mariolkka 26.01.05, 10:59 Mam do was takie pytanko moja kolezanka kupila ostatnio ode mnie saloopalacz do ciala (w kat 2) i pyta sie mnie kiedy nalezy sie nim posmarowac, ile przed impreza? Bo ja nigdy nie uzywalam takich rzeczy i nie mam pojecia co jej doradzic ( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Samoopalacz do ciala 26.01.05, 11:21 efekt powinien być widoczny po kilku godzinach. ale ja wolę się smarować dzień wcześniej wieczorem, bo wtedy następnego dnia można się umyć, co zlikwiduje nieprzyjemny zapach samoopalacza na ciele. a jeśli chce w miarę widoczną opaleniznę, to i 2-3 dni wcześniej zacząć i smarować się przez te wszystkie dni raz dziennie. Odpowiedz Link
mariolkka Re: Samoopalacz do ciala 26.01.05, 11:46 Wieczorem moze sie posmarowac? na drugi dzien (w dzien imprezy) moze sie wykapac? Super dzieki za pomoc ) Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Samoopalacz do ciala 26.01.05, 17:28 tylko powiedz jej żeby wcześniej zrobiła peeling ciała i nie zakładała jasnych ubrań po użyciu przez ok godzinę-dwie. i niech pamięta, że na miejsca wysuszone czyli np. kolana, łokcie kładzie się mniej kosmetyku. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Samoopalacz do ciala 26.01.05, 17:32 dobrze jest też najpierw nałożyć balsam nawilżający, a samoopalacz dopiero po jego wchłonięciu. a na kolana, łokcie itp. można wymieszać samoopalacz z balsamem, bo te miejsca mają tendencje do przebarwień. Odpowiedz Link
bezsenna Re: Samoopalacz do ciala 26.01.05, 19:36 A ja polecam kilka dni przed impreza. Gdy chce mocny efekt- to niech sie posmaruje dwa razy pod rzad- i na to balsam.Pod warunkiem,ze wszytsko dokładnie i precyzyjnie rozsamrowane. Koniecznie umyć rece-bo ten z Avonu bardzo mocny- lubie go i stosuje cały czas. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Samoopalacz do ciala 27.01.05, 10:14 ale przecież są 2: do jasnej karnacji w sprayu oraz do ciemnej ten do jasnej nie jest b. mocny, ten do ciemnej oczywiście mocniejszy. a do twarzy dosyć słaby. Odpowiedz Link
bezsenna Re: Samoopalacz do ciala 27.01.05, 16:45 Ja mowie o mocniejszym, a ten do twarzy uzywam tylko chyba , ze po do ciala wyskakuja mi wypryski ( na twarzy), ale fakt baardzo słaby. Odpowiedz Link