Dodaj do ulubionych

Koordynatorki

10.01.05, 18:07
Jakie sa Wasze relacje z koordynatorkami? Czy wydzwaniaja do Was i nalegaja
na skladanie wielkich zamowien, czy pozostawiaja Wam swobode? Czy zaczely
Was "olewac", kiedy juz stalyscie sie konsultantkami?
Obserwuj wątek
    • asiek501 Re: Koordynatorki 10.01.05, 18:27
      moja koordynatorka daje mi zupełną swobodę, nigdy nie naciskala na większe zakupy

w zasadzie kontaktuję sie z nią wtedy gdy chcę ja prosić o przysługę, zwykle
      chodzi tu o zakupy w COK-u, dokąd mi jest nie po drodze, a ona jest tam prawie
      codzinnie
      kiedyś zadzwoniła też z informacją, że brakuje mi bodajże 30 zł do progu 26% i
      czy ma mi zakupić cos w COK-u na moje konto
      jestem zadowolona z naszych kontaktów
      • sarunieczka Re: Koordynatorki 10.01.05, 18:56
        Moja również daje mi swobodę.Konsultantką jestem od lutego,i z moją
        konsultantką spotykałam się tylko gdy czegoś na początku nie wiedziałam.Teraz
        wogóle się nie widujemy smile O jakimkolwiek zmuszaniu,namawianiu nigdy nie było
        mowy i nie pozwoliłabym na to.
    • justa_79 Re: Koordynatorki 11.01.05, 10:04
      ja miałam całkiem fajną koordynatorkę, zawsze mi pomagała, czasami dawała
      jakieś próbki czy dokładała do zamówienia. raz tylko miała do mnie pretensje,
      że po zakończeniu programu Twój Pewny Start przeszłam na składanie zamówień raz
      w miesiącu, przez co ona podobno straciła jakąś prowizję. ale o jakimkolwiek
      dzwonieniu czy namawianiu nie było mowy. ale niestety, po zmianie okręgu moją
      nową koordynatorką została OKS tego nowego okręgu, widziałam ją może ze 2 razy
      na oczy...
      • pynia15 Re: Koordynatorki 11.01.05, 15:12
        ja ze swoją koordynatorką nie utrzymuję stałych kontaktów ,tylko na poczatku do
        niej czasem dzwoniłam widzimy sie tylko na jakichs spotkaniach okręgów ale
        ogólnie lubię ją smilenarazie nie potrzebowalam pomocy smileale jak bede cos chciaal
        to wydaje mi sie ze mi pomoze tongue_outi nigdy nie naciskala zebym miala jakies duze
        zamowienie zawsze mam na ok 500 zl i to jej chyba wystarczatongue_out
    • aptekarka2 Re: Koordynatorki 11.01.05, 18:01
      Witam!
      Dwa lata temu, jak byłam początkującą konsultantką,to często zawracałam głowę
      mojej koordynatorce. Zawsze chętnie mi pomagała. Później, gdy trochę
      usamodzielniłam się, to korzystałam czasami, aby domówiła mi coś w drugim
      terminie. Później dowiedziałam się, że zrezygnowała z dotychczasowej funkcji i
      automatycznie przeszłam pod OKS-kę. Początkowo nie byłam tym zachwycona, jako że
      OKS była nowa, ale z czasem dała się poznać jako fajna dziewczyna. Nikt nie
      dyktuje mi ile, czy jak mam zamawiać. Myślę, że wręcz jest mi wdzięczna za
      dotychczasową aktywność i zamówienia regularne na kwotę 350-600 zł.
      Pozdrawiam Ewa
      • nea2 Re: Koordynatorki 11.01.05, 19:22
        Ja swoją koordynatorkę widziałam raz na oczy-przy podpisywaniu umowy.Podobnie
        OKS-przy składaniu pierwszego zamówienia w biurze.Potem zaczęłam składać
        zamówienia przez internet z odbiorem w COK,więc nie było okazji do kontaktu.
    • karioka1985 Re: Koordynatorki 25.01.05, 21:22
      ja mam naprawdę świetną koordynatorkę. często się kontaktujemy i wiem, ze mge
      na nia liczyć. jeszcze nigdy nie odmówiła mi pomocy. nigdy też nie nalegała na
      moje zamówienia i ich wysokość. wyjatkiem był czas kiedy przez około pół roku
      nie byłam aktywna (bojkot firmy za niewyjaśnioną pomyłkę). wtedy co miesiąc
      przysyłala mi po prostu katalog i najwazniejsze informacje o tym co się dzieje.
    • hepinka Re: Koordynatorki 25.01.05, 21:32
      ja moją koordynatorkę widziałam przy podpisywaniu umowy
      później raz z nią rozmawiałam przez telefon
      zamówienia składam przez net, a że są spore, to chyba kobita się cieszy
      czasem smsuje do mnie z informacją o szkoleniach kosmetycznych
      ale z reguły termin mi wybitnie nie odpowiada z uwagi na pracę
      to tyle wink nie narzekam, lubię mieć wolną rękę
    • pomyslowa Re: Koordynatorki 25.01.05, 22:27
      A ja chyba nie mam koordynatorki. Jestem w Avonie od prawie 6 lat i wtedy to
      stanowisko nie istnialo - podlegalam pod OKSke. A teraz nie mam pojecia czy
      wrzucili mnie pod czyjes wladanie smile Smsy o szkoleniach dostaje sporadycznie
      ale jakos nawet nie wiem od kogo big_grin
      • sister52 Re: Koordynatorki 25.01.05, 23:29
        No to zapewne jesteś pod OKSką. Nie każdy musi mieć koordynatora, starsze
        stażem konsultantki zazwyczaj nie mają koordyantorów, tylko podlegają
        bezpośrednio pod OKS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka