Dodaj do ulubionych

Herbal Care

09.01.05, 18:09
W katalogu 02 jest niezła promocja na Herbal Care. Używałyście czegoś z tej
serii? Ja miałam tylko szampon do włosów blond - był nieco galaretowaty ale
generalnie w porządku, taki przeciętny. Możecie coś polecić?

Pozdrawiam,
zaliczka
Obserwuj wątek
    • sarunieczka Re: Herbal Care 09.01.05, 18:25
      Ja miałam kiedyś szampon,ale za nic niewiem który smile Chyba ogórkowy.Był
      spoko,dość gęsty,co oznacza dosć wydajny.Teraz przy zamówieniu 02 zamierzam
      wziąść ten nadający blask,pomarańczowy.Taniocha smile
      • pierniczek2 Re: Herbal Care 09.01.05, 21:20
        ja mialam do włosów przetłuszczajacych z pokrzywą i szałwią.
        Być moze dlatego że trochę dłużej używałam ale pojawił się łupież . . sad
        • flower15 Re: Herbal Care 10.01.05, 07:08
          moja mama ma zawsze ten ogorkowy i juz ze 2 lata go uzywa.a ja mam z geranium i
          tymiankiem,jest tez dobry, po pomaranczowym dostalam lupiezu i strasznie mi sie
          wlosy elektryzowaly.po prostu strzelaly
          • biba46 Re: Herbal Care 10.01.05, 08:07
            dla syna regularnie kupuję duże opakowanie z ogórkiem; wcześniej przetłuszczały
            mu się włosy, mimo stosowania specjalnych szamponów (np. Palmolive), a teraz
            nie ma problemów.
            Mam też dwie klientki, które kupują na zmianę do włosów ciemnych (niestety
            wycofane) i bardzo suchych z mleczkiem sojowym. Próbowałam ten ostatni, ale
            niezbyt mi odpowiadał i wróciłam do Advance Techniques.
            pozdro:0
            • salma88 Re: Herbal Care 10.01.05, 19:13
              Ja nie uzywalam zadnego z tych szamponow, ale moja kolezanka zamowila u mnie
              ten pomaranczowy oraz ten z geranium. Chyba byla zawsze zadowolona z kosmetykow
              do wlosow, wiec moze nie sa zlesmile
              • zaliczka Re: Herbal Care 10.01.05, 19:44
                Ja jestem zachwycona szamponem AT do włosów zniszczonych i najchętniej bym się z
                nim nie rozstawała, ale zaryzykowałam i zamówiłam HC z geranium. Zobaczymy,
                najwyżej żadna strata.
                • nea2 Re: Herbal Care 12.01.05, 19:01
                  mi najbardziej odpowiada pomarańczowy,włosy się nie przetłuszczają szybko po nim
    • agulha Re: Herbal Care 12.01.05, 21:22
      Uważaj na odżywkę z pestek z winogron. Jak ktoś ma włosy po trwałej albo suche,
      jest znakomita (dwie bardzo_znajome_klientki), ale jak nie, to włosy świeżo po
      myciu, a już jakby tłuste (ja wink)
      • zaliczka Re: Herbal Care 13.01.05, 19:39
        Jeszcze nie spotkałam dobrego szamponu czy odżywki do włosów mieszanych. To
        znaczy wszystko jest lepsze od produktów, które obiecują pozbycie się problemu i
        z przetłuszczaniem, i z suchymi końcówkami. Avonu nie podejrzewam o żaden
        przełom na tej linii smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka