salma88 10.01.05, 18:07 Jakie sa Wasze relacje z koordynatorkami? Czy wydzwaniaja do Was i nalegaja na skladanie wielkich zamowien, czy pozostawiaja Wam swobode? Czy zaczely Was "olewac", kiedy juz stalyscie sie konsultantkami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek501 Re: Koordynatorki 10.01.05, 18:27 moja koordynatorka daje mi zupełną swobodę, nigdy nie naciskala na większe zakupy w zasadzie kontaktuję sie z nią wtedy gdy chcę ja prosić o przysługę, zwykle chodzi tu o zakupy w COK-u, dokąd mi jest nie po drodze, a ona jest tam prawie codzinnie kiedyś zadzwoniła też z informacją, że brakuje mi bodajże 30 zł do progu 26% i czy ma mi zakupić cos w COK-u na moje konto jestem zadowolona z naszych kontaktów Odpowiedz Link
sarunieczka Re: Koordynatorki 10.01.05, 18:56 Moja również daje mi swobodę.Konsultantką jestem od lutego,i z moją konsultantką spotykałam się tylko gdy czegoś na początku nie wiedziałam.Teraz wogóle się nie widujemy O jakimkolwiek zmuszaniu,namawianiu nigdy nie było mowy i nie pozwoliłabym na to. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Koordynatorki 11.01.05, 10:04 ja miałam całkiem fajną koordynatorkę, zawsze mi pomagała, czasami dawała jakieś próbki czy dokładała do zamówienia. raz tylko miała do mnie pretensje, że po zakończeniu programu Twój Pewny Start przeszłam na składanie zamówień raz w miesiącu, przez co ona podobno straciła jakąś prowizję. ale o jakimkolwiek dzwonieniu czy namawianiu nie było mowy. ale niestety, po zmianie okręgu moją nową koordynatorką została OKS tego nowego okręgu, widziałam ją może ze 2 razy na oczy... Odpowiedz Link
pynia15 Re: Koordynatorki 11.01.05, 15:12 ja ze swoją koordynatorką nie utrzymuję stałych kontaktów ,tylko na poczatku do niej czasem dzwoniłam widzimy sie tylko na jakichs spotkaniach okręgów ale ogólnie lubię ją narazie nie potrzebowalam pomocy ale jak bede cos chciaal to wydaje mi sie ze mi pomoze i nigdy nie naciskala zebym miala jakies duze zamowienie zawsze mam na ok 500 zl i to jej chyba wystarcza Odpowiedz Link
aptekarka2 Re: Koordynatorki 11.01.05, 18:01 Witam! Dwa lata temu, jak byłam początkującą konsultantką,to często zawracałam głowę mojej koordynatorce. Zawsze chętnie mi pomagała. Później, gdy trochę usamodzielniłam się, to korzystałam czasami, aby domówiła mi coś w drugim terminie. Później dowiedziałam się, że zrezygnowała z dotychczasowej funkcji i automatycznie przeszłam pod OKS-kę. Początkowo nie byłam tym zachwycona, jako że OKS była nowa, ale z czasem dała się poznać jako fajna dziewczyna. Nikt nie dyktuje mi ile, czy jak mam zamawiać. Myślę, że wręcz jest mi wdzięczna za dotychczasową aktywność i zamówienia regularne na kwotę 350-600 zł. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
nea2 Re: Koordynatorki 11.01.05, 19:22 Ja swoją koordynatorkę widziałam raz na oczy-przy podpisywaniu umowy.Podobnie OKS-przy składaniu pierwszego zamówienia w biurze.Potem zaczęłam składać zamówienia przez internet z odbiorem w COK,więc nie było okazji do kontaktu. Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Koordynatorki 25.01.05, 21:22 ja mam naprawdę świetną koordynatorkę. często się kontaktujemy i wiem, ze mge na nia liczyć. jeszcze nigdy nie odmówiła mi pomocy. nigdy też nie nalegała na moje zamówienia i ich wysokość. wyjatkiem był czas kiedy przez około pół roku nie byłam aktywna (bojkot firmy za niewyjaśnioną pomyłkę). wtedy co miesiąc przysyłala mi po prostu katalog i najwazniejsze informacje o tym co się dzieje. Odpowiedz Link
hepinka Re: Koordynatorki 25.01.05, 21:32 ja moją koordynatorkę widziałam przy podpisywaniu umowy później raz z nią rozmawiałam przez telefon zamówienia składam przez net, a że są spore, to chyba kobita się cieszy czasem smsuje do mnie z informacją o szkoleniach kosmetycznych ale z reguły termin mi wybitnie nie odpowiada z uwagi na pracę to tyle nie narzekam, lubię mieć wolną rękę Odpowiedz Link
pomyslowa Re: Koordynatorki 25.01.05, 22:27 A ja chyba nie mam koordynatorki. Jestem w Avonie od prawie 6 lat i wtedy to stanowisko nie istnialo - podlegalam pod OKSke. A teraz nie mam pojecia czy wrzucili mnie pod czyjes wladanie Smsy o szkoleniach dostaje sporadycznie ale jakos nawet nie wiem od kogo Odpowiedz Link
sister52 Re: Koordynatorki 25.01.05, 23:29 No to zapewne jesteś pod OKSką. Nie każdy musi mieć koordynatora, starsze stażem konsultantki zazwyczaj nie mają koordyantorów, tylko podlegają bezpośrednio pod OKS. Odpowiedz Link