takimi preparatami, jak olejki eteryczne. Wbrew pozorom nie zawierają one 100% olejków, ale 10-20% mieszaniny lub pojedyńczych olejków eterycznych w spirytusie lub w terpentynie(ona też jest olejem aromatycznym). Co do roletki, to z pewnością ma ona jeszcze mniejsze steżęnie olejku. Myślę, że są podobne do tych roletek perfumowanych. Odpowiedz Link
mariolkka Re: do Gochy 22.11.04, 08:42 MIalam okazje wachac te olejki i nie podobaja mi sie zapachy zwlaszcza ten relax, ten drugi nie jest jeszcze taki straszny, a poza tym jak za cos takiego to wysoka cena. Odpowiedz Link
sister52 Re: do Gochy 22.11.04, 10:32 Ja mam i olejek, i roletkę (zapach Relax). I od razu mówię - darujcie sobie. Roletka jest wielką porażką, w ogóle jej nie czuć na ciele. Malutkie to i drogie, naprawdę szkoda kasy. A co do buteleczki olejku za 30zł to też sobie darujcie, bo olejek jest bardzo mało intensywny, w ogóle go nie czułam. Kupowałam sobie takie olejki za 10zł w sklepiku indyjskim (do tego większe opakowanie) i były naprawdę o wiele lepsze... Nie polecam. Z tego wszystkiego najlepsza jest ta lampka aromaterapeutyczna za 12,90zł - ale niestety można ją kupić tylko kiedy się kupi jakiś olejek za 30zł... Odpowiedz Link
nea2 Dzięki... 22.11.04, 17:43 za info.Z kremem chyba się wstrzymam.W katalogu 2 wchodzi z tej samej serii owsiany,więc chyba kupię go.Co do aromoterapii to szkoda,że nie można kupić samej lampki.Nie widziałam jej na żywo,ale na zdjęciu ładnie się prezentuje.Ciekawa jestem jak z wykonaniem (pewnie made in China więc nie wróży to nic dobrego). Odpowiedz Link
justa_79 Re: Dzięki... 22.11.04, 17:50 podejrzewam, że lampkę będzie można kupić później osobno, jak nie z katalogu, to na wyprzedaży typu oferta netto czy internetowa, więc nic straconego. Odpowiedz Link
klakierka Re: Nowości z kat. 01 24.11.04, 14:43 Dziewczyny a co z maseczką z masłem shea z serii Planet Spa ?? już użwałyście ?? jeśli tak to proszę o opis wrażeń i czy ona faktycznie nawilża ??? Odpowiedz Link
nea2 Re: Nowości z kat. 01 24.11.04, 18:30 ooooo.... właśnie co z maseczką.Też się nad nią zastanawiam.Musi "smakowicie" pachnieć,a jak działa? Odpowiedz Link
reirei Re: Nowości z kat. 01-bizuteria nightime 02.12.04, 21:29 Dziewczyny a widziała któraś z was na żywo komplet bizuterii Nightime? pozdrawiam Odpowiedz Link
nea2 Re: Nowości z kat. 01-bizuteria nightime 02.12.04, 21:35 Ja widziałam w COK-u ale nie z bliska.Prezentuje się tak jak w katalogu.Co do jakości wykonania to nie mam pojęcia. Odpowiedz Link
avomar Re: Nowości z kat. 01 08.12.04, 23:57 Baza i kredka rewelacja jest Pani klientką czy konsultantką ? Ja szukam klientek lub konsultantek 504 071 320 Odpowiedz Link
justa_79 Re: Nowości z kat. 01 09.12.04, 10:03 do reklamowania się służy tylko jeden, specjalnie do tego przeznaczony wątek. a nie każdy dowolny wątek! Odpowiedz Link