pynia15 15.01.05, 19:27 zauważylam,że wiele z was bardzo chwali ten peeling opiszcie mi czym on was tak zachwycił może sie skuszę napiszcie dla jakiej cery jest najlepszy ?? i czy nadaje sie do skóry tłustej ?? czy naprawde zwalcza pryszcze? tzn czy im przeciwdziała ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia777 Re: peeling clearskin :) 16.01.05, 15:09 wlasnie tez zauwazylam ze bardzo chwalicie ten peeling. czy on nie ma czasami "zbyt drapiacych" drobinek? Odpowiedz Link
naina Re: peeling clearskin :) 16.01.05, 17:40 Peeling jak najbardziej do cery tlustej,ja mam mieszana i mi bardzo odpowiada.Drobinki sa co prawda male i "ostre" ale to cala zaleta tego peelingu,wiec dla cer wrazliwych moze byc raczej zbyt agresywny.Przyjemnie chlodzi,bo zawiera mentol,dobrze oczyszcza,buzia jest gladka i miekka.Warto wyprobowac.Pozdr! Odpowiedz Link
evrin Re: peeling clearskin :) 16.01.05, 18:38 mam cere mieszna i uzywam tego peelingu, jest swietny! nie podrażna a prócz podstawowego dzialania bardzo przyjemnie odświeza Odpowiedz Link
justa_79 Re: peeling clearskin :) 17.01.05, 10:05 mam cerę mieszaną, ale również naczyniową i do takiej zdecydowanie jest za mocny. zawiera ostre drobinki, mocno chłodzi. Odpowiedz Link
hanureku Re: peeling clearskin :) 17.01.05, 10:55 tez mam mieszana i dla mnie jest swietny! duze drobinki - dla mnie ogromny plus, fakt ze drapie ale warto to zniesc. ma swietny mentolowy zapach i po splukaniu jest fantastyczne uczucie swiezosci. po jego uzyciu moja skora jest mieciutka, gladka i taka wypoczeta. no i ten niebieski kolor, mmmm az mi przyszla ochota na zrobienie sobie peelingu pozdrawiam Odpowiedz Link
pynia15 Re: peeling clearskin :) 17.01.05, 11:05 dzieki za opinie prekonalyscie mnie )) mam nadzieje ze nie bede zalowac zamowie go sobie w najblizszym czasie Odpowiedz Link